برای دسترسی به اخبار قدیمی‌تر، در منوی مربوطه سال و ماه را محدود کنید.
  • در لواسان چه می‌گذرد؟

    در لواسان چه می‌گذرد؟

    قضیه مال امروز و دیروز نیست. مختص جناح چپ یا راست هم نیست. موضوع فقط آب و هواست؛ گویا آب و هوای لواسان به اهالی قدرت و ثروت می‌سازد!

  • تدبیر برخی کشورها برای جلوگیری از خودکشی در مترو

    تدبیر برخی کشورها برای جلوگیری از خودکشی در مترو

    غروب شنبه خبری منتشر شد مبنی بر اینکه جوانی در ایستگاه متروی سعدی خود را داخل ریل انداخته و جوانی دیگر، به قصد کمک به او وارد عمل شده که قطار با هر دو برخورد کرده است.

  • نوستالژی‌های ایرانی «اصل ژاپن»

    نوستالژی‌های ایرانی «اصل ژاپن»

    تیم ملی فوتبال ایران روز دوشنبه به مصاف تیم ملی فوتبال ژاپن می‌رود و همه منتظرند تا شاگردان کی‌روش با عبور از سد ژاپنی‌ها فینالیست جام ملت‌های آسیا شوند.

  • چرا عضو کنوانسیون «منع شکنجه» نیستیم؟

    چرا عضو کنوانسیون «منع شکنجه» نیستیم؟

    «مسئله، راه چیزی باز شدن است. به محض اینکه این راه باز شد و خواستند کسی را که متهم به بزرگ‌ترین جرم‌ها باشد یک سیلی به او بزند، مطمئن باشید به داغ کردن همه افراد منتهی می‌شود. پس این راه را باید بست؛ یعنی اگر حتی ده نفر از افراد سرشناس ربوده شوند و این راه باز نشود جامعه سالم‌تر است»

  • قصه «خانم‌دکتر» و اقامت اجباری

    قصه «خانم‌دکتر» و اقامت اجباری

    آینه کوچک را جلوی صورتش می‌گیرد و زل می‌زند به خودش؛ به چند خط ممتد ظریف گوشه چشم‌هایش. سرمه‌دان را برمی‌دارد و شروع می‌کند به سرمه کشیدن. کارش که تمام شد با لبخندی تاییدآمیز، زیبایی چشم‌هایش را تحسین می‌کند.

  • ناگفته‌هایی درباره سگ‌های قهرمان ایران + تصاویر

    ناگفته‌هایی درباره سگ‌های قهرمان ایران + تصاویر

    حضور ۹ سگ زنده‌یاب در زلزله بم سال ۸۲، استارت تشکیل مرکز سگ‌های زنده‌یاب را در ایران زد و حالا ۸۰ قلاده سگ زنده‌یاب با نژادهای ژرمن شپهرد و لابرادور برای امدادرسانی در حوادث آماده هستند.

  • وقتی عکس «فرهاد» مانع مجوزش شد

    وقتی عکس «فرهاد» مانع مجوزش شد

    «من دلم سخت گرفته‌ست از این میهمان‌خانه مهمان‌کش روزش تاریک که به جان هم نشناخته، انداخته است، چند تن خواب آلود، چند تن ناهموار، چند تن ناهشیار...»

  • دسترسی مردم به اطلاعات کدام سازمان‌ها بیشتر است؟

    دسترسی مردم به اطلاعات کدام سازمان‌ها بیشتر است؟

    سامانه انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات، جایی است که مردم می‌توانند با مراجعه به آن، سوالات و شکایات خود را از دستگاه‌ها و سازمان‌های مختلف مطرح کنند.

  • شاه چقدر از ایران برد؟

    شاه چقدر از ایران برد؟

    نزدیک‌ترین صفت به اموال و دارایی‌های محمدرضا پهلوی، «افسانه‌ای» است. چرا؟ چون در واقع هیچکس به غیر از احتمالا خودش نمی‌داند که وقتی آخرین شاه ایران در چنین روزی از کشور رفت، چه میزان دارایی را با خودش از این خاک خارج کرد.

  • آموزش‌ زیرزمینی ملوانی و خلبانی!

    آموزش‌ زیرزمینی ملوانی و خلبانی!

    «لباس خواب داریم مدل پرستاری ... یه بار بگیرید بپوشید ... به شوهرت بگو امشب میخوام پرستارت باشم. ببین چه حسی بهش دست میده. لباس خواب داریم مدل خلبانی. یه بار بگیر به شوهرت بگو امشب میخوایم بریم تو آسمونا پرواز کنیم، منم خلبانت میشم. مدل ملوانی. بگیر بگو امشب میخوایم بریم تو دریاها شنا کنیم.»

  • «حسن آقامیری» را بیشتر بشناسید

    «حسن آقامیری» را بیشتر بشناسید

    مخالفان او اسمش را گذاشته‌اند: «روحانی تلگرامی»! و او را یک آخوند منحرف می‌دانند اما طرفدارانش او را یک روحانی متفاوت می‌دانند و معتقدند که او آخوند روشنفکر زمانه خودش است.

  • کدام دستگاه‌ها تن به شفافیت نمی‌دهند؟ + اسامی

    کدام دستگاه‌ها تن به شفافیت نمی‌دهند؟ + اسامی

    همیشه وقتی صحبت از شفافیت به میان می‌آید، فورا شرایط کشورمان را با کشورهایی مقایسه می‌کنیم که در آنها از هر سازمانی هر اطلاعاتی که بخواهیم به ما می‌دهد و بعد می‌گوییم دلیل پیشرفت آن کشورها همین است.

  • بازخوانی ۵ ویدئوی پربحث و جنجالی در فضای مجازی

    بازخوانی ۵ ویدئوی پربحث و جنجالی در فضای مجازی

    اولش آنقدرها هم عاشق خشونت نبودیم. خلاف‌سنگین مجرمان مجازی، پخش‌کردن فیلم عروسی‌ آدم‌معروف‌ها بود. البته قبل‌تر از آن، ته فیلم‌های VHS حتی تصاویری از فیلم عروسی آدم‌های معمولی هم به چشم می‌خورد. به هر حال گذشت و گذشت؛ فیلم‌های خصوصی تولدها و عروسی‌ها جای خودش را داد به فیلم‌هایی از فحاشی، کتک‌کاری، خودکشی و هرآنچه که راوی خشونت باشد؛ خشونت محض!

  • در اورژانس بیمارستان‌ها چه خبر است؟

    در اورژانس بیمارستان‌ها چه خبر است؟

    می‌گویند آدم‌هایی که در اورژانس بیمارستان‌ها کار می‌کنند سرسخت‌ترین کادر پزشکی دنیا هستند. همزمان آدم‌هایی که راهشان به اورژانس می‌افتد معمولا مستاصل و بسیار نگران هستند. شاید ترکیب این دو ویژگی است که باعث می‌شود خیلی‌ها اورژانس بیمارستان را جایی «بی در و پیکر» بدانند.

  • پیگیری وضعیت «کارتن‌خوابی که می‌توانست امام‌جماعت شود»

    پیگیری وضعیت «کارتن‌خوابی که می‌توانست امام‌جماعت شود»

    اواخر آذرماه گفت‌وگویی با یک کارتن‌خواب در ایسنا منتشر شد که به دلیل پیشینه، تحصیلات و اظهارات او، واکنش‌های بسیاری را به همراه داشت.

  • اوضاع دردناک ۱۹ روستا به روایت آقای جعفری

    اوضاع دردناک ۱۹ روستا به روایت آقای جعفری

    بله؛ آنها فراموش شده‌اند. انقدر فراموش شده‌اند که مثلا نمی‌دانند امروز چند شنبه است یا اینکه الان در کدام ماه سال هستیم؟ از روزهای زندگی فقط موسم سرما یا موسم گرما را حس کرده‌اند و همه زخم‌های زندگی را سپرده‌اند به روزگار تا روزی دستی نامرئی بیاید و این همه درد را ترمیم کند. فقط یک امید دارند؛ «خدامراد»!

  • اینجا جلفاست؛ سال نو مبارک!

    اینجا جلفاست؛ سال نو مبارک!

    اصفهان، یکی از متراکم‌ترین جمعیت‌های «مسیحی» ایران را دارد. علاوه بر این در تعطیلات ژانویه هزاران گردشگر خارجی از این شهر بازدید می‌کنند و مسیحیان و غیرمسیحی‌های زیادی هم که وصف اصفهان در ایام سال نوی میلادی را شنیده‌اند، از فرصت استفاده می‌کنند و سفر به اصفهان را برای ایام آغاز سال نو برنامه‌ریزی می‌کنند.

  • ۱۰ نکته درباره «شیخ خندان»

    ۱۰ نکته درباره «شیخ خندان»

    حجت‌الاسلام و المسلمین محمدجواد حاج‌علی‌اکبری روز دوشنبه با حکم رهبر معظم انقلاب به عنوان امام جمعه موقت تهران منصوب شد.

  • وقتی هیچ مایه‌ای برای حیات نیست!

    وقتی هیچ مایه‌ای برای حیات نیست!

    اینجا آب نیست. بله؛ به همین راحتی. نه تنها حمام رفتن حالا خیلی وقت است که دیگر در اولویت مردم اینجا نیست؛ بلکه برای آشامیدن هم هنوز به مشک‌هایی که از پوست حیوانات درست شده وابسته‌اند.

  • در «اعتراضات دی» روزنامه‌ها چه کردند؟

    در «اعتراضات دی» روزنامه‌ها چه کردند؟

    اعتراضات دی‌ماه ۹۶ در آغاز رنگ اقتصادی داشت اما به سرعت شعارهای سیاسی هم از زبان معترضان شنیده شد. به همین دلیل با وجود آنکه برخی معتقد بودند دغدغه‌های اصلی تظاهرکنندگان مشکلات اقتصادی و معیشتی است اما برخی دیگر از تحلیلگران، ساختارهای سیاسی را زمینه‌ساز مشکلات اقتصادی می‌دیدند و شعارهای سیاسی را ناشی از همین می‌دانستند.

  • بساط «کبرای نظرکرده» و «افعی نفرین‌شده» در شب‌های تهران

    بساط «کبرای نظرکرده» و «افعی نفرین‌شده» در شب‌های تهران

    شاید برای شما هم این سوال پیش آمده باشد که چرا «شب»های تهران از روزهای آن مهم‌تر است. در سفرنامه‌های زیادی که در مورد تهران نوشته شده، به این مساله اشاره شده است که «شب‌های تهران» چیز دیگری هستند؛ شاید بیشتر به خاطر اینکه روزها گرم و شلوغند اما  شب‌ها هنوز هم فرصت بهتری برای دیدن تهران هستند یا شاید بهتر باشد بگوییم دیدن «چیزهایی که از تهران باقی مانده است».

  • احساستان نسبت به این تصویر چیست؟

    احساستان نسبت به این تصویر چیست؟

    هنگام مواجهه مادر حاضر در این تصویر با رئیس کمیسیون آموزش مجلس، آنجا نبوده‌ایم تا ببینیم دقیقا چه چیزی را فریاد می‌زده؛ اما خونِ دویده به رخسار و نشسته در چشمانش و فریادی که از حنجره‌اش خارج می‌شود، گرچه آن را نمی‌شنویم، همه چیز را واگو می‌کند.

  • فکر مهاجرت تحصیلی را از سرتان بیرون کنید!

    فکر مهاجرت تحصیلی را از سرتان بیرون کنید!

    «شما تو بهترین دانشگاه اروپا باشی بعد بخوای برگردی ایران بری خدمت چه حسی داری؟». شما که این جمله را می‌خوانید چه حسی دارید؟

  • آیت‌الله، «هاشمی» بود

    آیت‌الله، «هاشمی» بود

    آیت‌الله سیدمحمود هاشمی شاهرودی درگذشت؛ فقیهی که ۱۰ سال در رأس دستگاه قضایی بود، ۲۴ سال در شورای نگهبان حضور داشت و البته ۱۴ ماه هم سابقه ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام را در کارنامه‌اش ثبت کرد. عضویت در مجلس خبرگان رهبری نیز از دیگر سمت‌های او طی سال‌های گذشته بود.

  • تمرین «با هم دیدن»

    تمرین «با هم دیدن»

    تماشای فوتبال مردان در استادیوم هنوز برای زنان جزء امور ممنوعه محسوب می‌شود. حتی در بازی‌های پیشکسوتان هم جایی برای زنان نیست،‌ با این حال بازی‌هایی در لیگ برتر انجام می‌شود که نشان می‌دهد چقدر تصورها در مورد حضور تماشاگران زن و مرد روی سکوهای استادیوم‌ها غلط است.

  • (۱۶+) روایت‌هایی از آزار جنسی کلامی در محل کار

    (۱۶+) روایت‌هایی از آزار جنسی کلامی در محل کار

    امروز که سر کار بودید، همکارتان گفت که چقدر اندامتان به هم ریخته است و از شما خواست تا بیشتر مواظب هیکلتان باشید؟ همکارتان وقتی می‌خواهد با شما صحبت کند، بیش از اندازه خودش را نزدیک می‌کند؟ میان صحبت‌های روزمره‌اش فحش‌های جنسی می‌دهد؟ اگر جوابتان به این پرسش‌ها مثبت است، پس شک نکنید که همکارتان یک خشونت‌گر جنسی است. حالا چه زن باشد؛ چه مرد!

  • شرف‌المکان بالمکین

    شرف‌المکان بالمکین

    به این عکس نگاه کنید! خوب نگاه کنید و در آن دقیق و خیره شوید! بله، آن مرد که انتهای سالن روی پله نشسته و لبخند می‌زند، استاد محمدرضا شفیعی‌ کدکنی است. شاعر، ‌نویسنده، استاد دانشگاه و پژوهشگر.

  • باور کنیم که این یک «شغل» است!

    باور کنیم که این یک «شغل» است!

    با اینکه دستفروشی در تمام طول سال، در تمام خیابان‌ها و گذرها و محله‌ها جریان دارد اما بازار نیمه دوم سال چیز دیگری است. خیلی‌ها جنسی که از راه‌های قانونی و غیرقانونی وارد کرده‌اند را می‌گذارند برای دستفروشی در این ایام؛ چون هم آدم‌های لنگ پول بیشتر هستند و راحت‌تر می‌شود پنج شش دستفروش استخدام کرد که جنس را رد کنند و هم پول دست مردم بیشتر است و می‌شود امیدوار بود که بازار «خوب» باشد.

  • آهای شمایی که مسخره‌م می‌کنی! اصلا موسیقی بلدی؟

    آهای شمایی که مسخره‌م می‌کنی! اصلا موسیقی بلدی؟

    «آهای شمایی که منو مسخره می‌کنی! بله با شمام. اصلا موسیقی بلدی؟ می‌دونی نت چیه؟ بلدی ساز بزنی؟»

  • گفت‌وگو با کارتن‌خوابی که می‌توانست امام‌جماعت مسجد باشد

    گفت‌وگو با کارتن‌خوابی که می‌توانست امام‌جماعت مسجد باشد

    کنار یکی از ستون‌های بزرگ‌ترین پل عابرپیاده تهران یعنی «میدان رسالت» که دید چندانی برای مردم رهگذر ندارد، یک کارتن‌خواب زندگی می‌کند. تعداد کارتن‌خواب‌های این محدوده زیاد است اما داستان او کمی متفاوت‌تر به نظر می‌رسد.