بيماري
-
چه بیماریهایی در کمین مبتلایان به ایدز است؟
محققان در یک مطالعه جدید به بررسی بیماریهای مزمنی پرداختند که افراد آلوده به ویروس HIV در معرض ابتلا به آنها قرار دارند.
-
رئیس جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی تاکید کرد
مردم فقط موقع بیماری به پزشک مراجعه میکنند
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی تاکید کرد: متاسفانه بحث پیشگیری در جامعه ما مورد غفلت واقع شده است و مردم فقط به هنگام بیماری به پزشکان مراجعه میکنند، از این رو سازمان جهاد دانشگاهی در حوزه پیشگیری و ارتقاء سلامت مردم پیشگام شده است.
-
پژوهشگران "دانشگاه استنفورد" انجام میدهند
درمان بیماریها با کنترل میکروبیوم بدن
پژوهشگران "دانشگاه استنفورد" قصد دارند با مهار و کنترل میکروبیوم بدن انسان، روشهای جدیدی برای درمان بیماریها ارائه دهند.
-
علایم ابتلا به تب کریمه کنگو
عضو هیات علمی مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر اهمیت تشخیص به موقع بیماری تب کریمه کنگو در مراحل اولیه، به تبیین شیوههای درمانی با استفاده از داروهای مختلف پرداخت.
-
شناسایی زیست نشانگر جدید در تشخیص بیماری نفریت لوپوسی
بررسیها نشان میدهد پروتئینهای لختهکننده خون در ادرار، زیست نشانگر بیماری نفریت لوپوسی به حساب میآید.
-
در هفته "اهدای خون" اعلام شد
"پلاسما" و "پلاکت" را مستقیم اهدا کنید
مدیرعامل سازمان انتقال خون با تاکید بر لزوم اهدای مستقیم پلاکت و پلاسما، مزایای این روش از اهدای خون را تشریح کرد.
-
با تلاش پژوهشگران آمریکایی صورت میگیرد
بررسی سلامتی با یک ردیاب بیسیم انعطافپذیر
پژوهشگران آمریکایی نوعی ردیاب بیسیم برای بررسی سلامتی ابداع کردهاند که قابلیت انعطافپذیری دارد.
-
23 مرداد؛ آخرین مهلت پزشکان برای ثبت نام کارتخوان + جزییات
معاون نظارت و برنامهریزی سازمان نظام پزشکی با اشاره به تفاهم با سازمان امور مالیاتی برای ثبتنام کارتخوان پزشکان، گفت: توصیه میشود که پزشکان حسابهایی را که مربوط به درآمدهای پزشکی است، به کارتخوان نصب کنند که بر اساس آن شفافسازی انجام شود.
-
معاون وزیر بهداشت خبر داد
بارگذاری اطلاعات بیش از ۱۴۴ بیماری در سامانه وزارت بهداشت
معاون بهداشت وزارت بهداشت از بارگذاری اطلاعات بیش از ۱۴۴ بیماری در سامانه مصورسازی اطلاعاتی جمعیتی سلامت و بیماری در ایران خبر داد و گفت: برای ساماندهی اطلاعات بیماریها، اولویت اول را به بیماریهای قلبی و عروقی و سکتههای قلبی و مغزی اختصاص دادیم و اولویتهای بعدی به ترتیت به سرطانها، حوادث ترافیکی و بیماری های تنفسی و پوستی اختصاص دارد.
-
با همکاری دانشمند ایرانی صورت گرفت
پیشبینی بیماری و درمان آن بوسیله هوش مصنوعی
پژوهشگران آلمانی با همکاری "محمد لطفاللهی" دانشمند ایرانی، نخستین ابزار برای بررسی واکنش سلولها هنگام بیماری را ابداع کردهاند.
-
بیماریهای کشنده مرتبط با استفاده زیاد از گوشی
متخصصان سلامت در یک مطالعه جدید هشدار دادند که استفاده بیش از حد از گوشیهای هوشمند به چاقی و بیماری کشنده منجر میشود.
-
متخصصان دانشگاه جانز هاپکینز:
۳ بیماری که تشخیصِ اشتباهِ آنها پیامد جدی دارد
بررسیها نشان میدهد تشخیص اشتباه بیماریها از شایعترین خطاهای پزشکی و مهمترین آنها به حساب میآید.
-
مرکل بار دیگر نشسته به استقبال مهمانانش رفت
صدر اعظم آلمان، برای دومین بار طی مراسم رسمی استقبال از مهمانان و پخش شدن سرود ملی، بر روی صندلی نشست.
-
شناسایی بیمار مبتلا به نقص گیرنده یک اینترفرون آلفا برای نخستین بار در دنیا
برای نخستین بار در دنیا نقص ایمنی گیرنده اینترفرون آلفا رسپتور یک در یک کودک ۶ ساله بوشهری با مشارکت پزشک بوشهری و بخش ژنتیک انسانی دانشگاه راکفلر آمریکا شناسایی و گزارش شد.
-
رییس اداره بیماریهای زئونوز وزارت بهداشت اعلام کرد
ثبت ۲۰۷ هزار مورد حیوان گزیدگی در سال ۹۷ / عمده گزشها توسط سگهای ولگرد و بیمار
رییس اداره مدیریت بیماریهای قابل انتقال بین انسان و حیوان وزارت بهداشت با اشاره به آمار و ارقام این بیماریها در کشور، گفت: به طورکلی در مواجهه با حیوانات باید تمهیدات بهداشتی رعایت شود و مردم باید دقت کنند که از گزش توسط حشرات و حیوانات جلوگیری کرده و در صورت گزش سریع برای درمان اقدام کنند.
-
موشنگرافی / چگونه در سفر حج به بیماری مبتلا نشویم؟
موسم حج در راه است و همین روزهاست که نخستین کاروان حجاج از ایران راهی سرزمین وحی شود. یکی از دغدغههای معمول بین زائران خانه خدا در این ایام، جلوگیری از ابتلا به بیماری است. حضور میلیونها زائر از سراسر دنیا در فضاهایی مشترک، خطرات ابتلا به بیماریهای واگیردار را افزایش میدهد. برخی راهکارهای ساده موجب میشود احتمال بروز چنین مشکلاتی به حداقل برسد. این موشنگرافی کمک میکند تا زائران و حجاج در این ایام کمتر به بیماری مبتلا شوند.
-
وصول ٣٠ درصد مطالبات معوقه دانشگاههای علوم پزشکی از تامین اجتماعی
رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: فروش سهام عمده فرآیندی زمانبر هست و حداقل یک فرآیند سه تا چهار ماهه را طی می کند اما به هر روی با همکاری وزارت رفاه و اراده وزیر محترم رفاه، کار و تامین اجتماعی به رغم مشکلات عدیده اقتصادی سازمان تامین اجتماعی، گام اول این حرکت رغم خورد و ظرف روزهای اخیر ۳۰ درصد مطالبات از سازمان تامین اجتماعی وصول شده و ظرف هفتههای آتی این عدد افزایش خواهد یافت.
-
بیماریهایی که موجب کبودی پوست میشوند
اغلب افراد ظاهر شدن کبودی روی بدن را جدی نمی گیرند و به راحی از آن میگذرند، غافل از اینکه کبودی پوست میتواند نشانه یک بیماری و اختلال در بدن باشد.
-
محققان آلمانی چند دارو را در یک دارو گنجاندند
محققان موفق به تولید نمونه اولیه یک دارو شدند که میتواند در زمانهای مختلف و به صورت متوالی سه ماده فعال متفاوت را در بدن منتشر کند.
-
آژانسهای جاسوسی جهان به دنبال پرونده پزشکی مرکل
آژانسهای جاسوسی جهان تلاش میکنند تا به سوابق پزشکی صدراعظم آلمان دسترسی پیدا کنند تا بفهمند علت لرزشهای اخیر وی چه بوده است.
-
بایدها و نبایدهای تغذیهای در مبتلایان به "استئوآرتریت"
کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، بایدها و نبایدهای تغذیهای برای مبتلایان به بیماری استئوآرتریت (التهاب مفاصل) را تشریح کرد.
-
نحوه ثبتنام ایرانیان برای پرونده الکترونیک سلامت + جزییات
رییس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت ضمن تشریح اقدامات انجام شده در جهت اجرای سراسری پرونده الکترونیک سلامت در حوزه بهداشت و در تعریف کارایی و عملکرد آن، گفت: از تک تک مردم دعوت میکنیم که جهت دریافت مراقبتهای بهداشتی، به پایگاههای بهداشتی و مراکز جامع خدمات سلامت در سراسر کشور مراجعه و اطلاعاتشان را ثبت و تکمیل کنند.
-
معاون وزیر بهداشت خبر داد
کمبود نیرو در مراکز درمانی / جذب 20هزار نیروی جدید طی امسال
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزیر بهداشت با اشاره به کمبود نیرو برای راهاندازی مراکز درمانی تازه تاسیس، از اقدامات انجام شده برای جذب 20هزار نیرو طی امسال خبر داد و گفت: در مرحله اول ۱۰ هزار نیرو تا پایان تیر ماه از طریق آگهی استخدام مشغول به کار خواهند شد.
-
معاون کل وزارت بهداشت:
هر ایرانی سالانه ۱۰.۳ بار به نظام سلامت مراجعه میکند
معاون کل وزارت بهداشت با بیان اینکه حوزه سلامت در بحث درمان پرمراجعه است و هر ایرانی سالانه به طور متوسط ۱۰.۳ بار بهنظام سلامت مراجعه دارد، گفت: در طول یک سال ۱۸ میلیون و ۳۵۰ هزار بار مراجعه به نظام سلامت داریم.
-
رییس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماریهای وزارت بهداشت مطرح کرد
چگونگی ارایه خدمات به بیماران MPS / تلاش برای کاهش هزینههای دارویی این بیماران
رییس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماریهای وزارت بهداشت با اشاره به چگونگی ارایه خدمات به بیماران MPS، گفت: در حال حاضر برای هر فرد مبتلا به MPS در کشور پرونده قطعی داریم و دیگر براساس اظهار فردی رفتار نمیشود.
-
ویدئو / حضور فعال اپلیکیشنها در حوزه سلامت و درمان
بهتازگی اپلیکیشنی برای کاهش درد ساخته شده بود و حالا دو اپلیکیشن دیگر برای تشخیص بیماریهای کودکان و گیاهان رونمایی شده است. در این ویدئو، با این اپلیکیشنها و چند دستاورد دیگر در حوزه علم و فناوری آشنا شوید.
-
روایت فداکاری یک سرباز
دیدم سرباز سلیمانی در حالیکه از شدت تب، رنگ صورتش برافروخته بود، حضور پیدا کرد و با حالت بسیار تضرعآمیز مصرانه درخواست حضور در خط و شرکت در عملیات را داشت.
-
اینفوگرافی / کدام کشورها محبوبترین مقصد بیماران هستند؟
امروزه صنعت گردشگری یکی از چند صنعت برتر سودآور در جهان است. گردشگری سلامت زیرمجموعهای از صنعت گردشگری بوده که در حال توسعه روزافزون است. هماکنون در جهان بیش از ۱۴ میلیون نفر به قصد درمان به خارج از کشور خود سفر میکنند و این تعداد در حال رشد است. بر اساس گزارش سازمان جهانی گردشگری، در این اینفوگرافی به هفت کشور برتر در این زمینه پرداختهایم.
-
ویدئو / درمان مشکلات روحی و ذهنی، با مطالعه کتاب
مطالعه کتاب به عنوان روش درمانی، ایده چندان جدیدی نیست؛ چراکه ظاهراً قرنها پیشتر، رامسس دوم هم اتاقی مخصوص نگهداری کتاب داشت و بالای در ورودی آن، کلماتی با این عنوان نوشته بود: «خانه درمان روح». زیگموند فروید و بسیاری از روانشناسان و فلاسفه دیگر نیز کتاب را برای درمان بیماران ذهنی تجویز میکردند. اما مطالعه کتاب چطور مشکلات ذهنی و روحی را درمان میکند؟
-
ویدئو / چند باور عمومی اشتباه درباره سرطان
آیا شما هم فکر میکنید تغییر در سبک زندگی باعث شیوع بیشتر بیماریهایی مانند سرطان شده یا سرطان بیماری مربوط به جامعه امروز ماست؟ در این ویدئو قصد داریم برخی باورهای امروزی درباره ابتلا به سرطان را مورد بررسی قرار دهیم.