بيماري
-
رییس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت اعلام کرد
سموم حشرهکش و دفع آفات در توتونهای معطر / وزارت صمت همکاری ندارد
رییس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت ضمن بیان عوارض ناشی از مصرف توتون و تنباکوی معطر، نسبت به وجهه تبلیغاتی این نوع از توتونها انتقاد کرد و گفت: وزارت صنعت در زمینه اجرای ممنوعیت تولید و مصرف توتونهای معطر همکاری مناسبی ندارد.
-
روشهای تشخیص شپشِ سر
اگر فکر میکنید نسل «شپش» منقرض شده اشتباه میکنید؛ با وجود تقویت بهداشت فردی در جوامع، شپش همچنان در کمین ماست و به اذعان یک متخصص پوست و مو، شپش در همه جای دنیا وجود دارد و در مراکز جمعیتی بالا بروز بیشتری دارد.
-
مدیرکل بیماریهای غیرواگیر وزارت بهداشت مطرح کرد
چهار بیماری غیرواگیر؛ علت ۷۵ درصد مرگهای کشور
مدیرکل بیماریهای غیرواگیر وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه در حال حاضر ۸۰ درصد مرگ و میرهای کشور به دلیل بیماریهای غیرواگیر است، گفت: ۷۵ درصد از مرگ و میرهای کشور به دلیل چهار بیماری غیرواگیر قلبی و عروقی، دیابت، سرطانها و بیماریهای تنفسی است.
-
پژوهشگران آمریکایی:
گوگل پزشک نیست!
بررسی جدید پژوهشگران آمریکایی نشان میدهد که جستجوی نشانههای بیماری در گوگل، در بسیاری از موارد به تشخیص نادرست و نگرانی منجر میشود.
-
با تلاش پژوهشگران "دانشگاه هاروارد" صورت میگیرد
مقابله با بیماریهای ناشی از افزایش سن به کمک ژندرمانی
پژوهشگران "دانشگاه هاروارد" در بررسی جدیدی دریافتند که شاید بتوان به کمک ژندرمانی، با بیماریهای مرتبط با افزایش سن مقابله کرد.
-
نتایج یک مطالعه جهانی نشان داد
بیماریهای نادر شایعتر از تصور ما هستند
بیماریهای نادر ماهیتی مبهم و ناشناخته دارند و به همین دلیل در بودجههای تحقیقاتی و درمانی کمتر مورد توجه قرار میگیرند.
-
با تاکید بر بیماریهای غیرواگیر؛
دومین کنگره اروپایی آسیایی فارماکواپیدمیولوژی برگزار میشود
دومین کنگره اروپایی آسیایی فارماکواپیدمیولوژی از ۲۲ تا ۲۴ آبان ماه، از سوی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و گروه اقتصاد و مدیریت دانشکده داروسازی برگزار میشود.
-
خرید ۱۰ هزار سرنگ آنژیوگرافی قلبی از تولیدکنندگان ایرانی
رییس هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران با اشاره به خرید ۱۰ هزار سرنگ اینفلیتور آنژیوگرافی قلبی از تولیدکنندگان داخلی گفت: هیات امنا با پیش پرداخت هزینهها از تولیدکنندگان داخلی حمایت میکند.
-
خطرات آلودگی صوتی برای سلامتی
طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت (WHO) آلودگی صوتی عوارض متعددی برای سلامت انسانها دارد که مشکلات شنوایی، اختلالات خواب و نارسایی شناختی در کودکان از جمله آنها هستند.
-
کمکهای اولیه هنگام حملات تشنجی را بشناسید
تشنج یکی از بیماریهای نسبتا شایع است که در آن فرد دچار حملات تشنجی شده و در اکثر موارد این حملات با درمان دارویی قابل درمان است. اما در مواجهه با فردی که دچار حمله شده است چه باید کرد؟
-
برای درمان تنبلی چشم کودکان چه باید کرد
سرپرست بهزیستی بوشهر گفت: بیماری تنبلی چشم کودکان در سطوح مختلف میتواند قابل تشخیص و درمان باشد که با شناسایی و ارجاع به مراکز درمانی و مداخلات جراحی امکان بهبودی را برای بیمار امکانپذیر میکند.
-
مدیر صندوق جهانی مبارزه با ایدز، سل و مالاریا تاکید کرد
تغییرات اقلیمی مانعی در روند مقابله با همهگیری بیماریها
بررسیها نشان میدهد تغییرات اقلیمی مانع از آن میشود که در روند مقابله با همهگیری بیماریها پیشرفتی حاصل شود.
-
رئیس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت:
همهگیری بیماری واگیر در اربعین نداشتیم / موارد تکگیر آنفلوآنزا کنترل شد
رئیس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، ضمن تشریح اقدامات بهداشتی انجام شده در راهپیمایی اربعین امسال در جهت کنترل بروز بیماریها با توجه به حجم بسیار بالای زائران، تاکید کرد که بیماری همهگیری در این مدت بروز نکرده است.
-
معاون پرستاری وزیر بهداشت مطرح کرد
کمبود پرستار در مناطق مرزی/ پیگیری راهاندازی پانسیونهای پرستاری در مناطق محروم
معاون پرستاری وزارت بهداشت با اشاره به کمبود ۱۰۰ هزار نفری پرستار در کشور، درباره آخرین وضعیت استخدام پرستاران توضیح داد.
-
هر عطسه آنفلوانزا، ۵ میلیون ویروس میپراکند
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: با هر بار عطسه و یا سرفه فرد مبتلا به آنفلوانزا، حدود ۵ میلیون ویروس وارد هوا میشود و با توجه به اینکه ویروس این بیماری میتواند حدود هشت تا ۲۴ ساعت در محیط زنده بماند، تماس دست افراد سالم به سطوح آلوده شده به ویروس و سپس تماس دست آلوده با چشم، بینی و دهان سبب انتقال این ویروس به بدن و ابتلای فرد به بیماری آنفلوانزا میشود.
-
این بیماری از درون شما را میخورد!
خیلی آرام و بی سرو صدا میآید و طی چند سال از درون شما را میخورد. آنقدر از درون پوک و توخالی میشوید که با یک زمین خوردن ساده از ده جا ترک برمیدارید و میشکنید!
-
وزیر بهداشت:
از بیماریهای واگیردار غافل نشویم /خدمات سلامت، جامعه محور میشود
وزیر بهداشت با اشاره به دستاوردهای ایران در حوزه پوشش همگانی سلامت و لزوم جامعه محور شدن خدمات، گفت: طرح تحول سلامت را در بستری منطقی و اقتصادی دنبال خواهیم کرد.
-
بیماری هاری یقه چه کسانی را میگیرد؟
مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر مرکز بهداشت دانشگاه علومپزشکی زنجان گفت: بزاق حیوانات هار عامل اصلی ابتلای بیماری هاری است.
-
در گفتوگو با ایسنا تشریح شد
افراد غیرمتخصص در آزمایشگاهها / علت "شبکهای" شدن آزمایشگاههای کشور
مدیرکل آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت با اشاره به اشتغال حدود ۴۰ هزار نفر در آزمایشگاههای کشور که حدود ۳۰ درصد آنها غیرمتخصص هستند، گفت: با شکلگیری شبکههای آزمایشگاهی، نظارت وزارت بهداشت به شکل موثرتری بر آزمایشگاههای پزشکی صورت خواهد گرفت و این موضوع سبب کاهش تخلفات و انحرافات از ضوابط و استانداردهای کیفیت خواهد شد.
-
پیشبینی احتمال بیمار شدن با بررسی سرعت راه رفتن
برخی متخصصان سلامت مدعی شدند: بر اساس نتایج یک تحقیق افرادی که به طور طبیعی کُند راه میروند بیشتر احتمال دارد در سنین میانسالی بیمار شوند.
-
مقابله با بسیاری بیماریها با مصرف غذای خانگی
کارشناسان موسسه Silent Spring در آمریکا به این نتیجه رسیدهاند که مصرف غذای بسته بندی شده و فست فودها میتواند تاثیر مضری بر بدن انسان بگذارد چون حاوی ترکیبی موسوم به "پرفلوئورواکتانسولفونیک اسید" (Perfluorooctanesulfonic acid) است.
-
اینفوگرافی / دردهای شکم نشانه چه بیماری است؟
در حالی که محل و نوع درد شکمی نشانه خوبی در تشخیص عامل درد است، دوره زمانی آن نیز در تعیین علت بیماری نقش دارد و درد شکمی اغلب از سوءهاضمه ناشی میشود که نگرانکننده نیست، اما این پرسش مطرح است که در چه مواقعی نباید بهراحتی از کنار این عارضه گذشت؟ در این اینفوگرافی، طبق گزارشی که سایت مدیکال دیلی منتشر کرده، به برخی از نشانههایی که دردهای شکمی بروز میدهد اشاره شده است.
-
تفاوت آلرژی با آنفلوانزا چیست؟
یک پزشک عمومی گفت: توصیه میشود اطفال، افراد مسن، بیماران دیابتی و همچنین کسانی که سابقه پیوند عضو و سیستم ایمنی ضعیفی دارند حتماً واکسن آنفلوانزا بزنند.
-
معاون وزیر بهداشت اعلام کرد
گزارش وقایع ناخواسته حیات به منظور صیانت از حقوق بیماران در بیمارستانها
معاون درمان وزارت بهداشت با بیان این که یکی از اقدامات نظارتی مهم ما در بیمارستانها مربوط به گزارش و ثبت وقایع ناخواسته و حوادثی است که نباید در بیمارستانها رخ دهد، گفت: دستورالعمل وقایع ناخواسته حیات به منظور صیانت از حقوق بیماران و ارائه خدمات ایمن به آنها فراهم شده و شرایط نسبتاً خوبی در بیمارستانها و مراکز درمانی حاکم کرده است.
-
همزمان با روز جهانی سالمند مطرح شد
15 بیماری شایع سالمندی/ لزوم توسعه تربیت متخصصان طب سالمندی
مدیر آموزش سازمان نظام پزشکی ضمن اشاره به رشد جمعیت سالمندی در کشور، نسبت به اهمیت تربیت متخصص طب سالمندی تاکید کرد.
-
۳۵ درصد بار مراجعه بیمهشدگان بیمه سلامت مربوط به داروخانهها است
معاون بیمه خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت گفت: بار مراجعه بیمهشدگان این سازمان به ۴۵ هزار ارائه دهنده خدمات سلامت در سراسر کشور در سال ۹۷ حدود ۱۶۰ میلیون بار بوده و بیشترین بار مراجعه بیمهشدگان در بخش سرپایی مربوط به داروخانهها است که ۳۵ درصد بار مراجعه را به خود اختصاص میدهد.
-
این بیماری "فراموشی" میآورد
"آلزایمر" بیماری است که نامش با "فراموشی" عجین شده است، در حالی که فراموشی در افراد میتواند علت های مختلفی داشته باشد، اما شایعترین علت آن در افراد کهنسال مربوط به بیماری آلزایمر است، بیماری ای که تاکنون علت آن ناشناخته مانده و در سنین پیری کم کم سراغ افراد میآید.
-
خطر همهگیری بیماریها و مرگ میلیونها انسان در جهان
گروهی از محققان هشدار دادند جهان با خطر همهگیری بیماریهایی روبروست که به کشته شدن میلیونها انسان منجر میشود.
-
با تلاش محققان دانشگاهی صورت گرفت
بومیسازی روشهای تشخیص ۲ بیماری خطرناک در کشور
محققان مرکز تحقیقات مقاومتهای میکروبی دانشگاه علوم پزشکی مشهد موفق شدند تست تشخیص مولکولی بیماری جذام و یک بیماری شبهسل را بومیسازی کنند.
-
رییس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت اعلام کرد
آغاز بررسی وضعیت سلامت عشایر کشور / پیگیری تامین خانههای بهداشت عشایری
رییس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت گفت: شایعترین مشکل عشایر در حوزه سلامت، بیماریهای مزمن و غیر واگیر و بیماریهای مشترک میان انسان و دام است.