به گزارش ایسنا، دکتر سیداحمد معتمدی در نشست رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران با اساتید دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: برنامه داریم صندوق نوآوری را در دانشگاه راهاندازی کنیم که بخشی از هزینههای این صندوق از دیگر صندوقهای موجود در کشور و بخشی نیز از سوی بخش غیردولتی تامین خواهد شد.
وی افزود: این صندوق مکمل فعالیت دیگر صندوقهای فناوری و پژوهشی در کشور خواهد شد.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: صندوق نوآوری دانشگاه به دنبال تحقق زنجیره تحقیق به تولید است.
دکتر معتمدی عنوان کرد: صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران نقش کلیدی در توسعه تحقیقات و فناوری کشور دارد؛ چراکه نمیتوان موضوع فناوری را با بودجههای دولتی جلو ببریم.
وی اضافه کرد: به طور قطع صندوقها میتوانند در اجرای فعالیتهای فناورانه و نوآورانه موثر باشند.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: درحال حاضر این دانشگاه با دو صندوق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ارتباط زیادی دارد، اما این ارتباط باید گسترش یابد.
اجرای طرح حمایتی جدید صندوق حمایت از پژوهشگران از دورههای پسا دکتری
دکتر ایمان افتخاری، رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور نیز در این نشست اظهار کرد: صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران به عنوان خدمتگذار پژوهشی در کشور برنامه دارد ارتباط گستردهتری با دانشگاهها داشته باشد.
رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران تاکید کرد: این صندوق تفاهمنامههایی درخصوص حمایت از دورههای پسا دکتری با دانشگاههای مختلف دارد که برنامه داریم در این زمینه بسته فاخرتری به دانشگاهها ارائه کنیم.
وی تصریح کرد: بسته جدید حمایتی این صندوق از دورههای پسا دکتری در ۱۰ تا ۱۲ دانشگاه کشور به صورت آزمایشی اجرایی میشود و در صورت موفقیت آمیز بودن این طرح توسعه مییابد.
دکتر افتخاری خاطرنشان کرد: در قراردادهای قبلی این صندوق مدت حمایت از دورههای پسا دکتری کوتاه بود که در بسته جدید این مدت تا ۲ سال قبل تمدید است و همچنین اعتبار آن نیز افزایش یافته است.
انتهای پیام
نظرات