امرالله نکویی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: دلیل قیمت کمتر برخی محصولات چینی، مواد اولیه استفاه شده در آنهاست، این محصولات از مواد بازیافتی تهیه شدهاند و بازیافتیها معمولا ضایعات هستند که باعث مشکلات و بیماریهای پوستی میشوند. بوی نامطبوع چرم، تنها راه تشخیص چرم اصل از چرم بی کیفیت است.
رییس اتحادیه صنف کفاشان شهرستان شهرکرد خاطرنشان کرد: محصولات قاچاق، تعرفه واردات نمیپردازند که یکی از دلایل کاهش قیمت آنها نسبت به کالاهای تولید داخل است.
نکویی اظهار کرد: چرم یکی از مواد اصلی تولید کیف و کفش است و هر چه قیمت مواد اولیه افزایش یابد تاثیر این افزایش در تمام روند تولید تا عرضه محصول نهایی دیده میشود.
رییس اتحادیه صنف کفاشان شهرستان شهرکرد ، 90 درصد کیف و کفشهای موجود در بازار استان را از تولید ایران از جمله استانهای تبریز، تهران، اصفهان و مشهد عنوان کرد و گفت: مابقی کیف و کفشهای موجود در استان از کشورهای خارجی واردات میشوند.
وی اظهار کرد: کفش ایرانی دارای ضمانتنامه بوده و تولیدکننده یا فروشنده آن مشخص است، اما زمان تولید کفشهای خارجی مثلا چینی مشخص نیست و از نظر کیفیت نیز در حال حاضر تمام کفشهای خارجی بازار از نوع درجه 2 و درجه 3 و 4 هستند.
نکویی افزود: بدنهزیرین کفش دارای زمان مصرف خاصی است و اگر این زمان بگذرد کفش رو به فاسد شدن میرود و این حالی است که زمان ساخت کفشهای خارجی مشخص نیست.
رییس اتحادیه صنف کفاشان شهرکرد خاطرنشان کرد: میزان سود فروشندگان برای هر کفش 20 تا 25 درصد تعیین شده است.
نکویی با اشاره به قیمت کیف و کفش تولید ایران گفت: قیمت کیف در بازار چهارمحال و بختیاری از 15هزار تومان شروع میشود و ممکن است برخی کالاهای برند تا 150 هزار تومان قیمت داشته باشند که نسبت به اندازه کیف و خصوصیات دیگر ممکن است متفاوت باشد. قیمت کفش نیز در استان از 20 هزار تومان تا 300 هزار تومان است.
انتهای پیام
نظرات