به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، اینترنت اشیا دیدگاهی نوین در صنعت فناوری اطلاعات است که تمامی مفاهیم فنی، اجتماعی و اقتصادی را شامل میشود. در این دیدگاه محصولات، کالاهای مصرفی، خودروها و کامیونها، تجهیزات صنعتی و صنایع (برق، تلفن و ...) ، حسگرها و دیگر مؤلفهها؛ هر روزه توسط اتصالات اینترنتی و همچنین قابلیتهای قدرتمند تحلیلی دادهها با یکدیگر ترکیب شدهاند تا نحوه کارکرد و زندگی ما را دگرگون کنند. پروژههای انجامشده در اینترنت اشیا بر اینترنت و اقتصاد، تاثیر بسیار چشمگیری داشته؛ به نحوی که پیش بینیها نشان میدهد تا سال ۲۰۲۵ در حدود ۱۰۰ میلیارد شئ متصل به اینترنت اشیا خواهیم داشت که این اتصالات تأثیر بیش از ۱۱ تریلیون دلاری در اقتصاد جهان دارد.
اصطلاح "اینترنت اشیا" نخستین بار توسط کوین اشتون در سال ۱۹۹۹ در شرکت پروکتر و گمبل ارائه شد و ایده آن، ایجاد پیوند میان فناوری جدید RFID و موضوع بسیار داغ اینترنت در زنجیره تأمین شرکت پروکتر و گمبل بود که مورد توجه مدیران اجرایی قرار گرفت. بعد از آن، مرکز MIT Auto-ID چشمانداز اینترنت اشیا خود را در سال ۲۰۰۱ ارائه و سپس اتحادیه بینالمللی مخابرات (ITU) طی یک گزارش، این فناوری را در سال ۲۰۰۵ بهصورت رسمی معرفی کرد.
همایش تخصصی اینترنت اشیا، شنبه ۲۶ بهمن ۹۸، ساعت۱۱:۳۰ الی ۱۳:۳۰ ، در دانشگاه الزهرا ، طبقه دوم ساختمان خوارزمی، سالن کنفرانس دانشکده فنی و مهندسی برگزار میشود.
"مفاهیم، هستیشناسی و اکوسیستم اینترنت اشیا"، " لایهها و فناوریهای توتنمندساز اینترنت اشیا" و " اقتصاد، تجاریسازی و کاربردهای اینترنت اشیا، از مهمترین مباحث و زیرفصلهای همایش است که توسط مهندس محمد قیصری (دبیر اجرایی مرکز تحقیقات اینترنت اشیا) ارائه میشود.
ثبتنام در همایش اینترنت اشیا از طریق لینک https://evand.com/events/alzahra-iot-۹۸ صورت میگیرد.
انتهای پیام
نظرات