قرنطینه خانگی
-
سالمندان بخوانند:
به کرونا فرمان ایست بدهید
خودقرنطینگی پدران و مادران سالمند این روزها تبعات زیادی را از نظر جسمی و روحی برای آنها در پی داشته است که پدیده غالب در این زمینه افسردگی است و ادامه این روند احتمال منزوی شدن آنان را در پی خواهد داشت.
-
تمدید محدودیتهای کرونایی در پایتخت ژاپن
فرماندار توکیو ضمن صدور هشدارهای صریح، نمودارهای تبلیغاتی و گزارشهای آنلاین روزانه، پیامی جدی به تمامی ساکنان و مغازههای پایتخت ژاپن مبنی بر حفظ قرنطینه خانگی و تعطیلی مغازهها به منظور جلوگیری از انفجار موجی جدید از کروناویروس در این شهر داده است.
-
از راهاندازی کمپین کمک به مشاغل تا پژوهش در روزهای قرنطینه خانگی
شیوع بسیار سریع کرونا ویروس جدید موجب شد، دولتها برای جلوگیری از همهگیر شدن هرچه بیشتر این بیماری مسری سعی در کاهش تجمعات و تعطیلی مراکز کنند و تنها راه مقابله با آن در خانه ماندن و خودداری از حضور در اجتماع است.
-
به رغم تاکید مقامات محلی بر قرنطینه خانگی رخ داد
حادثه تیراندازی در یک مهمانی بزرگ در کالیفرنیا
پلیس کالیفرنیا اعلام کرد با وجود دستورات مبنی بر رعایت قرنطینه خانگی در آمریکا، شش نفر در حادثه تیراندازی در یک مهمانی بزرگ زخمی شدند.
-
55 درصد مردان آمریکایی توصیههای مقامات سلامت را نادیده میگیرند
یک نظرسنجی روی بیش از صد هزار آمریکایی انجام گرفته است که نشان می دهد 15 درصد از مردم این کشور متوجه نیستند که دستورهای قرنطینه خانگی چیست و 10 درصد از آنها به کلی فاصله گذاری اجتماعی را رعایت نمیکنند، همچنین 55 درصد از مردان نیز توصیه های مقامات سلامت را نادیده می گیرند.
-
در پی بازگشت به پیشخانها
امیدی به فروش روزنامهها هست؟
توقف چاپ روزنامههای کاغذی جزو اقدامات و مصوبات اخیر ستاد ملی مبارزه با بحران کرونا بود که بحثهای بسیاری پیرامونش شکل گرفت. عدهای از روزنامهنگاران و مطبوعاتیها در همان ابتدا مخالفت خود را با این تصمیم اعلام کردند. عدهای نیز با توجه به در دسترس بودن تمام رسانهها به صورت اینترنتی، پافشاری بر چاپ نسخه کاغذی را بیهوده میدانستند.
-
یک مسئول:
عبور از دوران سوگ را با همدلی و انتقال تجربیات، راحت تر و هموارتر کنید
کارشناس مسئول سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: عبور از دوران سوگ را با احساس همدلی بیشتر، درک شرایط و انتقال تجربیات، راحت تر و هموار تر کنید.
-
چگونه ساعت خوابمان را در روزهای قرنطینه تنظیم کنیم؟
به دنبال تداوم تعطیلی مدارس و دانشگاهها برای جلوگیری از چرخه انتقال ویروس کرونا، به نظر میرسد که نظم روتین خواب نوجوانان، جوانان و کودکان بر هم ریخته و اغلب به الگوی شب زندهداری روی آوردهاند، این درحالیست که نامنظم شدن ریتم خواب بر روی رفتار آنها اثرگذار است؛ در همین رابطه یک کارشناس و مشاور خانواده راههایی برای ترک الگوی شب زندهداری پیشنهاد کرد.
-
چگونه از روان کودکان در برابر کرونا محافظت کنیم؟
حتما برای شما هم پیش آمده که کودکتان در پی تلاش برای ورود به دنیای عجیب و پیچیده بزرگترها و مسایلی که برای آنها مهم است، شما را سوال پیچ کند، اما این روزها سوالات کرونایی هم به علامت سوالهای ذهن کودکان اضافه شده است.
-
کرونا و معماری؛
خانهای برایِ ماندن
این روزها که محکوم به ماندن در خانه و نگاه کردن به در و دیوارِ این سلولِ آشناییم، تازه میفهمیم که چه خانههای بدی ساختهایم. تحلیل عضو انستیتو معماری بریتیش کلمبیا را دربارۀ این درد مشترک بخوانید.
-
تلنگر قرنطینه به روابط همسران در اصفهان
این روزها همه جا حرف از کروناست، ویروسی که ناگهان از راه رسید و مردم را خانه نشین کرد. اما این قرنطینه خانگی تجربه های غافلگیر کننده زیادی برای خانواده ها داشته که یکی از آنها، افزایش ۳ برابری تماس ها با مرکز مشاوره تلفنی ۱۴۸۰ بهزیستی است.
-
بایدها و نبایدهای مراقبت از بیماران بهبودیافته از کرونا در منزل
بیماران مبتلا به کرونا پس از ترخیص از بیمارستان باید در منزل تحت مراقبت قرار گیرند و مراقبان نیز باید الزامات بهداشتی را جدی بگیرند.
-
قرنطینه کودکان در خانههای بالشتی
یادتان هست بچه که بودیم؛ با چادر گل گلی مادر، در گوشهای از خانه، برای خودمان خانه یا کلبه کوچکی دست و پا میکردیم؟. دو گوشه چادر را به دستگیره در، دسته مبل، ستون وسط خانه و ... گره میزدیم تا سقف بالای سرمان باشد. با بالشتهای مخملقرمزِ شکلاتیشکل، که مادر حسابی به تمیزی روکش سفید آن حساس بود؛ دیوار خانه را آجر به آجر میچیدیم؟
-
به تصویر کشیدن فداکاری کادر پزشکی، دغدغه روزهای خانهشینی یک فیلمساز
یک فیلمساز گنابادی گفت: در این مدت خانهنشینی سعی کردم بیشتر ذهنم را روی ایدهپروری برای فیلمنامههایی با موضوع کرونا و به خصوص از جان گذشتگی کادر پزشکی متمرکز کنم که در آینده بتوانم گوشهای از این فداکاری را به تصویر بکشم.
-
محمد احصایی در گفتوگو با ایسنا:
۱۰ سال است که در قرنطینهام!
محمد احصایی میگوید قرنطینه خانگی برایش پدیده جدیدی نیست و سالهاست که در این شرایط زندگی میکند. او اگرچه به گفته خودش از خواندن اخبار بد شیوع ویروس کرونا مدام دندان قروچه میکند، اما معتقد است که حتما در این واقعه خیریتی نهفته است.
-
قرنطینه با کتاب؛
پای هیچ غریبهای در میان نیست
هوشنگ مرادی کرمانی، کتابی دارد به نام «شما که غریبه نیستید» و در این کتاب، که زندگینامۀ خود اوست، نشان میدهد انسان، حتی در فضایی که فقر فرهنگی و مادی به هم آمیخته نیز میتواند سهم خود را از زندگی بگیرد.
-
نقش سربازان فرهنگی کشور در بحران کرونا /۴/
خلا در قوانین میراثی / قرنطینه خانگی را بهانه کردهاند
محمد حسن محبعلی معتقد است: برخی افراد با سواستفاده از وضعیت کنونی (قرنطینه خانگی) و قوانین ناقص میراث فرهنگی به خود اجازه میدهند که به آثار تاریخی و ملی کشور دستدرازی کرده و به تخریب این آثار بپردازند.
-
قرنطینه با کتاب؛
کتابهایی برای زندگی
مطالعۀ کتابهایی که دربارۀ زندگی نوشته شدهاند، به خصوص در این روزها که بسیاری از خبرها و پیامها بر طبل مرگ و فقدان میکوبد، میتواند گزینۀ مناسبی برای افزایش ضریب ایمنی روانی به حساب آید.
-
ورزش مانع ابتلا به کروناست؟
عضو هیات علمی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی در مورد اقدام به تمرین ورزشی از سوی افرادی سالم و نیز مبتلا به ویروس کرونا که در قرنطینه خانگی هستند توضیح داد.
-
استرسهای والدین، بیشترین خطر قرنطینه برای فرزندان؛
از کلنجار رفتن با تکالیف تا تمرکز بر بهزیستی فرزندان
شش هفته از تعطیلی مدارس و مهدکودکها میگذرد و تازگی و کارآیی کلاسهای آنلاین نیز روز به روز کمرنگتر میشود، این درحالی است که بسیاری از پدر و مادرها از بیتوجهی دانش آموزان به حضور در کلاسهای مجازی و انجام تکالیفی که معلمان روزانه در کانالهای مجازی ارائه میدهند، گلهمندند.
-
/در خانه بمانیم/
پیشنهاداتی برای لذت بخش کردن قرنطینه خانگی
کرونا با وجود همه سختیها و مرارتهای خود، سبب شد تا بیش از پیش به نقش والای خانواده پی ببریم و از این فرصت پیش آمده کنار هم بودن به نحو احسن بهره ببریم.
-
قرنطینه با کتاب؛
معرفی اجمالی چند اثر از «نادر ابراهیمی»
کمک کارگری در تعمیرگاهی سیار، کارگریِ چاپخانه، حسابداری و تحویلداریِ بانک، صفحهبندی روزنامه و مجله، منشی حجره فرش در بازار، مترجمی و ویراستاری، ایرانشناسی عملی و چاپ مقالههای ایرانشناختی، فیلمسازی مستند و سینمایی، مصور کردن کتابهای کودکان، مدیریت یک کتابفروشی، خطاطی، نقاشی روی روسری و لباس و تدریس در دانشگاهها، از جمله مشاغلی است که نادر ابراهیمی آن را در طول زندگی تجربه کرده اما ما او را تنها با عنوان «نویسنده» میشناسیم.
-
یک مسئول:
۸۰ درصد بیماران مبتلا به کووید ۱۹ با قرنطینه خانگی و مراقبت در منزل بهبود می یابند
کارشناس مبارزه با بیماری های غیر واگیر دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: 80درصد بیماران مبتلا به کووید ۱۹ با قرنطینه خانگی و مراقبت در منزل بهبود می یابند.
-
عضو هیات علمی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی پاسخ داد:
۲ خط قرمز برای دوران بارداری/ زنان باردار چقدر و چگونه ورزش کنند؟
عضو هیات علمی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی ضمن تشریح کامل نحوه و مدت زمان فعالیت ورزشی برای زنان باردار در طول حضور در خانه در طرح فاصله اجتماعی به دلیل شیوع کرونا، گفت: جمعیت زنان باردار از جمله گروههایی به شمار میآیند که از شرایط حساسی در طول این زمان برخوردارند و باید مورد توجه ویژه قرار گیرند.
-
قرنطینه با کتاب؛
فلسفه با طعم داستان
یوستین گُردر یا یوستاین و یاستین گوردر، نویسندۀ نروژی و معلم فلسفه است که شهرت کتاب «دنیای سوفی» او اگر بیشتر از خودش نباشد، کمتر نیست؛ تا حدی که او را گاهی به جای اسم، به عنوان «نویسندۀ دنیای سوفی» معرفی میکنند.
-
قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل:
خانه نشینی بهترین فرصت برای داشتن رژیم غذایی سالم است
قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با اشاره به اینکه خانه نشینی بهترین فرصت برای داشتن رژیم غذایی سالم است، گفت: توصیه ما این است که حتما از میوه و سبزیجات پخته و غلات و حبوبات استفاده شده تا سیستم ایمنی بدن تقویت گردد.
-
قرنطینه با کتاب؛
هنر از دید فلسفه و حکمت
هنر حاصل ذوق، حس زیباشناختی هنرمند و تجربیات و آموختههای اوست. او در تعامل با هنر و دانش اقوام و ملل دیگر به غنای تجربه خود میافزاید و افق دید خود را گسترش میدهد.
-
دیر خوابیدن در روزهای قرنطینه ممنوع
رییس انجمن تغذیه استان اصفهان با بیان اینکه یکی از رفتارهای غلط افراد در روزهای قرنطینه نامنظم شدن ساعت بیولوژیک و تا دیر وقت بیدار ماندن و دیر خوابیدن است، گفت: افرادی که خواب نامنظمی دارند بسیار سریع تر از بقیه دچار بیماری های عفونی میشوند.
-
قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل:
با خانه نشینی سیر صعودی بیماری را کنترل کنیم
مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: اگر خانه نشینی ادامه نیابد و تردد بیشتر شود شاهد سیر صعودی بیماری در استان خواهیم بود.
-
قرنطینه با کتاب؛
راهنمای مسیر سبز امید
پنجم ماه شعبان، سالروز ولادت امام زینالعابدین (ع) است؛ امامی که صفحه صحفۀ صحیفۀ او رحمت و مغفرت پروردگار را به یادمان میآورد.