• چهارشنبه / ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ / ۲۱:۵۶
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 98122116737
  • خبرنگار : 71049

از سوی نماینده ایران در سازمان منع سلاح‌های شیمیائی مطرح شد

تحریم‌ها بر تامین دارو و درمان قربانیان سلاح‌های شیمیائی تاثیر منفی داشته است

تحریم‌ها بر تامین دارو و درمان قربانیان سلاح‌های شیمیائی تاثیر منفی داشته است

سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان منع سلاح‌های شیمیائی، روز چهارشنبه در نود سومین شورای اجرائی سازمان منع سلاح های شیمیائی با اشاره به اعمال تحریم‌های یک جانبه علیه جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: تحریم های غیر انسانی بر تامین دارو و درمان بر قربانیان سلاح های شیمیائی در کشورمان تاثیر منفی گذاشته و عملا روند درمان مصدومین حملات شیمیائی را با دشواری روبرو کرده است.

به گزارش ایسنا، علیرضا کاظمی ابدی در این جلسه با اشاره به ابتکار مدیرکل سازمان خواستار مشارکت کشورهای عضو برای رفع موانع دسترسی و دارو و درمان شد.

سفیر و نماینده دائم کشورمان انهدام سلاح های شیمیائی و جهانشمولی کنوانسیون را لازمه تحقق همه جانبه خلع سلاح شیمیائی دانست و تاکید کرد که آمریکا به عنوان تنها دارنده سلاح‌های شیمیائی به دلیل کوتاهی در استفاده از امکاناتش برای انهدام زرادخانه سلاح های شیمیائی، مانع از تحقق اهداف کنوانسیون شده است و از این کشور خواست تا با انهدام سلاح‌های شیمیائی خود به تعهداتش بر اساس کنوانسیون سلاح‌های شیمیائی عمل کند.

کاظمی ابدی ضمن ابراز خرسندی از همکاری سوریه با سازمان منع سلاح‌های شیمیائی، خواهان تدوام این همکاری تا محو تروریسم شیمیائی شد.

نماینده کشورمان بر ضرورت حصول تصمیمات شورای اجرائی سازمان بر اساس اجماع تاکید کردو پیشنهاد برخی کشورهای غربی برای ایجاد ممنوعیت و محدویت در کاربرد برخی عوامل شیمیائی ممنوع نشده در کنوانسیون و همچنین ایجاد تغییرات در آئین کار هیات مشورتی اداری و مالی سازمان با اهداف سیاسی و  غیر قابل قبول اعلام دانست.

نود و سومین نشست شورای اجرائی سازمان منع سلاحهای شیمیائی از روز سه شنبه 20 اسفند ماه سالجاری در مقر سازمان مذکور در لاهه - هلند شروع به کار کرد و تا روز جمعه 23 اسفند سالجاری به کار خود ادامه خواهد داد.

سازمان منع سلاح های شیمیائی دارای 193 عضو می باشد و در اجلاس های شورای اجرائی، آخرین تحولات و سیاستگذاریهای بین‌المللی درخصوص مقابله با کاربرد سلاحهای شیمیائی مورد بحث و بررسی قرار می گیرد. جمهوری اسلامی ایران عهده دار معاونت شورای اجرائی سازمان منع سلاح های شیمیائی می باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha