• سه‌شنبه / ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ / ۲۲:۲۰
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد مطلب: 1400032518869
  • منبع : نمایندگی گیلان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان خبر داد

بهره برداری از ۲۲ پروژه عمرانی علوم پزشکی گیلان در تیر

بهره برداری از ۲۲ پروژه عمرانی علوم پزشکی گیلان در تیر

ایسنا/گیلان رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با اشاره به ظرفیت نمایندگان در خانه ملت در جهت تقویت زیرساخت های حوزه سلامت استان، عنوان کرد: ۲۲ پروژه عمرانی دانشگاه علوم پزشکی در تیر ۱۴۰۰ با اعتباری بالغ بر ۱۱۸ میلیارد تومان به بهره برداری می رسد.

دکتر ارسلان سالاری در نشست با مجمع نمایندگان استان گیلان، با اشاره به عملکرد دو ساله دانشگاه علوم پزشکی گیلان، اظهار کرد: ۱۷ دستگاه آمبولانس پیشرفته به ناوگان اورژانس گیلان با اعتبار ۸۰ میلیارد ریال راه‌اندازی شده و اکنون افزایش تعداد پایگاه‌های اورژانس پیش بیمارستانی از ۶۲ پایگاه به ۶۸ پایگاه رسیده است.

وی از راه‌اندازی هفت دستگاه  سی.تی اسکن ۱۶ اسلایس در بیمارستان‌های گیلان خبر داد و گفت: هم‌اکنون دو دستگاه دیگر نیز در حال راه‌اندازی است و در مراکز ۱۷ شهریور، پورسینا، شفا و دکتر حشمت نیز به زودی به بهره برداری می رسد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تاکید بر وجود اکسیژن ساز در بحران کووید۱۹، افزود: ۱۷دستگاه اکسیژن ساز با اعتباری بالغ‌ بر ۲۷ میلیارد تومان در استان راه‌اندازی شده و هم‌اکنون در حال استفاده هستیم. در واقع بیمارستانی در گیلان وجود ندارد که اکسیژن ساز نداشته باشد.

سالاری، با اشاره به راه‌اندازی سه دستگاه رادیولوژی ثابت و شش دستگاه رادیولوژی پرتابل در بیمارستان‌های استان، خاطرنشان کرد: با پیگیری‌های مستمر و بنابر نیاز شهرستان‌ها هم‌اکنون در بیمارستان شهید نورانی تالش، بیمارستان حشمت رشت، بیمارستان امینی لنگرود، بیمارستان شهید انصاری رودسر، بیمارستان امام خمینی(ره) صومعه‌سرا و بیمارستان رازی رشت این دستگاه‌ها راه‌اندازی شده است.

وی گفت: ۱۰ دستگاه اتوکلاو بیمارستانی و پنج دستگاه اتوکلاو پلاسما، ۶۱۰ دستگاه تخت بستری و ۱۶ دستگاه تخت جراحی و همچنین ۷۸ دستگاه تخت ویژه ICU در بیمارستان‌های استان راه اندازی شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با اشاره به توجه دانشگاه علوم پزشکی به توسعه زیرساخت‌ها در شهرستان‌ها، افزود: تجهیز اورژانس بیمارستان شهید بهشتی انزلی به ۱۶ تخت با اعتبار ۳۰ میلیارد ریالی، توسعه بخش اورژانس بیمارستان امام حسن مجتبی(ع) فومن با همکاری ارتش و بهسازی مرکز جامع سلامت شبانه‌روزی شهر ماکلوان از جمله این اقدامات بوده است و این مرکز در آینده ای نزدیک به دستگاه سی.تی اسکن و ام.آر.آی نیز تجهیز خواهد شد.

وی توسعه خدمات درمانی در گیلان را مورد تاکید قرار داد و اظهار کرد: نخستین مرکز کاشت حلزون شنوایی به عنوان قطب کاشت حلزون شمال کشور در گیلان در خردادماه سال گذشته مورد بهره برداری قرار گرفت و اکنون گیلان، دهمین استان و چهاردهمین مرکز دست‌یافته به جراحی کاشت حلزون کشور است و تاکنون بالغ ‌بر ۱۵ مورد کاشت حلزون انجام شده است.

سالاری، بهره‌برداری از دستگاه رادیوترا