برای دسترسی به اخبار قدیمی‌تر، در منوی مربوطه سال و ماه را محدود کنید.
  • فرهاد مجیدی باشیم یا وین رونی؟

    فرهاد مجیدی باشیم یا وین رونی؟

    «مدارکت را بده. بذار فیلم بگیرد. چون مربی استقلال هستی من باید خجالت بکشم بگویم فوت کن؟ مگر تو کی هستی که باید خجالت بکشم؟ مدارک کو؟ نداری؟ می‌رویم پارکینگ».

  • سال ۹۸ چند تعطیلی رسمی داریم؟

    سال ۹۸ چند تعطیلی رسمی داریم؟

    سال ۱۳۹۸ هجری شمسی، ساعت ۱:۲۸:۲۷ روز پنجشنبه ۱ فروردین هجری شمسی مقارن با ۱۴ رجب ۱۴۴۰ هجری قمری و ۲۱ مارس ۲۰۱۹ میلادی تحویل خواهد شد.

  • مشاهیری که در اوج مُردند

    مشاهیری که در اوج مُردند

    ماهی سیاه کوچکی بود که یک روز در رود ارس غرق شد؛ شاید هم غرقش کردند. میرزاده‌ای بود که عشق وطن در سر داشت. فروغی که عاقبت بخیر شد و پروینی که حصبه گرفت. و یک نفر که دلش خون شده بود ...

  • واکنش‌های جدی و طنز «فجازی» به استعفای ظریف

    واکنش‌های جدی و طنز «فجازی» به استعفای ظریف

    محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان شب گذشته پیامی در صفحه شخصی خود در اینستاگرام منتشر کرد که در آن آمده بود «از ناتوانی برای ادامه خدمت و تمام کاستی‌ها و کوتاهی‌ها در دوران خدمت صمیمانه پوزش می‌خواهم». این پیام واکنش‌های بسیاری در شبکه‌های اجتماعی با هشتگ‌هایی از جمله #ظریف _بمان داشت.

  • تعابیر رهبر انقلاب درباره ظریف

    تعابیر رهبر انقلاب درباره ظریف

    محمدجواد ظریف، شامگاه دوشنبه در پستی اینستاگرامی از وزارت امور خارجه استعفا کرد.

  • روایت تلخ «زهره» از ۳۱ سال تشویش

    روایت تلخ «زهره» از ۳۱ سال تشویش

    زهره سی و یک ساله است. پانزده سال است که مادرش را از دست داده و شانزده سال است که با پدرش حرف نمی‌زند. چرا؟ خودش می‌گوید: «چون اولین چیزی که از پدرم به یاد دارم این بود که می‌خواست با چاقو مادرم را بکشد».

  • چگونه اسکار ببریم؟

    چگونه اسکار ببریم؟

    نود و یکمین مراسم اسکار، ساعت ۴:۳۰ بامداد دوشنبه به وقت ایران برگزار می‌شود. اگرچه هر سال انتقادات فراوانی گریبان آکادمی اسکار را می‌گیرد و اعتبار جوایز آن را به چالش می‌کشد اما رویدادی با این وسعت و این سر و صدا در نهایت، از اهمیت فراوانی، حداقل در نگاه عمومی، برخوردار است.

  • ذوالنور؛ از کوچه «هوشنگ‌چپ» تا استیضاح روحانی

    ذوالنور؛ از کوچه «هوشنگ‌چپ» تا استیضاح روحانی

    حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور، نماینده‌ی عضو فراکسیون ولایی مجلس با مواضع تند و جنجالی خود شناخته شده‌ است. درخواست حکم اعدام برای میرحسین موسوی و مهدی کروبی، مخالفت با اف.‌ای.‌تی.‌اف و سی.‌اف.‌تی و ادعای عجیب او درباره‌ی اعطای شهروندی آمریکا به خانواده‌ی تیم مذاکره‌کننده در جریان مذاکرات برجام، تنها بخشی از آنهاست.

  • چند تجربه ناخوشایند از مراجعه به روانشناس

    چند تجربه ناخوشایند از مراجعه به روانشناس

    برخی در توصیف کار روانشناسان می‌گویند کار آنها حرف‌زدن است و حرف هم که باد هواست. تقلیل‌دادن این درمان پزشکی به «حرف‌زدن» البته درست نیست اما همین زمینه باعث شده است که خیلی‌ها روانشناسی را به آن اندازه که باید، آسیب‌شناسانه نگاه نکنند. بسیاری از دانشجویان روانشناسی معتقدند که «روانشناسی نمی‌تواند آسیب‌زا باشد و اگر تأثیری داشته باشداین تأثیر حتماً در جهت مثبت است». تجربه البته چیز دیگری را نشان داده است.

  • اینجا آدم‌های سرشناسی روی ویلچر نشسته‌اند

    اینجا آدم‌های سرشناسی روی ویلچر نشسته‌اند

    اولش با سرگیجه شروع می‌شود و تو با خودت فکر می‌کنی که یک درد خیلی معمولی است اما کم‌کم که سرانگشت‌هایت شروع می‌کنند به ذق‌ذق کردن تازه به خودت می‌آیی و احساس می‌کنی موضوع آنقدرها هم معمولی نبوده است. حالا تصور کن همه چیز را دو تا ببینی یا تاری دید هم به آن اضافه شود و در نهایت امان از بی‌حالی و افسردگی.

  • سرنوشت غم‌انگیز خرس‌های ولنتاین

    سرنوشت غم‌انگیز خرس‌های ولنتاین

    فروشگاه‌هایی که از یک هفته قبل از روز «ولنتاین» پر از خرس‌های بزرگ بودند، حالا دوباره به حالت عادی و سابقشان بازگشتند و دیگر پشت ویترین مغازه‌ها خبری از خرس بزرگ و قلب قرمز و ... نیست. اما آن خرس های غول‌پیکر که کلی هم بالایشان پول رفته است، حالا کجا هستند؟

  • ... فاطمه بود

    ... فاطمه بود

    پوران شریعت‌رضوی درگذشت؛ زنی ۸۴ ساله که همیشه به عنوان «همسر دکتر علی شریعتی» یا خواهر «مهدی شریعت‌رضوی» شناخته می‌شد، بی‌آنکه از خودش به تنهایی سخنی گفته شود.

  • جزئیاتی درباره لباس‌های خاص سلبریتی‌ها

    جزئیاتی درباره لباس‌های خاص سلبریتی‌ها

    چند سالی است، لباس هنرپیشه‌ها روی فرش قرمز جشنواره‌های فیلم فجر و فستیوال‌ها واکنش‌های بسیاری را داشته و این واکنش‌ها هم با باز شدن پرونده جشنواره بعدی بیشتر و با تمام شدن این رویداد می‌خوابد. امسال هم پوشش بازیگران در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر حاشیه‌هایی داشت.

  • حداکثر زمان در هر کشور برای خرید ماشین با حداقل حقوق

    حداکثر زمان در هر کشور برای خرید ماشین با حداقل حقوق

    این روزها قیمت پراید، پرفروش‌ترین خودروی ایرانی در بازار، چیزی حدود ۴۰ میلیون تومان است؛ عددی که در سال جاری رشد قابل‌توجهی داشته و این رشد، انتقاد بسیاری از مردم را نیز به‌دنبال داشته است. اگرچه مدیران شرکت‌های خودروسازی در ایران، همواره از پایین‌بودن قیمت خودرو گله دارند و خواستار افزایش آن هستند اما تردیدی نیست که قیمت خودرو برای بسیاری از مردم، بیش از توانایی‌شان است.

  • تحویل اسلحه به متقاضیان با سوگند و بوسه‌

    ۲۲ بهمن ۵۷

    تحویل اسلحه به متقاضیان با سوگند و بوسه‌

    زیر باران گرمی که سحرگاه امروز فروریخت، ۲۴ ساعت نبرد مسلحانه، جنگ بی‌امان مشت با تانک، جنگ خیابانی که از بامی به بام دیگر کشیده می‌شد، پایان یافت. تهران جبهه بزرگ جنگی بود که بیشتر خیابان‌هایش را سنگر بسته بودند. بر بام‌ها سربازان مسلح قدم می‌زدند و صدای شلیک مسلسل‌های خودکار لحظه‌ای قطع نمی‌شد.

  • تعداد زیادی زن دیدیم که می‌گفتند «از برادرانمان حمایت می‌کنیم»

    ۲۱ بهمن ۵۷

    تعداد زیادی زن دیدیم که می‌گفتند «از برادرانمان حمایت می‌کنیم»

    صدای تیراندازی و همهمه‌ی فریادهای اضطراب‌آلودی که دیشب از مرکز آموزش نیروی هوایی واقع در تهران‌نو به گوش می‌رسید میلیون‌ها نفر از ساکنان تهران را در بیم و اضطراب و کنجکاوی فرو برد و یکباره موج فریاد «الله‌اکبر» که از بام خانه‌ها برمی‌خاست، سکوت سنگین و ابهام‌آمیز شب ممنوعه‌ی تهران را در هم ریخت.

  • پس از سه ماه اولین سینمای تهران گشایش یافت

    ۱۹ بهمن ۵۷

    پس از سه ماه اولین سینمای تهران گشایش یافت

    دیروز پس از سه ماه، اولین سینمای تهران مجدداً گشایش یافت. این سینما اعلام کرده است که برابر نظرات آیات عظام تنها به نمایش فیلم‌های برجسته‌ی سینمایی مبادرت خواهد کرد و هیچ‌گونه فیلمی که خلاف اخلاق و عفت عمومی باشد به نمایش نخواهد گذاشت.

  • فروش و مصرف پپسی قدغن است!

    ۱۸ بهمن ۵۷

    فروش و مصرف پپسی قدغن است!

    قم دومین شهر مقدس ایران از هم.اکنون کانون جمهوری اسلامی است. در اینجا که در ۱۵۱ کیلومتری پایتخت واقع شده است تسلط کامل مذهبی‌ها برقرار است. مقامات مذهبی بدون توجه به دولت مرکزی به حل‌وفصل امور پرداخته و سازمان اجتماعی جدیدی را که منطبق با دستورات قرآن است پی‌ریزی می‌کنند.

  • نظام اسلامی جایی برای فحشا باقی نخواهد گذاشت

    ۱۷ بهمن ۵۷

    نظام اسلامی جایی برای فحشا باقی نخواهد گذاشت

    صبح دیروز نخستین جلسه‌ی کمیته‌ی رفاهی کمک به آسیب‌دیدگان قلعه شهرنو، با حضور دکتر ریاض‌الله صباحی و خانم ملیحه میامیر، از طرف وزارت بهداری، خانم فسائی‌نژاد مددکار اجتماعی، خسرو معتضد مدیر روزنامه حوادث ایران، حاج‌محمود مانیان نماینده‌ی جامعه‌ی بازرگانان، اصناف و پیشه‌وران تهران، دکتر سلیمانی نماینده‌ی جبهه‌ی ملی ایران و حجت‌الاسلام کروبی تشکیل شد و طی صدور بیانیه‌ای فعالیت خود را برای ترمیم خرابی‌های شهرنو و کمک‌های مادی و رفاهی به زنان بی‌پناه ساکن قلعه تصویب کرد.

  • کارگری که نصف حقوقش را صرف سگ‌های بی‌پناه می‌کند

    کارگری که نصف حقوقش را صرف سگ‌های بی‌پناه می‌کند

    در ایران برای مقابله با افزایش بی رویه تعداد حیوانات ولگرد، گاهی رفتارهای بی‌رحمانه‌ای صورت می‌گیرد؛ از خوراندن سم گرفته تا کشتن با تفنگ بادی و حتی تزریق اسید اما همه ما مردمانی چنین سنگدل نیستیم. نشانه‌اش را می‌شود در پناه‌گاه‌های حیواناتی دید که مدت‌هاست این طرف و آن طرف کشور راه‌اندازی شده‌اند و اغلبشان تنها با کمک‌های مردمی و نیروهای داوطلب اداره می‌شوند؛ جایی برای درمان حیوانات آسیب‌دیده که نیاز به کمک دارند.

  • حقوق فردی و اجتماعی بطور کامل حفظ می‌شود

    ۱۶ بهمن ۵۷

    حقوق فردی و اجتماعی بطور کامل حفظ می‌شود

    امروز ۱۶ بهمن، تعدادی از وزارتخانه‌ها به اشغال نظامیان درآمدند. صبح امروز گروهی از مأموران انتظامی به محل وزارتخانه آموزش‌وپرورش در خیابان اکباتان تهران وارد شدند و این وزارتخانه به اشغال قوای نظامی درآمد.

  • خونتان را برای روز مبادا نگه دارید

    ۱۵ بهمن ۵۷

    خونتان را برای روز مبادا نگه دارید

    در روزهای گذشته مردم بسیاری از اقشار مختلف برای اهدای خون داوطلب شده‌اند و در نتیجه مراکز نگهداری خون فعلاً نیازی به خون ندارند. پزشکان بیمارستان جرجانی از مردم خواسته‌اند خونشان را برای روز مبادا نگه‌دارند و تا بیمارستان‌ها اعلام نکرده‌اند از دادن خون خودداری کنند.

  • «گمشده‌ها» چگونه پیدا می‌شوند؟

    «گمشده‌ها» چگونه پیدا می‌شوند؟

    ​وقتی چیزی را جایی که باید باشد پیدا نمی‌کنیم،‌ لابد گمش کرده‌ایم. یا کسی فکر کرده بیش از ما به آن نیاز دارد و آن را برده است. وقتی کسی که باید در جایی «حضور» داشته باشد غایب است، لابد گم شده یا کسی او را با خودش برده است. پرونده  «گمشده‌ها» از همین جا شروع می‌شود.

  • آمران و مسببان قتل فرزندانمان را مجازات کنید

    ۱۴ بهمن ۵۷

    آمران و مسببان قتل فرزندانمان را مجازات کنید

    صبح شنبه، چهاردهم بهمن، دو روز از بازگشت امام به میهن گذشته، خیابان‌ها همچنان صحنه‌ی درگیری و راهپیمایی‌های انقلابی است. گروه‌های مختلف سیاسی از کمونیست تا اسلامی که هرکدام چندین طیف در خود دارند، با پخش تراکت و نصب پلاکارد و سخنرانی‌های خیابانی به تبلیغ و ترویج ایده‌های خود می‌پردازند.

  • گفت‌وگو با وارث قدیمی‌ترین فروشگاه موسیقی ایران

    گفت‌وگو با وارث قدیمی‌ترین فروشگاه موسیقی ایران

    بله؛ درست است، امروز خیلی برایمان عادی است که هندزفری را بگذاریم در گوشمان، در خیابان قدم بزنیم و موسیقی مورد علاقه‌مان را گوش دهیم اما واقعیت این است که اولش انقدر همه چیز راحت نبود. پدر و پدربزرگ‌های ما اگر می‌خواستند موسیقی مورد علاقه‌شان را بشنوند باید صبر می‌کردند تا صفحه از آن‌ور آب وارد ایران شود، بعد بروند فروشگاه صفحه‌فروشی تا شاید آقای صفحه‌فروش در آرشیوش موسیقی مورد علاقه‌شان را داشته باشد. چرا اینها را می‌نویسم؟ برای اینکه با خانواده‌ای آشنا شویم که نامشان به صنعت نشر موسیقی ایران گره خورده است؛ خانواده چمن‌آرا.

  • مردم تلویزیون‌ها را شکستند

    ۱۲ بهمن ۵۷

    مردم تلویزیون‌ها را شکستند

    مهماندار هواپیمای حامل امام می‌گفت اندکی بعد از سوارشدن به هواپیما در فرودگاه شارل دو گل پاریس، امام به طبقه‌ی بالای هواپیما رفت، نمازش را خواند و از پاریس تا تهران، کف هواپیما روی دو پتو خوابید. در تهران، ارتش به خیابان‌ها آمده بود و با طرفداران آیت‌الله ستیز داشت اما خواب آرام امام نشان از این بود که او از اتفاقات آینده بیمی به دل راه نداده است.

  • این «کافه‌ها» قمارخانه نیستند

    این «کافه‌ها» قمارخانه نیستند

    جعبه را باز می‌کند، پنج رنگ کاپ کوچک به تعداد سه نفر، یک زنگ رومیزی و یک دسته‌کارت بیرون می‌آورد و روش بازی را توضیح می‌دهد. هر بار که یکی از کارت‌ها برمی‌گردد، هر بازیکن با توجه به طرح روی کارت، کاپ‌ها را می‌چیند. هر کسی زودتر بچیند، زنگ می‌زند و کارت روی میز برای او می‌شود. برنده کسی است که بیشترین کارت را جمع کند.

  • واکنش شهرداری لواسان به گزارش ایسنا

    واکنش شهرداری لواسان به گزارش ایسنا

    شهرداری لواسان با ارائه توضیحاتی در خصوص گزارشی که ایسنا منتشر کرده است، تاکید کرد که «تمام تلاش خود را در راستای منویات رهبر انقلاب اسلامی در صیانت از لواسانات بکار می‌گیریم».

  • این عکس چقدر «ایرانی» است؟

    این عکس چقدر «ایرانی» است؟

    صحنه‌ای از بازی ایران و ژاپن که مدافعان ایران بازی را وِل کردند و برای اعتراض به سمت داور رفتند، منجر به باز شدن دروازه‌ی ایران شد؛ صحنه‌ای که موجب تحلیل بسیاری از مردم در شبکه‌های اجتماعی شد، تحلیل‌هایی که برخی از کارشناسان و جامعه شناسان هم آن را تأیید می‌کنند.

  • ۶ نکته درباره رئیس‌جمهوری خودخوانده ونزوئلا

    ۶ نکته درباره رئیس‌جمهوری خودخوانده ونزوئلا

    بامداد چهارشنبه هفته قبل، «خوان گوایدو» رئیس مجلس ونزوئلا خود را رئیس دولت موقت این کشور نامید و آمریکا هم از او حمایت کرد.