به گزارش ایسنا، وی اظهار کرد: در مدت زمانی که مددجویان در زندانهای استان تحمل حبس میکنند، برنامههای مختلف اصلاحی و تربیتی در حوزههای مختلف از جمله برنامههای فرهنگی و تربیتی، حرفهآموزی و اشتغالزایی و ... برای آنان به اجرا گذاشته میشود و به این ترتیب مسئولین زندانها آنان را آماده حضور در جامعه میکنند.
مدیرکل زندانهای کردستان افزود: متاسفانه در آن سوی قضیه به دلیل حک شدن برچسب زندان بر پیشانی آنان، در بعضی موارد از سوی جامعه مورد بیمهری قرار گرفته و همین عدم توجه، زمینه ارتکاب جرم از سوی آنان و بازگشت مجددشان به زندان را فراهم خواهد کرد.
وی با اشاره به تفاوتهای میان زندانهای نظام جمهوری اسلامی ایران با زندانهای زمان طاغوت گفت: دیدگاه حاکم بر زندانهای نظام مقدس جمهوری اسلامی دیدگاهی انسانی و اسلامی است و زندانیان با هدف بازسازگاری اجتماعی تحت آموزش های مختلف قرار میگیرند که توسعه کمی و کیفی این آموزشها در گرو حضور و حمایت دستگاههای ذیربط است.
ابراهیمی، تسهیل در روند اعطای تسهیلات به زندانیان آزاد شده و دارای مهارت را خواستار شد و بیان کرد: آموزشهایی که در حوزه حرفهآموزی با همکاری اداره فنی و حرفهای برای زندانیان برگزار میشود، هدفمند و بر اساس نیازهای روز است و قطعا مددجویانی که در طول مدت حبس با شرکت در کلاسهای فنی و حرفهای موفق به اخذ گواهینامههای مهارت می شوند، می توانند در صورت حمایت مالی از سوی بانکها و موسساتی همچون صندوق کارآفرینی امید، ایجاد شغل کرده و به این ترتیب برای خود و خانوادههایشان روزی حلال کسب کنند.
وی همچنین حمایت از زندانیان و خانواده های آنان به عنوان یکی از آسیبپذیرترین اقشار جامعه را نوعی اقدام پیشگیرانه در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی دانست و خاطرنشان کرد: آسیبهای اجتماعی که با ورود فرد به زندان دامنگیر خانواده وی میشود بسیار جدی بوده و در صورتی که این خانوادههای آسیبپذیر از سوی مردم، خیرین و مسئولان مورد حمایت واقع نشوند نمیتوان انتظار زندگی در جامعهای با کمترین آسیبهای اجتماعی را توقع داشت.
عزتپور، مدیر صندوق کارآفرینی امید کردستان نیز در این دیدار، ضمن اعلام آمادگی این صندوق جهت اعطاء تسهیلات و حمایت از زندانیان آزاد شده و دارای مهارت گفت: یکی از مزیتهای صندوق کارآفرینی امید نسبت به مؤسسات مالی و بانکها، این است که بسیاری از فرآیندهای دشوار در روند اعطاء تسهیلات در این صندوق از بین رفته است.
وی در ادامه با اشاره به ارائه خدمات حمایتی به زندانیان و خانوادههای آنان اظهار کرد: صندوق کارآفرینی امید صرفا به اعطای تسهیلات بسنده نکرده بلکه وام گیرندگان این مجموعه به عنوان عضوی از صندوق همواره پس از اعطاء تسهلات مورد حمایتهای متعدد قرار میگیرند و ضمن بازدیدهای پی در پی از مشاغل ایجاد شده، ارشادات لازم به صاحبان مشاغل در راستای هدایت آنان به مسیر صحیح و ایجاد اشتغال پایدار صورت میپذیرد.
مدیر صندوق کارآفرینی امید در پایان یادآور شد: امیدواریم که در آینده بتوانیم با برقراری تعاملی سازنده و دوسویه میان زندانها و صندوق کارآفرینی امید، گامی موثر در راستای ایجاد اشتغال برای زندانیان اصلاح شده و دارای مهارت که قطعا موجبات کاهش نابهنجاریها در جامعه را نیز در پی خواهد داشت را برداشته باشیم.
انتهای پیام
نظرات