نصرت الله کوزه گر در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به برنامه شهرداری رامسر در سال ۹۶ گفت: برنامه پنج ساله در سال ۹۵ توسط کارشناسان شهرداری و مشاوران تدوین و با تصویب شورا به استان ارجاع داده شده است؛ تعداد محدودی از شهرداری ها توانستند این برنامه را تنظیم کنند و رامسر شهر نمونه گردشگری نیز در این زمینه به تعهدات خود عمل کرد.
کوزه گر درباره ساماندهی زباله در رامسر تصریح کرد: نظافت شهر بسیار مهم است و جمع آوری زباله و حمل آن به زمین دفن موضوعی است که باید به بهترین نحو انجام شود، برای دفن زباله رامسر زمینی از 15 سال پیش به شهرداری تحویل داده شد که ظرفیت دفن در آن 10 ساله بود. به دلیل پر شدن گنجایش زمین دفن زباله، سعی در کاهش تولید زباله داریم.
شهردار رامسر با اشاره به اینکه مذاکراتی برای راه اندازی دستگاه زباله سوز با سرمایه گذاران انجام و طرح آن در ۲۸ فروردین ۹۶ به استانداری مازندران ارجاع داده شد، گفت: سرمایه گذار و کارشناسان استانداری، محیط زیست و شهرداری در زمین تعیین شده برای احداث کارخانه زباله سوز و تهیه انرژی از زباله در رامسر نظر مثبت دارند، این کارخانه ابتدا قرار بود در تنکابن احداث شود اما معتقدیم احداث آن در رامسر می تواند با توجه به توانمندی ها مشکلات را رفع کند.
کوز ه گر با تاکید بر اینکه مدت اجرای پروژه زباله سوز رامسر سه ساله است و می تواند در کمترین زمان کلنگ زنی شود شود، از انعقاد قرار داد با وزارت نیرو برای خرید برق این زباله سوز خبر داد و افزود: احداث کارخانه بازیافت زباله ۸۰ میلیون تومان هزینه دارد که باید در مدت تعیین شده به انجام برسد.
انتهای پیام
نظرات