به گزارش ایسنا، «محمد حسین ماجدی اردکانی» در این باره تصریح کرد: به شرکتهای بازرسی همکار اعلام کردهایم تا از نمونهبرداری محصولاتی که نسبت به مناسب بودن شرایط پس از تولید، اعم از انبارش،حمل و نقل، پخش و فروش، مشکوک هستند، خودداری کنند چرا که ممکن است محصولی تا زمان خروج از خط تولید، مطابق با استاندارد مربوطه بوده باشد ولی به دلیل عدم رعایت شرایط مساعد مراحل گفته شدهی بعدی، به محصولی بی کیفیت و غیر استاندارد تبدیل شود .
وی ادامه داد: گاهاً مشاهده شده محصولات غذایی به خصوص لبنیات نظیر شیر، ماست، پنیر، خامه، کشک و غیره که در کارخانجات با برندهای معروف تولید میشوند، در بعضی از مراکز فروش خارج از محیط یخچال نگهداری و به مشتری عرضه میشود که پس از نمونهبرداری و آزمون توسط آزمایشگاههای ذیصلاح ،فراورده مربوطه مردود و واحد تولید کنندهی خوشنام استانی یا کشوری با امتیازهای منفی نتایج آزمون، روبرو میشود.
این مقام مسئول در پایان گفت: متصدیان مراکز حمل و نقل، پخش و فروش باید در نظر داشته باشندکه نگهداری فرآوردههایی نظیر بطریهای آب معدنی، چیپس، پفک، ذرت بو داده و غیره در معرض نور مستقیم آفتاب و محیطهای گرم جایز نیست و در صورت عدم رعایت، انطباق اینگونه کالاها را با استانداردهای مربوطه دچار مشکل میکند، ضمن این که در حین آزمون برای آزمونگر دلایل مردودی بر اثر نگهدار ی نامناسب محصولات، تقریباً امری محال و غیرممکن محسوب میشود.
یاداور میشود؛ در اثر گرما و همچنین تابش نور مستقیم خورشید پراکسید روغنهای موجود در کالاهایی نظیر چییپس، پفک و ذرت بو داده و دیگر موارد مشابه، بالا رفته و بعضاً زیانهای غیر قابل جبران به ویژه برای کودکان در بر خواهد داشت .
انتهای پیام
نظرات