علیرضا رشیدیان با حضور در تحریریه ایسنا، با اشاره به تلخترین روزهای مدیریتیاش در استان خراسان رضوی اظهار کرد: از تلخترین ایام برای من رحلت آیتالله هاشمیرفسنجانی و آیتالله طبسی بود، در سال اول هم یادم است که کارگری در رختکن خودکشی کرده بود چون به او گفته بودند از هفته دیگر سر کار نیاید و این مساله خیلی برای من تلخ بود.
وی ادامه داد: هر توسعه و ظرفیت جدیدی هم که در خصوص اشتغال در استان ایجاد میشد برای من جزء شیرینترین اتفاقات بود، مخصوصا بعد از اینکه سازمان مرکز آمار ایران در پائیز به ما اعلام کرد که تا آخر تابستان سال 95 به نسبت تابستان سال 94 بیش از 121 هزار فرصت شغلی جدید در استان ما ایجاد شده، زیرا هر فرصت شغلی بیشتر یعنی یک خانواده خشنودتر.
استاندار خراسان رضوی ضمن بیان اینکه افزایش ظرفیت اشتغال نتیجه همدلی مردم، بخشهای خصوصی، دانشگاهی و دولتی بوده است، خاطرنشان کرد: آن چیزی که باعث رونق گرفتن کار و تولید شد اضافه درآمدهای ما نبود، زیرا این اضافه درآمد را نداشتیم بلکه همدلی و همکاری مردم، دولت و بخشهای خصوصی باعث شد تا این ظرفیتهای بالقوه به فعلیت دربیاید و به همین علت پذیرش برخی آماری که ارائه میشود حتی برای دوستانی که در دستگاههای اجرایی هستند گاهی سخت است، با توجه به اینکه ما تا آخر دولت یازدهم حدود 9000 میلیارد پروژه اقتصادی در حال افتتاح داریم، امید داریم بیش از این تعداد و تا حدود 150 هزار فرصت شغلی تا پایان دولت ایجاد شود.
وی با ارائه توضیحاتی در خصوص پیشرفت خراسان رضوی در زمینههای مختلف افزود: در حوزه مسکن مهر توانستیم بیش از دو دولت قبلی که خودش مبتکر مسکن مهر بود تولید کنیم و تحویل بدهیم. در حوزه کشاورزی رشدی که داشتیم بسیار برای ما خوشحالکننده است؛ برخی انتقاد میکردند که شما میتوانید گندم را به نرخ پایینتر وارد کنید، چرا با نرخ گران از کشاورز میخرید؟ اما همین سیاستی که در این 3 سال دنبال کردیم منجر به تولید بیشتر گندم و رشد درآمد کشاورزان ما شد، یعنی به جای اینکه به عنوان یارانه کمک شود در قالب خرید گندم که محصول کارشان است به آنان پرداخت و این مساله باعث خودکفایی میشود.
رشیدیان در پاسخ به این سوال که با توجه به سخت بودن کار سیاسی، این موضوع خصوصا در شهر مشهد چقدر برای شما چالش برانگیز بوده، با بیان اینکه در رشته علوم سیاسی تحصیل کرده است، گفت: یکی از دوستان میگفت اگر عکس قدیمت را با الان مقایسه کنی معلوم میشود چه خبر است، کار سیاسی هم شیرین است و هم مشکلات خود را دارد، دولت یازدهم دولت اعتدال است و شعار آقای روحانی هم اعتدال بود؛ یعنی در این دولت هم اصلاحطلبان و هم اصولگرایان معتدل مشارکت دارند. اما از آن طرف از افراطیان دو جناح مرتبا و چپ و راست میخوریم، اما خاصیت کار سیاسی این است مخصوصا وقتی نزدیک انتخابات میشویم نقدها و موضعگیریها بیشتر میشود که این چیز خوبی نیست اما روالی عادی شده است.
استاندار خراسان رضوی با اشاره به دومین خانه احزاب کشور که در مشهد تاسیس شد، ابراز امیدواری کرد، انشاءالله بتوانیم در حوزه سیاسی تحول جدی به وجود بیاوریم. شاید ارتباط دستگاههای دولتی با احزاب شائبههایی را به وجود میآورد اما وقتی این ارتباط در قالب خانه احزاب صورت گیرد دیگر این اتفاق نمیافتد زیرا تمام احزاب آنجا حضور دارند. شورای نگهبان در استان هم کار مشابهی انجام داده و مسئولین شورای نگهبان نشستهایی با نمایندههای گروههای سیاسی در استان ما داشتند که این مساله در کاهش تنش گروههای سیاسی ما بسیار موثر بوده است.
وی با بیان اینکه باید بتوانیم نگاه جدیدی به کار سیاسی ایجاد کنیم و با تاکید بر اینکه یکی از مزیتهای انقلاب، سیاسی کردن مردم بود، تصریح کرد: شما که دانشجو هستید شاید شنیده باشید که پدر و مادرها میگویند وارد دانشگاه که شدی دنبال کارهای سیاسی نباش، چون نگاه به کار سیاسی همراه با ریسکها و مطالبی بوده که پدر مادرها را نگران میکرده است. ما همانطور که در کار اقتصادی دنبال این هستیم که ریسک سرمایهگذاری را کاهش دهیم و تا اندازهای موفق شدیم گرچه هنوز تا رسیدن به نقطه تعادل فاصله داریم، در حوزه سیاسی هم دنبال این هستیم که تحول ایجاد شود و گروههای سیاسی ما به جای این که دنبال تنش و موضعگیریهای جناحی باشند، رقابتشان بر سر راهکارهای حل مشکلات جامعه باشد.
انتهای پیام
نظرات