سیدکمالالدین حسینی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اجرای لایحه مجازاتهای جایگزین، اظهار کرد: این لایحه برای مجازاتهای سبک اجرایی میشود و افرادی که مرتکب این مجازاتها شدهاند باید در حوزه خدمات اجتماعی فعالیت کنند، به عنوان مثال فردی که پلمب ملک خود را بدون اجازه شکسته است و توانایی پرداخت جریمه ندارد به جای زندان به سازمان و موسسات مختلف برای ارائه خدمات اجتماعی ارجاع داده میشود.
وی با اعلام اینکه تاکنون 36 مورد مجازات جایگزین در مشهد اجرایی شده است، عنوان کرد: در مجموع معتقد هستیم این قانون باید به آرامی اجرا شود تا به مجموع استان تعمیم پیدا کند و در اجرای این قانون به هیج عنوان شتاب نمیکنیم.
حسینی با بیان اینکه برای کاهش آسیبهای اجتماعی و به منظور آموزش آگاهیبخشی به قضات بودجه خاصی اختصاص داده شده است، تصریح کرد: سازمان زندانها به کمک تشکلهای اجتماعی باید اطلاعرسانی لازم را برای این موضوع انجام دهد خوشبختانه در حال حاضر قضات همراهی خوبی را برای اجرای قانون مجازاتهای جایگزین دارند.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: این بودجه به منظور فرهنگسازی برای مردم و مدیران اختصاص داده شده است، امیدواریم با کمک رسانهها بتوانیم مدیران آموزش و پرورش و مراکز فنی و حرفهای، سازمانهایی مانند بهزیستی و ... را برای همراهی با این قانون مجاب کنیم.
انتهای پیام
نظرات