• پنجشنبه / ۱۷ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۴:۱۲
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 98111712618
  • خبرنگار : 71643

سرپرست مرکز مشاوره دانشگاه شهید بهشتی:

یکی از مشکلات ما انگ زدن به دانشجویان مراجعه‌کننده به مرکز مشاوره است

یکی از مشکلات ما انگ زدن به دانشجویان مراجعه‌کننده به مرکز مشاوره است

سرپرست مرکز مشاوره و آموزش‌های اجتماعی دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به اینکه در این مرکز، مشاوران به صورت ساعتی با آن‌ها همکاری می‌کنند، گفت: متاسفانه یکی از مشکلات ما، انگ زدن به دانشجویانی است که به مرکز مشاوره مراجعه می‌کنند.

به گزارش ایسنا، دکتر ندا نظربلند ضمن بیان مشکلات و چالش‌های این مرکز، مطرح کرد: متاسفانه یکی از مشکلات ما انگ زدن به دانشجویانی است که به مرکز مشاوره مراجعه می‌کنند؛ در صورتی‌که در مرکز مشاوره دانشگاه، متخصصینی هستند که به صورت ساعتی با ما همکاری می کنند. همچنین هزینه‌های مشاوره به طور کامل از طرف دانشگاه پرداخت می‌شود و دانشجویان برای دریافت مشاوره متقبل هیچ هزینه‌ای نخواهند شد؛ اما متأسفانه بسیاری از دانشجویان بدلیل نداشتن اطلاعات لازم، همین مشاوره را با پرداخت هزینه های بسیار بالا به کلینیک همان متخصص و دکتر مراجعه می‌کنند.

نظربلند در خصوص مرکزه مشاوره دانشگاه گفت: به طور کلی در مرکز مشاوره دو اداره مستقر هستند که به صورت شبانه‌روزی خدمات رسانی می‌کنند، یک اداره خدمات "مشاور روان درمانی" نام دارد و  تشکیل شده از یک نفر کارشناس روانشناسی، دو نفر مددکار خانم و آقا و یک نیروی پذیرش که در مجموع پنج نفر بصورت ثابت در این اداره مشغول به کار هستند و همین طور هر سال تعدادی نیروی متخصص در قالب درمانگر و مشاور فعالیت دارند، بطور مثال در سال تحصیلی ۹۷-۹۸ ، سی نفر متخصص در کار مشاور و درمانگری فعالیت کردند، اداره دوم کار "پیشگیری از آسیب و آموزش‌های اجتماعی" را عهده دار است که متشکل از یک رئیس، یک کارشناس روانشناسی، یک کارشناس مشاور امور کمیسیون‌های دانشجویی موارد خاص و یک نفر هم نیروی اجرایی که مجموعاً چهار نفر می‌شوند.

سرپرست مرکز مشاوره و آموزش‌های اجتماعی دانشگاه شهید بهشتی، در ارتباط با خدماتی که در این مرکز مشاوره برای دانشجویان صورت می‌گیرد، بیان کرد: مهترین فعالیت ما دادن مشاوره به دانشجوهایی است که از طریق دانشکده‌ها، معاونت دانشجویی و امور خوابگاه­‌ها به ما معرفی می­‌شوند؛ این خدمات شامل :طرح پایش سلامت برای دانشجویان نو ورود، پیشگیری و آموزش‌های اجتماعی، طرح خداقوت که در ایام امتحانات، فقط در خوابگاه‌ها برگزار می‌شود به این شکل که نماینده‌های مرکز مشاوره در همه خوابگاه‌ها حضور پیدا می‌کنند و نفر به نفر دانشجوها را مشاوره می‌دهند، همچنین در این طرح، به دانشجویان بسته‌های آموزشی ارائه می‌دهیم. 

وی افزود: فعالیت‌های دیگر این مرکز مشاوره، شامل برنامه‌های کارگاهی که برای هر نیمسال تحصیلی از ابتدا تا انتهای هر نیمسال برگزار می‌شود. این کارگاه­های آموزشی براساس فراخور شرایط زمانی دانشجویان برنامه­‌ریزی و طراحی می‌شود، برگزاری کلاس و کارگاه‌های آموزشی که این کارگاه‌ها حداقل هفته‌ای یک بار تشکیل می‌شود،‌ کارگاه‌های سلامت روانی که این برنامه‌ها بدون نیاز به پرداخت هزینه‌ای از طرف دانشجو برگزار می‌شود که خوشبختانه مورد استقبال دانشجویان قرار گرفته است و طرح همیار سلامت به این صورت که در این طرح، دانشجویانی که به صورت داوطلبانه از دانشکده‌ها ثبت‌نام می­کنند و در کارهای اطلاع‌رسانی، شناسایی افراد در معرض خطر و غیره یاری می‌رسانند. 

دکتر نظربلند با تاکید بر اینکه در بخش آموزش، "پیشگیری و درمانگری اولویت‌ها" را در دستور کار خود قرار داده­‌ایم تصریح کرد: مرکز مشاوره دانشگاه شهید بهشتی طرح‌های زیادی برای اجرا دارد؛ به طور مثال، برای بالا بردن کیفیت آموزشی، با دعوت از کارشناسان با تخصص­‌های مختلف به زیر مجموعه‌ گروه اضافه می‌کنیم، همین طور می‌توانیم دانشجویان بیشتری را تحت پوشش قرار دهیم. علاوه بر این خدمات چاپ و نشر را افزایش می‌دهیم و در حیطه‌ پژوهشی فعالیت‌هایمان را توسعه می‌بخشیم.

براساس اعلام روابط عمومی دانشگاه شهید بهشتی، وی در پایان با بیان توصیه‌هایی به دانشجویان، گفت: سفارش می‌کنم این گزارش را دانشجویان حتماً مطالعه کنند و به دوستانشان هم معرفی کنند. سپس توصیه می‌کنم از برنامه‌های کارگاه‌های مرکز مشاوره غافل نشوند و حتما مشارکت داشته باشند. توصیه بعدی من به دانشجویان در بخش روان درمانی است؛ بخاطر وارد آمدن فشار و استرس ناشی از مسائل اقتصادی، اجتماعی و امتحانات، به محض اینکه احساس می‌کنند نیاز به مشاوره دارند، به ما مراجعه کنند و مورد درمان قرار گیرند. حرف آخر اینکه اگر باور نکنی که می‌توانی، شکست می­‌خوری، پس باور توانستن را در خود نهادینه کن.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha