به گزارش ایسنا، سردار پاسدار محمدحسین سپهر رئیس هیئت مدیره انجمن مدیریت جهادی کشور ظهر امروز (یک شنبه) در نشستی خبری که به مناسبت برگزاری ششمین همایش ملی مدیریت جهادی در مجتمع شهید آوینی سازمان صدا و سیما برگزار شد، با اعلام این خبر خاطر نشان کرد: این همایش از ساعت ۱۷ روز سهشنبه با حضور هزار مدیر جهادی از تمامی بخشهای خصوصی، تعاونی و دستگاههای زیرمجموعه سه قوه برگزار می شود.
وی افزود: قرار است در این مراسم ۳۰ مدیر برگزیده معرفی و از 16 خانواده شهید شاخص سال جاری و همچنین یک جانباز تقدیر شود.
جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: از علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور، رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت و امیر دریادار حبیبالله سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش جهت سخنرانی دعوت به عمل آمده است.
سردار سپهر با تاکید بر اینکه انجمن مدیریت جهادی کشور یک سازمان مردم نهاد است که با حضور مدیران جهادی و حمایتهای خیرین تشکیل شده است، اظهار کرد: بر اساس اساسنامه انجمن، تلاش کردهایم در جهت گفتمان سازی مدیریت جهادی این تفکر انقلابی و روش و سبک و سیاق ارزشی را در جامعه نهادینه کنیم.
وی با بیان اینکه «امیدواریم این انجمن برای تحقق اهداف و آرمانهای خود توفیقاتی را کسب کند»، ادامه داد: متاسفانه در دستگاههای حاکمیتی جایی را به عنوان مسئول تبیین مدیریت جهادی نداریم؛ بر همین اساس ما تلاش کرده ایم تا توجه مدیران را به این سمت جلب کنیم که هرگاه در نقاط عطف انقلاب با استفاده از روحیه و عمل کاری را بصورت جهادی آغاز کردیم، به دستاوردهای خوبی دستیافتهایم.
رئیس هیئت مدیره انجمن مدیریت جهادی کشور شناسایی مدیران جهادی و قدردانی از آنها و همچنین جلب توجه مدیران به سمت مدیریت جهادی را از دستاوردهای فعالیت این انجمن عنوان کرد و گفت: مدیران جهادی منتخب بر اساس شاخص های قرآنی شناسایی شدهاند. عاری بودن از فساد و فساد ستیزی، بی اعتنایی به امور مادی شخصی، مردم داری، مردم یاری و مردم باوری، ایستادگی بر مواضع انقلاب اسلامی، ایثارگری، فعالیت در حوزه علمی و پژوهشی از جمله شاخصهای شناسایی مدیران جهادی است.
سردار سپهر در پاسخ به پرسشی درباره لزوم برگزاری همایشهای سالانه مدیریت جهادی اظهار کرد: اگر باور کنیم که امروز اصل مدیریت جهادی کار صحیحی است، باید این باور را در بین مدیران تقویت کنیم و افرادی که طی یکسال گذشته بهصورت جهادی عمل کردهاند، به عنوان الگو به جامعه و جوانان معرفی شوند. امروزه در دنیا اگر بخواهند از یک مدیر قدردانی کنند، عموماً شاخصهای مادی، دنیایی و غیر ارزشی ملاک قرار میگیرد و برای تقدیر از این مدیر برگزیده، به او پاداش مادی می دهند، اما ما در اینجا به مدیران منتخب پاداش مادی نمیدهیم، بلکه آنها و همچنین روشهای حکمرانی موفق را به جوانان خود و کشورهای در حال مبارزه در غرب آسیا به عنوان الگو معرفی میکنیم.
وی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره میزان هزینههای برگزاری همایش مدیریت جهادی خاطر نشان کرد: هزینههای برگزاری این همایش از محل حمایتهای مردمی و کمکهای مدیران جهادی برگزار میشود.
جانشین رئیس سازمان بسیج همچنین با اشاره به انتشار ۱۰ جلد کتاب مدیریت جهادی طی دو سال اخیر گفت: یکی از کارهای خوبی که در سپاه و بسیج بعد از جنگ تا به امروز انجام شده، این است که خاطرات مجاهدان و رزمندگان دفاع مقدس جمع آوری شده و به جزوات و کتب آموزشی تبدیل شده است. همچنین تجربیات گروه های جهادی هم در حال جمع آوری برای تبدیل به کتب آموزشی است.
سردار سپهر در پایان خاطرنشان کرد: دانشگاه جامع امام حسین (ع) موفق شده مجوز برگزاری دوره کارشناسی ارشد رشته مدیریت جهادی را از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اخذ کند.
انتهای پیام
ششمین همایش ملی مدیریت جهادی برگزار میشود
رئیس هیئت مدیره انجمن مدیریت جهادی کشور از برگزاری ششمین همایش ملی مدیریت جهادی در روز سهشنبه مورخ ۲۶ آذر در سالن همایشهای صدا و سیما خبر داد.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات