بهمن شهریاری در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه اردوهای جهادی همواره به 2 صورت دورههای سه روزه و 10 روزه برگزار میشود، اظهار کرد: با توجه به بازه زمانی تعطیلات عید 32 گروه جهادی شامل 720 جهادگر آقا و 280 جهادگر خانم سازماندهی شدهاند و پروژههای عمرانی، فرهنگی، بهداشتی را در مناطق شمال، جنوب، غرب و شرق استان انجام میدهند.
وی افزود: این افراد از تمام دانشگاههای دولتی، آزاد، پیام نور و علمی کاربردی استان هستند؛ اعزام دانشجویان از 20 اسفندماه آغاز شده است و گروهها تا 10 فروردینماه در مناطق مستقر خواهند بود.
مسئول بسیج دانشجویی خوزستان با بیان اینکه جامعه هدف گروههای جهادی صعبالعبورترین مناطق و محرومترین مردم هستند، گفت: اولویت بیشتر با روستاهای حاشیه مرز با کشور عراق و مناطق عربنشین است؛ اکنون 39 روستا در مناطق هویزه، الهایی، سوسنگرد، اروندکنار، صیداویه آبادان، شوش، شادگان، دزفول، خرمشهر، ایذه، صیدون و باغملک هدف هستند.
شهریاری وضعیت زندگی مردم را در برخی از مناطق شرمآور دانست و گفت: امسال پس از حضور یک گروه جهادی به روستای بیتمحمی شوش، مسئولان از اوضاع آنجا مطلع شدند و این مسأله موجب ورود مسئولان برای اولینبار به این روستا شد که به کلنگزنی پروژه گازکشی این روستا و شادی بسیار زیاد مردم انجامید.
وی با انتقاد از دولت در زمینههای بهداشت، تصریح کرد: تیم پزشکی و بهداشتی یک گروه جهادی سال گذشته در روستاهای صیداویه آبادان از مشکل فشار خون بالای 90 درصد مردم این روستا خبر دادند؛ درحالیکه هیچ شبکه بهداشتی در این 9 روستا وجود ندارد، یعنی ساختمان شبکه بهداشت ایجاد شده اما کسی در آن فعالیت نمیکند و بسته است.
مسئول بسیج دانشجویی خوزستان با اشاره به این سخن امام خمینی(ره) مبنی بر خدمت به بیغولهنشینها، گفت: همین مردم صاحب انقلاب و شایسته خدمت هستند؛ بچههای جهادی علاوه بر فعالیتهای خود، مطالبهگری قانونی مردم را نیز از مسئولان پیگیری و مسئولان را با خود در انجام کارها همراه میکنند.
شهریاری با اشاره به اهداف این اردوها، خاطرنشان کرد: یکی از اهداف این است که خودِ افراد با محرومیت دستوپنجه نرم کنند و اگر روزی مسئول و صاحبمنصب شدند، بدانند که در این جامعه افراد محروم هم وجود دارند؛ همچنین زندگی جهادی را بیاموزند، چراکه برای رسیدن به تراز انقلاب، انسان باید سختی بکشد و نیز طعم خدمت به مردم را بچشد.
انتهای پیام
نظرات