• دوشنبه / ۵ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۳:۳۶
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 98120503876
  • خبرنگار : 30054

ژنراتور برق و انواع آن؟

ژنراتور برق و انواع آن؟

در این متن قصد داریم شما را با یکی از مراکز بزرگ تامین و ارائه تجهیزات صنعتی، که خود یکی از بزرگ‌ترین تامین کنندگان ارائه انواع دیزل ژنراتور نیز می باشد آشنا کنیم.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام فامکو، مجموعه بزرگ و دیدنی هایپر صنعت فامکو در فضایی بی‌نظیر و زیبا با داشتن بزرگترین نمایشگاه دائمی صنعت و بهره‌گیری از دانش مهندسین پر تجربه خود که شما را در انتخاب درست کالاها راهنمایی می‌کند. اصولا موتور ژنراتورها یک مولد برای تولید برق می باشند که با مصرف سوخت مانند گازوئیل، بنزین و گاز، برق تولید کرده و به مصرف دستگاهای برقی می‌رسانند. امروزه ژنراتور جزء یکی از ملزومات هر یک از صنایع و حتی ساختمان‌های اداری و تجاری می‌باشد.

در فصول گرم به دلیل افزایش دمای زمین میزان مصرف برق افزایش یافته و در نهایت موجب قطعی برق، سهمیه‌بندی و ایجاد مشکلات عدیده در سال‌های اخیر شده است. نبودن ژنراتور برق عمدتا در جایی احساس می‌شود که موجب تعلیق بسیاری از صنایع و فعالیت‌های روزانه شود. علاوه بر این گرفتن تاییدیه پایان کار ساختمان‌ها منوط بر تهیه ژنراتور جهت برطرف کردن موارد مربوط به ملزومات آتشنشانی گشته که ضرورت و نیاز آن را دو چندان نموده است و می‌بایست یک ژنراتور برق برای آن تهیه شود.

نکته: این محصول در جامعه عمدتا با نام "ژنراتور برق" شناخته می‌شود، در صورتی که نام صحیح این کالا "موتور ژنراتور برق" می‌باشد و ژنراتور اصولا بخشی از این کالا می باشد.

انواع ژنراتور برق

موتور ژنراتورها با توجه به نوع سوخت مصرفی موتور به انواع زیر دسته بندی می‌شوند:

· دیزل ژنراتور

· ژنراتور بنزینی

· ژنراتور گاز سوز یا گازی

اجزاء ژنراتور برق

موتور ژنراتورهای برق از چهار بخش مهم تشکیل شده‌اند که پس از معرفی این بخش‌ ها توضیحاتی در این خصوص ارائه می‌شود.

· موتور ژنراتور نقش محرک را دارد. موتور ژنراتور می‌تواند دیزلی، گازی و بنزینی باشد.

· ژنراتور یا آلترناتور که مولد برق است.

· شاسی یا استراکچر دستگاه

· تابلو کنترل ژنراتور

هر یک از این ۴ بخش قید شده می‌تواند از برندها و جنس‌های مختلف از تولیدات کشورهای مختلفی مانند انگلیس، ایتالیا، آمریکا، چین، ایران، آلمان، کره ی جنوبی، سوئد و غیره باشد که نامی در این صنعت از خود بجای گذاشته‌اند.

برندهای ژنراتور برق

در مورد موتور می‌توان به موتورهای کاترپیلار امریکا، کامینز امریکا، پرکینز انگلستان، فیات ایتالیا، ولوو سوئد و اسکانیا سوئد اشاره کرد. بقیه موتورهای موجود شامل دوسان کره جنوبی، بنز ایرانی، پرکینز موتورسازان ایران، لوول چین و غیره می باشند که از نظر سوخت به دو صورت گاز سوز و گازوئیلی ساخته می‌شوند.

در مورد بهترین برندهای ژنراتور، می‌توان به استمفورد انگلستان، لروی سومر فرانسه، مکالته ایتالیا، مارلی ایتالیا، استمفورد پاور چین و استریم چین که سیم پیچی این ژنراتورها از مس می باشد، اشاره کرد.

در بخش سوم یا شاسی، بهترین مورد مصرف، استفاده از شاسی های فولادی است که علاوه بر قطعات فولادی دارای قسمت های لاستیکی فشرده، جهت ضربه گیری دستگاه می باشد. همچنین این شاسی ها بصورت چرخدار نیز ساخته می شوند که برای پروژهای ساختمانی قابلیت حمل و نقل داشته باشند. لازم به توضیح است جهت کاهش صدای ژنراتور تا ۷۰ دسی بل شاسی ها را بصورت کانوپی سایلنت بهمراه فوم های صداگیر می سازند.

بخش چهارم یا تابلو کنترل ژنراتور، جهت کنترل عملکردهای دستگاه نظیر کنترل آمپر، ولتاژ، فرکانس، دمای آب، فشار روغن، میزان سوخت و غیره بکار می رود. این بخش توسط یک برد اتوماتیک و اتصال به برق شبکه شهری بصورت اتوماتیک پس از قطع برق شبکه، ژنراتور را روشن می‌کند. در کشور عزیز ما ایران عموما از برندهای مطرحی همچون اشنایدر آلمان، هیوندای کره جنوبی و دیتاکام ترکیه استفاده می‌شود که دارای کیفیت‌های مطلوبی نیز می‌باشند.

نحوه انتخاب ژنراتور برق

نکته جالب جهت اندازه‌گیری توان مورد نیاز مجتمع‌ها این است که می‌بایست میزان توان درج شده روی پلاک هر یک از مصرف کنندها را یادداشت کرده(دقت کنید مصرف‌کننده‌های تکفاز را از سه فاز به صورت جداگانه محاسبه کنید) و سپس جمع توان‌ها را به دست آورید. در پلاک دستگاه‌های برقی توان مصرفی بصورت  A- KVA- KW- W مرغوم شده است. توان ژنراتورها را بصورت کیلو ولت آمپر یا همان KVA بیان می‌کنند که برای تبدیل KW به KVA می بایست KW را به ۰.۸  تقسیم کرد.

هر ژنراتور سه فاز می‌تواند میزان خروجی برق خود را بصورت آمپر از هر فاز به صورت جداگانه و به صورت تکفاز به مصرف کننده‌های تکفاز خود انتقال دهد، ولی برای استاندارد بودن این عمل حتما باید میزان شدت جریان یا همان آمپر در تمام فازها بصورت نسبی هم مقدار با پارالل شودتا دچار آسیب دیدگی سطح مقطع سیم و برد کنترل نشود.

شرکت هایپر صنعت فامکو واردکننده موتورها و ژنراتورهای مولد برق غریب به دو دهه گذشته در قالب سهامی خاص و با سرمایه بخش خصوصی فعالیت خود را در زمینه فروش تجهیزات صنعتی آغاز نموده است. دپارتمان مهندسی واحد ژنراتور هایپر صنعت فامکو با فعالیت در زمینه تأمین انواع موتورها و ژنراتورهای مورد نیاز صنایع مختلف، کوشیده است تا با به کارگیری کادری مجرب و بهره‌گیری از دانش روز دنیا، کلیه مایحتاج صنعت را با بالاترین کیفیت و مناسب‌ترین قیمت تولید و تأمین کند.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha