• چهارشنبه / ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۸:۵۰
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 98113022860
  • خبرنگار : 71129

هشدار نماینده سوئدی نسبت به "عربی شدن" کشورش

هشدار نماینده سوئدی نسبت به "عربی شدن" کشورش

یکی از اعضای حزب میانه‌روی سوئد هشدار داد، از آنجاکه "عربی" به زبان اصلی در بسیاری از پیش دبستانی‌های یکی از شهرهای این کشور بدل شده، می‌تواند به ایجاد مشکلات ارتباطی بین کارمندان و کودکان بدل شود.

به گزارش ایسنا، رادیو سوئد گزارش داد، حنیف بالی، نماینده حزب میانه‌روی سوئد توئیت کرد: "عربی شدن" در جریان است.

وی در توئیت خود نوشت: وقتی خیلی زودتر این مساله را هشدار دادیم، تمامی مهاجران گفتند که چقدر خوب است که کودکان دو زبانه باشند. سوئدی‌های اصیل گفتند که تنها به زبان انگلیسی و زبان‌های خودشان حرف می‌زنند. حالا ما با عربی شدن روبرو هستیم.

رادیو سوئد همچنین با اشاره به تفکیک و تبعیض گسترده گزارش کرد، در شش پیش دبستانی از ۹ پیش دبستانی در منطقه مرکزی رونبی، بین ۶۰ تا ۸۹ درصد از کودکان زبانی بغیر از زبان سوئدی دارند. این امر به این دلیل است که مهاجران تمایل به سکونت در همان مناطق دارند و برای جذب یکدیگر دلهره دارند، بنابراین فرهنگ و زبان خود را حفظ می‌کنند. این مساله باعث شده تا کارمندان نتوانند به راحتی با این کودکان ارتباط برقرار کنند. حتی والدین آنها هم سوئدی حرف نمی‌زنند: "مدارس باید برای آنکه بتوانند با کودکان حرف بزنند، از راهکارهای جدید استفاده کنند."

مونیکا برگرن، رئیس یکی از این پیش دبستانی‌ها گفت: برخی اوقات زمانیکه درگیری‌ها اوج می‌گیرد، می‌تواند مشکل به وجود آورد و به یک چالش بدل شود.

چنین تحولی مدت‌هاست که در حال شکل گیری است. به دلیل ورود بیش از حد مهاجران در سال‌های اخیر، سهم ساکنان با سابقه خارجی از یک چهارم از جمعیت سوئد از ۱۰ میلیون نفر فراتر رفته است.

در ۲۰۱۸، زبان عربی به دلیل بحران مهاجرتی در اروپا از فنلاندی جلو زد که دومین زبان بومی در سوئد محسوب می‌شود. در ۲۰۱۵ که سال پیک بود، سوئد ۱۶۳ هزار پناهجو را که اکثرا در کشورهای مسلمان عرب زبان بودند، پذیرفت.

تفکیک و تبعیض یک مشکل جدی است، چون جوامع مهاجر دوست دارند در حاشیه شهرهای بزرگ ساکن شوند. بسیاری از آنها اکنون در مناطق آسیب پذیر هستند که گتو یا همان زاغه است که بیشترین نرخ جرایم و بیکاری و اغلب قوانین خودشان را دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha