سید امیر حسین علوی در گفتوگو با ایسنا- در حاشیه بازدید از وضعیت سراوان که باعث اعتراض مردم این منطقه شد، گفت: سراوان مشکل 20 ساله ای است و از اول ریختن زباله در جنگل کار نادرستی بوده است و سالهاست که مردم محلی این منطقه با مشکلات و بیماریها دست و پنجه نرم میکنند و این مشکلات تنها مختص مردم این منطقه نیست و با ورود شیرابه زباله به رودخانهها شاهد بیماری و سرطان در بین مردم استان هستیم .
وی با اشاره مشکل زباله سراوان گفت: اعتبارات قطره چکانی مشکل زباله سراوان را برطرف نمیکند.
علوی با اشاره به رانش 500 متری زباله براثر بارندگیهای اخیر در سراوان اظهار کرد: انباشت زباله در سراوان موجب شد که در بارندگیهای اخیر آب باران در پشت زبالهها جمع شود و همین امر باعث رانش شد.
وی خاطرنشان کرد: متأسفانه براثر این اتفاق زمین احداث تصفیهخانه زیر آوار زبالهها رفت و اکنون مردم با مشکل هجوم حشرات مواجه شدهاند که پسماند شهرداری رشت با انجام سمپاشی های مکرر در حال کنترل وضعیت موجود است.
علوی با اشاره به اینکه متأسفانه سراوان به شعار تبلیغاتی تبدیل شده است گفت: مردم سراوان به علت بوی نامطبوع زبالهها و شیرابههای ناشی از آن با مشکلات متعددی مواجه هستند و باید هر چه سریعتر برای رفع آن چارهاندیشی کرد و تنها راه حل برای رفع این معضل ایجاد هرچه سریعتر زباله سوز است.
رئیس شورای شهر رشت گفت: منابع و اعتبارات لازم باید به صورت ملی برای ایجاد زباله سوز اختصاص یابد تا هرچه سریعتر معضل سراوان حل شود.
علوی تأکید کرد:دولت تدبیر و امید باید در خصوص اعتبارات موردنیاز برای خرید زبالهسوز سراوان نگاه ویژهای به رشت داشته باشد و با تأمین اعتبار دستگاه زبالهسوز از بروز فجایع زیستمحیطی در رشت جلوگیری کند.
انتهای پیام
نظرات