• چهارشنبه / ۲۵ تیر ۱۳۹۹ / ۱۷:۵۲
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 99042519147
  • خبرنگار : 30054

جذب سرمایه قابل توجه توسط SMIC؛ یکی از تأمین‌کننده‌های اصلی تراشه‌های هوآوی

جذب سرمایه قابل توجه توسط SMIC؛ یکی از تأمین‌کننده‌های اصلی تراشه‌های هوآوی

SMIC به عنوان یکی از تأمین‌کنندگان تراشه‌های هوآوی موفق به جذب قابل توجه سرمایه از طریق عرضه سهام خود شده است.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام هوآوی، شرکت SMIC به عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده تراشه در کشور چین موفق به فروش ۶.۶ میلیارد دلاری سهام خود شده و این مقدار، حدود دو برابر بیشتر از هدف‌گذاری اولیه این شرکت است. فروش سهام SMIC در حالی اتفاق افتاده که ارزش سهام این شرکت نیز به طور قابل توجهی افزایش داشته است. ارزش سهام این شرکت، افزایش ۲۶ درصدی در پنج روز گذشته و افزایش ۲۰۰ درصدی در سال جاری میلادی را تجربه کرده است.

این روند نقش موثری در برنامه‌ریزی چین جهت خودکفایی در تولید تراشه‌های لازم برای تولید محصولات الکترونیکی از سوی برندهای این کشور (نظیر هوآوی) خواهد داشت. از سوی دیگر، این تزریق سرمایه به SMIC کمک می‌کند تا با دست پر به رقابت با شرکت‌هایی رقیب نظیر TSMC بپردازد.

SMIC در مرحله اول، عرضه ۱۶۸۵۶۲۰۰۰۰ سهم را کلید زد و ارزش هر سهم، ۲۷.۴۶ یوآن اعلام شد. در صورت تقاضای قابل توجه، تعداد سهام عرضه شده می‌تواند فراتر از این عدد برود که در این حالت، SMIC می‌تواند تا ۷.۵۹ میلیارد دلار جذب سرمایه کند.

SMIC اعلام کرده که قصد دارد عضوی از انجمن نوآوری در علوم و فناوری چین یا همان STAR Board شود؛ انجمنی که توسط دومین اقتصاد بزرگ دنیا با هدف ایجاد محیطی مانند نزدک ایجاد شده تا شرکت‌های حوزه فناوری را گرد هم آورد.

پکن تمرکز روی حوزه فناوری را برای تولید نیمه‌هادی به عنوان برنامه‌ای به منظور افزایش تولید محصولاتی ارزشمند در دستورکار قرار داده است. طبق برنامه‌ریزی که چین انجام داده، تا ۷۰ درصد از نیمه‌هادی‌های مورد نیاز خود را تا سال ۲۰۲۵ میلادی، در داخل کشور تولید خواهد کرد. این دستاورد با تکیه بر سرمایه‌گذاری میلیارد دلاری دولت روی این بخش از صنعت محقق می‌شود.

هوآوی به عنوان یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان گوشی‌ هوشمند که نقش کلیدی در صنایع ارتباطی و مخابراتی دارد، از مشتری‌های مهم SMIC به حساب می‌آید. اگرچه این شرکت بخش اعظمی از چیپ‌های مورد نیاز خود را از شرکت تایوانی TSMC تامین می‌کند، اما در خصوص چیپ‌های سطح پایین‌تر، به محصولات SMIC متکی است. با جذب سرمایه توسط SMIC به نظر می‌رسد حرکت هوآوی به سمت تراشه‌های تولیدی این شرکت، قوت خواهد گرفت. به این ترتیب، هوآوی می‌تواند در خصوص تراشه‌های لازم برای محصولات مختلف، وابستگی کم‌تری به شرکت‌های غیربومی داشته باشد.

تحلیل‌گران بسیاری معتقدند SMIC پتانسیل بالایی برای پیشرفت دارد. با این توضیحات، باید منتظر ماند و دید در چند سال آینده این شرکت چه روندی را در پیش خواهد گرفت و شرکت‌هایی نظیر هوآوی چگونه از فناوری و محصولات این شرکت بهره‌برداری خواهند کرد.

انتهای رپرتاژ آگهی 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha