• یکشنبه / ۸ بهمن ۱۳۹۶ / ۱۵:۰۲
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 96110804550
  • منبع : نمایندگی مرکزی

آلودگی هوا از عوامل مهاجرفرست بودن اراک

آلودگی هوا از عوامل مهاجرفرست بودن اراک

ایسنا/مرکزی رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی کلانشهر اراک بر ضرورت توجه به پیوست‌های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی در تهیه طرح جامع کاهش آلودگی هوای اراک تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، طوفان محمدی در جلسه این کمیسیون که به منظور بررسی وضعیت آلودگی هوای اراک و بررسی روند بازنگری طرح جامع کاهش آلودگی هوای این شهر تشکیل شد، با اشاره به درگیری اکثر کلانشهرهای کشور با موضوع آلودگی هوا افزود: با وجود قوانین ملی و استانی متعدد و تدوین طرح‌ها و برنامه‌های مختلف، میزان تحقق اهداف و موفقیت برنامه‌ها در امر کاهش آلودگی هوا کم است.

 وی یکی از عمده‌ترین کاستی‌های برنامه‌های این حوزه را عدم توجه به مسائل فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی در ایجاد آلودگی و نقش برنامه‌های مختلف و مشارکت‌محور در تحقق اهداف زیست‌محیطی و کاهش آلودگی دانست.

 رئیس کمیسیون خدمات شهری، سلامت و محیط‌زیست شورای شهر اراک با بیان اینکه کاهش ردپای کربن در محیط رابطه مستقیمی با فرهنگ بویژه فرهنگ حمل و نقل و حساسیت‌های زیست‌محیطی یک جامعه دارد، افزود: ظرفیت‌های اجتماعی، میزان آگاهی و مشارکت اجتماعی بخش مهمی از شاخصه‌های تعیین‌کننده ظرفیت اکولوژیکی جامعه قلمداد می‌شود.

 محمدی تصریح کرد: توجه به پیوست‌های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی در تهیه طرح جامع کاهش آلودگی هوای اراک، گامی رو به جلو محسوب‌ می‌شود، شهرداری‌ها به عنوان متولی امور شهری از طریق برنامه‌های فرهنگی و آموزشی می‌توانند در راستای ارتقای حساسیت و نگرش‌های زیست‌محیطی شهروندان حرکت کنند و می توان با تغییر الگوی رفتاری شهروندان و افزایش سطح مسئولیت‌پذیری اجتماعی در جهت کاهش آلودگی هوا قدم برداشت.

 وی با بیان اینکه آلودگی هوا در اراک می‌تواند یکی از عوامل مهاجرفرست بودن این شهر قلمداد شود، گفت: مردم اراک از جوامع مطالبه‌گر هستند، اما بواسطه بی‌توجهی و عدم پاسخگویی مسئولان، امروزه این مطالبه‌گری عیان نیست و باید برای جلب مشارکت مردم در امر برنامه‌ریزی‌های شهری تلاش داشت.

 این عضو شورای شهر اراک با تاکید بر لزوم اعتمادزایی در جامعه گفت: یکی از مطالبات شهروندان توسعه فضای سبز بوده است که باید کار به صورت درست و اصولی انجام شود به عنوان مثال توسعه فضای سبز در منطقه چقا یکی از مواردی است که با وجود مکان‌یابی نامناسب به شهرداری تحمیل شده است و این نهاد امروز موظف به اجرای کار است درصورتی که باید همه جوانب کار در اجرای طرح‌ها با جدیت مورد توجه قرار گیرد.

 وی تصریح کرد: به منظور کاهش آلودگی هوای اراک باید ناوگان حمل و نقل عمومی توسعه یابد، واگذاری این ناوگان به بخش خصوصی مناسب نیست بلکه باید برای ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی و ارزان شدن آن همه دستگاه‌های مرتبط یاریگر شهرداری باشند.

 محمدی با تاکید بر لزوم افزایش کیفیت حمل و نقل عمومی و توسعه فرهنگ دوچرخه‌سواری که ظرفیت آن در اراک کاملا موجود است، خواستار توجه سمن‌ها و تشکل‌های مردم نهاد شد و گفت: سمن‌ها باید در راستای اطلاع‌رسانی به شهروندان حمایت لازم را جهت اجرای بهتر طرح از شورا و شهرداری داشته باشند.

 رئیس کمیسیون خدمات شهری، محیط زیست و سلامت شورای شهر اراک بر حرکت براساس برنامه تاکید کرد و افزود: حفظ فضای سبز موجود از توسعه آن مهم‌تر است، فضای سبز کنونی شهر اراک کیفیت و شادابی لازم را ندارند و باید این امر را مسئولان امر بپذیرند.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha