خلیل حیدری در گفت وگو با ایسنا، با اعلام این خبر افزود: در راستای منویات مقام معظم رهبری مبنی بر نامگذاری سال 95 به اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل با همکاری بسیج سازندگی سپاه پاسداران این افزایش تولید محقق گردید و مقام اول کشوری تولید میگوی پرورشی نصیب مردم میناب شد.
رئیس اداره شیلات میناب، با اشاره به اینکه صنعت میگوی ایران از سال 1370 در منطقه کلاهی شهرستان میناب در بخش کلاهی آغاز شده است، گفت: شهرستان میناب همواره در صنعت تکثیر و پرورش میگو پیشرو بوده است.
وی با بیان اینکه طی سالهای اخیر استفاده از این تجهیزات در مزارع میگو در افزایش راندمان کار موثر بوده است، گفت: بالا بردن میزان تولید میگو در واحد سطح، بهبود کیفیت محصول، افزایش میانگین وزن میگو، کاهش هزینههای آماده سازی در دورههای بعدی پرورش میگو و امکان مقابله با نقاط بحرانی از طریق افزایش میانگین میزان اکسیژن در استخر از اهم مزایای استفاده از این تجهیزات است.
این مقام مسئول، پایداری تولید، سودآوری برای تولید کننده از طریق کاهش هزینه تولید، مقاوم کردن میگو در مقابل بیماریها و جلوگیری از ورود استرسهای محیطی به میگو، از بین بردن لایه بندی شوری و دما در آب استخر پرورش میگو و بهبود ضریب تبدیل غذایی و ...را از دیگر مزایای مهم استفاده از این تجهیزات دانست.
رئیس شیلات شهرستان میناب تصریح کرد: با پیگیری انجام شده در اداره کل شیلات هرمزگان و شیلات شهرستان میناب این مهم در حال توسعه و ترویج بیش از پیش است که خوشبختانه در حال حاضر بالغ بر 50درصد مزارع پرورش میگوی شهرستان مکانیزه شدهاند.
حیدری خاطرنشان کرد: باتوجه به مکانیزاسیون مزارع پرورش میگو پیشبینی میشود تولید میگو پرورشی شهرستان میناب به بالغ بر 8 هزار تن برسد، در حالی که سال گذشته این میزان 6 هزار و 350 تن بوده است.
انتهای پیام
نظرات