به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی استان، مصطفی زاده اظهار کرد: با ارائه ساز و کار مناسب در خصوص افزایش کیفیت مصالح استان باید زمینه را برای تولید مصالح مقاوم و استاندارد فراهم کنیم و از ظرفیت واحدهای تولیدی بومی در استان استفاده کنیم.
وی به بحث عمر ساختمان و اینکه چه روش هایی در نظر بگیریم تا عمر ساختمان را به عنوان سرمایه عظیم ملی بتوانیم بالا ببریم اشاره کرد و افزود: در کشور طی فرآیندی آیتم پول تبدیل به ساختمان می شود و این ساختمان ها سرمایه ملی ما است که باید حساسیت بالایی نسبت به موضوع داشته باشند که چگونه بتوانیم این سرمایه ها را حفظ کنیم و این منوط به این است که چقدر از مصالح بادوام در این ساختمان استفاده کردهایم .
وی بیان کرد: کیفیت اجرا در ساختمان ها خیلی مهم است که با نظارت مداوم این مشکل حل خواهد شد و در این زمینه همه ما مسولیت داریم تا به نحو مطلوب این نظارت را به درستی انجام دهیم .
مدیر کل راه و شهرسازی خراسان شمالی اضافه کرد: زلزله را باید مثل بمب ساعتی فرض کنیم که زیر تک تک ساختمان های ما کار گذاشته شده است و این تصور را باید در ذهن خود مسجل کنیم تا هر لحظه آمادگی این را داشته باشیم که این بمب ها منفجر خواهند شد و باید روش خنثی کردن بمب ها را بلد باشیم، بنابراین هم کیفیت مصالح و هم نظارت دو رکنی است که در ساخت و ساز بسیار مهم است .
وی به بحث ورود مصالح نامرغوب در استان اشاره کرد و گفت: می توانیم از طریق تعامل با پلیس و شبکه حمل و نقل جلوی ورود این مصالح نامرغوب در استان را بگیریم و با این کار از مصالح بومی استان حمایت کنیم.
انتهای پیام
نظرات