• جمعه / ۲۳ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۴:۴۲
  • دسته‌بندی: انرژی هسته‎‌ای
  • کد خبر: 98122317597
  • خبرنگار : 71049

استریل تجهیزات پزشکی در مجتمع پژوهشی یزد شبانه‌روزی و رایگان شد

خط پرتودهی مجتمع پژوهشی ایران مرکزی(یزد) از روز پنجشنبه ۲۲اسفند در راستای پشتیبانی از اقدامات پیشگیری شیوع ویروس کرونا و با همت و تلاش کارکنان سازمان انرژی اتمی ایران، کلیه خدمات پرتودهی و استریل تجهیزات پزشکی مورد نیاز کشور را به صورت ۲۴ساعته ارایه خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، در راستای ارایه خدمات به مردم و مدافعان سلامت؛ استریل تجهیزات پزشکی در مجتمع پژوهشی یزد شبانه‌روزی و رایگان شد. 

خط پرتودهی مجتمع پژوهشی ایران مرکزی(یزد) از روز پنجشنبه ۲۲اسفندماه ۱۳۹۸ در راستای پشتیبانی از اقدامات پیشگیری شیوع ویروس کرونا و با همت و تلاش کارکنان سازمان انرژی اتمی ایران، کلیه خدمات پرتودهی و استریل تجهیزات پزشکی مورد نیاز کشور را بصورت ۲۴ساعته ارایه خواهد کرد. 

با توجه به نیاز مردم و جامعه پزشکی به ماسک و تجهیزات استریل شده در این روزهای حساس کشور، شتاب‌دهنده الکترون یزد پس از تعمیرات اساسی و بازیابی و احیا، بمنظور استریل کردن تجهیزات یکبار مصرف پزشکی و ارایه خدمات در این حوزه به طور بیست و چهار ساعته فعال گردید.

همچنین شایان ذکر است، در اجرای وظایف و مسئولیت اجتماعی این سازمان، ارایه خدمات استیلیزاسیون به کلیه شرکت‌هایی که تجهیزات پزشکی و ماسک را در اختیار مردم و بیمارستان‌ها قرار می‌دهند تا شکست کامل ویروس کرونا(COVID-19)، به‌صورت رایگان انجام خواهد گرفت.

فرایند استریل در این مجتمع با روش تاباندن پرتو الکترون روی تجهیزات پزشکی جهت نابودی میکروب‌ها و میکرو ارگانیسم‌ها صورت می‌گیرد.

مجتمع پژوهشی ایران مرکزی (یزد) در سال 1376  وابسته به سازمان انرژی اتمی ایـران با هدف تحقیقات و کاربرد پرتوهای الکترون و ایکس حاصل از شتاب‌دهنده الکتـــرون، در  استان یــزد و به منظور پرتودهی مواد غذایی و پزشکی با اهداف ذیل شـروع به کار کرد:
- تولید محصولات خاص پلیمری: مانند هیدروژل (با نام تجاری شفاژل)، بازیافت بیوتیل و لوله‌های قابل انقباض حرارتی.

- پرتودهی وسایل یک بار مصرف پزشکی به منظور استیلیزاسیون
- پرتودهی مواد غذایی به منظور کنترل انگل‌ها و عوامل بیماری‌زا و افزایش دوره انبارداری.
-استفاده از پرتوفرآوری در بهبود خواص مواد
از دستاوردهای مهم این مجتمع در سال گذشته می‌توان به تولید جاذب بهداشتی و ژل سونوگرافی جهت رفع نیازهای مردم و انجام پروژه‌ی تصفیه پساب‌های نساجی با روش پرتودهی الکترون اشاره کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha