بيماري
-
نان، پنیر و دوغ بیشترین میزان نمک را به سبد غذایی ایرانیها وارد میکنند
رییس انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور گفت: نان، پنیر و دوغ بیشترین مقدار نمک را به سبد غذایی ایرانیها وارد میکنند.
-
در مدارس چین صورت میگیرد
بررسی سلامت کودکان با ربات جعبهای!
مدارس چین، رباتی به شکل جعبه را به کار گرفتهاند تا نشانههای هرگونه بیماری را به صورت روزانه در کودکان بررسی کنند.
-
چند دستور بهداشتی برای جلوگیری از انتقال هپاتیت C به دیگران
یک فوق تخصص گوارش و کبد تاکید کرد: ازدواج برای مبتلایان به هپاتیت سی بلامانع است، اما این بیماران باید به دستورات بهداشتی عمل کنند.
-
توزیع کیتهای تست «ایدز» در داروخانهها به کجا رسید؟
رییس مرکز تحقیقات ایدز و عضو کمیته کشوری ایدز درباره توزیع تست خودارزیابی اچآیوی که قرار بود از سوی وزارت بهداشت در داروخانههای کشور توزیع شود، گفت: ما با توزیع تست خودارزیابی اچآیوی در داروخانهها مخالف نیستیم، اما این تست باید در کنار یک مشاور انجام شود.
-
ماجرای فتوای تاریخی امام خمینی (ره) درباره اهدای عضو
پدر پیوند اعضای ایران، تاریخچه پیوند عضو در کشور و همچنین ماجرای فتوای تاریخی امام خمینی (ره) درباره اهدای عضو از مبتلایان به مرگ مغزی را توضیح داد.
-
پاسخ وزارت بهداشت به اخباری درباره شیوع آنفلوآنزای پرندگان در آذربایجان شرقی
رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در پاسخ به اخباری درباره شیوع آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در آذربایجان شرقی و امکان سرایت انسانی آن، تاکید کرد که مورد گزارش شده در استان آذربایجان شرقی یکی از موارد معدودی بوده که در سال جاری مشاهده و بلافاصله هم به آن پاسخ داده شد؛ به این صورت که عملیات معدوم سازی پرندگان و پاکسازی محیطی انجام شده است.
-
/1/در نشست خبری بسیج ملی کنترل فشار خون بالا مطرح شد
ابتلای ۱۵ میلیون ایرانی به فشار خون بالا / تذکر وزیر بهداشت به پزشکان
وزیر بهداشت با اعلام ابتلای حدود ۱۵ میلیون ایرانی به بیماری فشار خون بالا، گفت: حداقل ۴۰ درصد این افراد، از بیماری خود خبر ندارند و این موضوع بسیار خطرناک است.
-
شرط بیمه سلامت برای پوشش بیمهای مجهولالهویهها و اتباع خارجی
با آغاز طرح تحول سلامت که در سرآمد آن بیمه سلامت همگانی قرار داشت، تعداد قابل توجهی از ایرانیان تحت پوشش بیمهای سازمان بیمه سلامت قرار گرفتند. در این بین اما افرادی هستند که همچنان فاقد هرگونه پوشش بیمهای هستند.
-
۵ بیماری شایع در فصل بهار
بهار فصلی زیباست، اما برخی افراد به واسطه بیماریهای بهاری ممکن است نه تنها از زیباییهای این فصل لذت نبرند، بلکه آرزوی اتمام سریع آن را داشته باشند.
-
ویدئو / پیکار با پارکینسون در پارک
صبح جمعه (۱۳ اردیبهشت) برنامه ورزش و حرکات تعادلی با حضور جمعی از مبتلایان به بیماری پارکینسون و فعالان این حوزه، در پارک لاله تهران برگزار شد. یکی از اهداف برگزارکنندگان این برنامه در کنار یادآوری نقش ورزش در کنترل بیماری، ضرورت توجه بیشتر نهادهای مسئول به بیماری پارکینسون است.
-
آغاز ارائه مراقبتهای پرستاری در منزل برای ۲ بیماری در ۶ استان
معاون پرستاری وزارت بهداشت از آغاز فاز اول طرح ارائه مراقبتهای پرستاری در منزل برای دو بیماری و در شش استان کشور خبر داد.
-
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز:
در مناطق سیلزده طغیان بیماری خاصی نداشتهایم
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: تاکنون طغیان بیماری خاصی نداشتهایم که این کار نتیجه تلاش و زحمات بوده است اما با توجه به گرمای هوا شرایط برای بروز برخی بیماریها از جمله بیماری التور، سالک و سایر بیماریها مساعد است. اگر غفلت شود مردم به مخاطره میافتند. اینکه تاکنون بیماری نداشتهایم و توانستیم سلامت مردم را حفظ کنیم، افتخاری است که باید حفظ شود.
-
هشدار وزارت بهداشت درباره چند بیماری در مناطق سیلزده خوزستان
مشاور معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره چند بیماری در مناطق سیلزده خوزستان بویژه با گرم شدن هوا، هشدار داد.
-
برای دریافت رایگان "خدمات پایه سلامت" و تشکیل "پرونده الکترونیک" چه باید کرد؟
مدیرکل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت همزمان با هفته سلامت، اقدامات انجام شده در جهت دسترسی مردم به مراقبتهای اولیه بهداشتی و تحقق شعار "پوشش همگانی سلامت" را تشریح کرد.
-
ویدئو / مبتلایان به این اختلال، همهچیز را با «رنگ» میشناسند
سینستزیا یک اختلال عصبی است که نام آن برگرفته از یک واژه یونانی به معنی «حواس پیوسته» است. افراد مبتلا به این اختلال عصبی بطور همزمان دو حس یا درک، مثل دیدن و بو کشیدن یا شنیدن و تشخیص رنگ را بصورت ادغامشده تجربه میکنند. این ارتباطات ادغامشده میتواند بدین معنا باشد که مثلا حرف الف تداعیگر رنگ آبی است و این حس هرگز برای فرد تغییر نمیکند.
-
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت:
مددجویان کمیته امداد برای دریافت دفترچه بیمه سلامت به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه کنند
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت با اشاره به انتقال بیمه مددجویان شهری کمیته امداد به سازمان بیمه سلامت، گفت: مددجویان از ۱۰ روز آینده میتوانند با مراجعه به دفاتر پیشخوان، دفترچههای بیمه سلامت خود را به صورت رایگان دریافت کنند.
-
رئیس انجمن متخصصین گوارش و کبد ایران:
۴۰ هزار نفر در کشور گرفتار بیماری التهابی روده هستند
رئیس کنگره کشوری بیماریهای التهابی روده، گفت: بررسیها نشان میدهد در حدود ۴۰ هزار نفر در کشور دچار بیماریهای التهابی روده هستند.
-
تکذیب شیوع وبا و شپش در مناطق سیلزده
رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت ضمن تکذیب طغیان هر گونه بیماریهای اسهالی و پوستی در مناطق سیلزده، در عین حال بر لزوم رعایت بیش از پیش موارد بهداشتی از سوی مردم به دنبال گرمتر شدن هوا و وضعیت شکننده شرایط بهداشتی تاکید کرد.
-
توصیههای اورژانسی به بیماران مناطق سیلزده
سخنگوی سازمان اورژانس کشور برخی نکات برای پیشگیری از تشدید یا بروز بیماریهای غیرواگیر در مناطق سیلزده را تشریح کرد.
-
تجربیات ایران در کنترل بیماریها در سیل مستندسازی میشود
دکتر احمد المنظری، مدیر منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت در گفتگوی تلفنی با وزیر بهداشت کشورمان ضمن ابراز همدردی سازمان جهانی بهداشت با مردم مناطق سیلزده ایران، از آمادگی این سازمان برای کمک به وزارت بهداشت ایران خبر داد و پیشنهاد مستندسازی تجربیات کشورمان در کنترل بیماریها در سیل را مطرح کرد.
-
/۲/بررسی مشکلات، چالشها و دغدغههای "اوتیسم" و ارائه راهکارها؛
اوتیسم، دغدغه وزارت بهداشت/شرط ورود کودکان به مدارس استثنایی و عادی
توانبخشی، آموزش، درمان و حمایتهای مالی چند کلیدواژه مهم در حوزه اختلال اوتیسم است که به نوعی چند وجهی اوتیسم محسوب میشوند و این وجوه متفاوت و متنوع، حضور و کار جمعی سازمانها و وزارتخانههای مختلفی را میطلبد...
-
کنترل بیماریهای واگیر در اردوگاههای سیلزدگان
مشاور معاون بهداشت وزارت بهداشت در مدیریت کاهش خطر بلایا بر کنترل بیماریهای واگیر در اردوگاههای هموطنان سیلزده تاکید کرد.
-
جمعبندی وزیر بهداشت از سفر به ایلام/اپیدمی بیماری واگیر در سیل نداشتیم
وزیر بهداشت ضمن جمعبندی سفر دو روزه خود به استان ایلام جهت بررسی مناطق سیلزده، گفت: ایران از نادر کشورهایی است که حتی یک مورد اپیدمی و بیماریهای واگیردار گسترده به ویژه بیماریهای رودهای که از نتایج سیلابها و آلودگی با فاضلاب است، نداشته و این نتیجه تلاش همکاران ما، کمک سازمانهای مختلف و هوشیاری مردم است.
-
ویدئو / از بیماری عجیب «بلیمیا» چه میدانید؟
بِلیمیا (bulimia) یک عارضه جدی ذهنی و نوعی اختلال در غذا خوردن است که معمولا به دنبال نوعی رفتار افراطی ظاهر میشود. بیماران مبتلا به بلمیا، همواره از اضافه وزن میهراسند؛ با این وجود، این بدان معنا نیست که همه افراد مبتلا لاغر باشند، بلکه برخی از مبتلایان، اضافه وزن دارند. این دسته از افراد شاید در یک وعده غذایی بیش از دو هزار کالری انرژی دریافت کرده و سپس خود را وادار به استفراغ کنند. اصرار به رژیمهای متعدد، تغییرات شدید خلق و خو، ترس از غذا خوردن در جمع، خشکی یا زردی پوست، تأخیر در روند ترمیم زخم، ضعف ماهیچهای، سرگیجه و اختلال در تمرکز، از جمله علائم این بیماری است.
-
در گفتوگو با ایسنا تشریح شد
چالش شیرخشکهای متابولیک و رژیمی/10هزار بیمار، مصرفکننده این شیرها
مدیرکل فراوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو، وضعیت تامین و توزیع شیرخشکهای متابولیک و رژیمی در سال 98 را تشریح کرد.
-
از بیماری تا "توهم" بیماری
رئیس سازمان روانشناسی و مشاوره کشور درباره "خودبیمارانگاری" گفت: پزشکانی که با این بیماران مواجه میشوند، باید آنها را به روانشناس و کسی که در این زمینه تخصص دارد، ارجاع دهند تا روان درمانی شوند.
-
اینفوگرافی / پنج علت احتمالی ورم پاها
ورم پاها از جمله مشکلاتی است که در صورت خفیف بودن، نگرانکننده نیست، اما در موارد شدیدتر، مشکل ممکن است جدیتر باشد و خوددرمانی برای آن توصیه نمیشود. پزشکان توصیه میکنند در صورت ورم ناگهانی پاها و ادامه یافتن آن برای مدت طولانی، درد یا تغییر رنگ پوست، باید حتماً به پزشک متخصص مراجعه شود. اینفوگرافی پیش رو به پنج مورد از دلایل ورم پا اشاره میکند.
-
وزیر بهداشت:
خبری از کمبود دارویی نیست
وزیر بهداشت درباره کمبودهای احتمالی در حوزه دارو گفت: در زمینه کمبود دارو فعلا مشکل حادی نداریم و برنامهریزیهایی که در این زمینه برای سال آینده انجام شده را با کمک تولیدکنندگان و واردکنندگانی که داروهای اساسی را وارد میکنند، پیش میبریم.
-
پزشکان بابت معاینه بیماران چقدر باید وقت بگذارند؟
مدیرکل نظارت بر خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت به مدت زمان ویزیت پزشکان اشاره کرد و گفت: زمان ویزیت تعیین شده جهت معاینه هر فرد توسط پزشک عمومی حداقل 15 دقیقه، پزشک متخصص حداقل 20 دقیقه، فوق تخصص حداقل 25 دقیقه و روانپزشک حداقل 30 دقیقه است.
-
چه زمانی باید پزشکِ همجنس، بیمار را معاینه کند؟
در فصل هشتم آییننامه اخلاق حرفهای سازمان نظام پزشکی با عنوان «رازداری و حریم خصوصی» اعلام شده است که در صورت رضایت بیمار، معاینات حساس بیمار غیر همجنس در حضور پرسنل همجنس یا همراه بیمار انجام شود. البته در صورتیکه این معاینه به وسیله پزشک همجنس از لحاظ علمی و عملی مقدور باشد و موجب ایجاد مشکل برای بیمار نشود، باید پزشک همجنس به انجام آن اقدام و نتیجه معاینه را دریافت کند.