به گزارش ایسنا، احد دهبزرگی یکشنبه 9 آبان در جمع خبرنگاران گفت: این آئین، مستمرترین و باسابقهترین حرکت در زمینه ادبیات آئینی است که به شکل غیردولتی برگزار شده و تداوم یافته است.
او موضوع محوری سی و یکمین شب شعر عاشورای شیراز را فضایل حضرت اباالفضل العباس (علیه السلام) اعلام و اضافه کرد: برنامههای شب شعر غروب چهارشنبه 12 آبان و بعد از نماز مغرب و عشا با قرائت حدیث کسا آغاز میشود و با شعرخوانی شاعران منتخب از سراسر کشور ادامه مییابد.
دهبزرگی پرداختن به دغدغههای علمی ادبیات عاشورایی را از نقاط شاخص شب شعر عاشورا در قیاس با برنامههای مشابه بیان و اضافه کرد: برای نیل به این هدف مثل هر سال کتاب پیش کنگره را به قلم دکتر محمدرضا سنگری منتشر کردهایم. البته این اثر از مدتها قبل به دو شکل چاپی و اینترنتی از طریق سایت، وبلاگ و شبکههای اجتماعی وب و تلفنهای همراه در اختیار شاعران قرار گرفت تا متناسب با موضوع منابع صحیح تاریخی و معرفتی در دسترس شاعران خصوصا شاعران جوان باشد.
این شاعر پیشکسوت با اشاره به اینکه در طول مراسم گعدهها و حلقههای معرفتی ویژهای با حضور بزرگان معارف و ادبیات عاشورایی ویژه شاعران برگزار خواهد شد، گفت: به روال سالانه کتاب اشعار دوره سیام با عنوان "در حسرت بهار" منتشر و توزیع خواهد شد.
او گفت: همزمان با مراسم امسال نگارش نسخه دوم از نرم افزار ویژه تلفن همراه یادوارهها و کتابهای شب شعر عاشورا، عرضه میشود و انشاالله در سایتهای بین المللی و مرجع هم قرار میگیرد که زمینه ارتباطی شایسته و مستمر با مخاطبان در فضای مجازی را فراهم کند.
دهبزرگی همچنین از برگزاری سیزدهمین دوره شب شعر طلاب و دانشجویان خبر داد و گفت: از ساعت 19 بعدازظهر سهشنبه یازدهم آبان در تالار صدرا و سینا و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز، این شب شعر را برگزار خواهیم کرد.
دبیر علمی سی و یکمین شب شعر عاشورایی شیراز با بیان اینکه امسال فراخوان جایزه ادبی داستان کوتاه عاشورا منتشر و با استقبال خوبی از سوی نویسندگان سراسر کشور روبرو شد، گفت: برگزاری نشست اختتامیه این جایزه ادبی، همراه با محفل داستان دینی با همکاری حوزه هنری فارس و با حضور حسین فتاحی، قاسمعلی فراست، مجید قیصری و حمید گروگان، چهارشنبه 12 آبان از ساعت 15 و 30 دقیقه در سالن همایش حوزه هنری فارس برگزار میکنیم.
او اضافه کرد: امسال علاوه بر منتخبین فراخوان، شاعران برجسته و اساتید شناخته شدهای مانند؛ محمدرضا سنگری، خسرو آقایاری، مجتبی رحماندوست، محسن مومنیشریف، رضا امیرخانی، احمد علوی، احمد بابایی، قاسم صرافان، سیدحسین متولیان، مهدی جهاندار و دیگر بزرگان میهمان این مراسم هستند.
دهبزرگی از برگزاری عزاداری سنتی و تربتنوشان در روز پایانی شب شعر خبر داد و گفت: در این مراسم شاعران پیمان میبندند که در حوزه ادبیات عاشورایی و اهلبیتی به خلق آثاری ماندگار مشغول باشند البته موضوع شب شعر سی و دوم هم در این مراسم اعلام و فراخوان میشود.
انتهای پیام
نظرات