به گزارش ایسنا، «پژمان نیکاقبالی» در نشست شورای حفاظت از منابع آب از منابع آب کهگیلویه و بویراحمد پیرامون مشکلات سد تنگ سرخ در حوزه منابع طبیعی و محیط زیست استان افزود: استاندار در نشست قبلی بر ارائه راهکار از سوی منابع طبیعی و محیط زیست تأکید داشتند و انتظار میرود متولیان امر با استفاده از تخصص کارشناسان خود نسبت به ارائه راهکار در خصوص این سد اقدام کنند.
وی با اشاره به اینکه در خصوص جمعآوری کارخانههای شن و ماسه در استان یک فرصت دو ساله برای تعیین تکلیف این واحدها پیشبینی شد، افزود: دستگاههای متولی از جمله محیط زیست، منابع طبیعی و صنعت و معدن هر کدام در این خصوص وظایفی بر عهده دارند که باید آنها را پیگیری کند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر اینکه پیش از آغاز به کار دولت تدبیر و امید تصمیمی مبتنی بر انتقال کارخانههای شن و ماسه از محدوده رودخانه بشار به منطقه دلی بجک اتخاذ شد، خاطرنشان کرد: پس از مدتی این کارخانهداران در این خصوص معترض شده و انتقال سایر واحدهای شن و ماسه به این محدوده را خواستار شدند.
نیکاقبالی با تأکید بر اینکه در دولت تدبیر و امید مصوب شد واحدهای شن و ماسه تا محدوده پل مختار جمعآوری شوند، تصریح کرد: بهعلت وجود بحران شن و ماسه در استان در آن کارگروه نیز تصمیم گرفتیم که واحدهای زیرپل مختار به پایین باید برای دوسال بعد تعیین تکلیف شوند.
وی نسبت به تشکیل کارگروه کارشناسی متشکل از صنعت و معدن، محیط زیست و منابع طبیعی تأکید کرد و گفت: در این کارگروه نقطههای قابل برداشت مشخص و معرفی شوند.
وی پیرامون صدور مجوز طرحهای پرورش ماهی در استان، ادامه داد: برای افرادی که قبلاً مجوز آنها صادر شد مشکلی وجود ندارد و سایر افرادی که تا سه ماه آینده نسبت به اخذ مجوز اقدام کنند نیز منعی وجود ندارد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: افرادی که ظرف این مدت مجوزهای لازم را کسب نکردند از لیست خارج میشوند و نظام مهندسی جهاد کشاورزی بهعنوان متولی نسبت به تشکیل پرونده موظف است که معرفینامه شیلات و آب منطقهای را از متقاضیان طرح پرورش ماهی دریافت کنند.
نیکاقبالی با اشاره به وجود ظرفیت پرورش ماهیان سردآبی در استان انجام کار کارشناسی بین شیلات و آب منطقهای در راستای صدور مجوز طرح پرورش ماهی را خواستار شد.
انتهای پیام
نظرات