وی با بیان اینکه در کمیته برنامه ریزی شهرستان صرفا به تفکر مدیران اکتفا نشده گفت: تلاش استانداری بر این است که از اندیشههای اساتید دانشگاهها و اهل علم استفاده کند.
استاندار سمنان از نخبگان، کارآفرینان و اساتید دانشگاه خواست با ارائه طرحهای کاربردی مدیران اجرایی را در زمینه توسعه استان کمک کرده و برای ساختن بیش از پیش استان و کشور به میدان بیایند.
وی با بیان اینکه شاهرود چون ستارهای در آسمان کشور ما میدرخشد، افزود: شاهرود شهر علم و ادب ؛ ولایت و دیانت است و سهم بزرگی در تمدن ایرانی- اسلامی داشته است.
این مقام ارشد اجرایی به تعدد مراکز دانشگاهی در استان اشاره و خاطرنشان کرد: تلاش ما بر این است که همایشهای مختلفی را با حضور نخبگان و اهالی اندیشه در استان برگزار کرده و از تفکر جمعی در راستای توسعه استان استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه ناهمگونی بازار کار و تولید علم مشهود است، افزود: یکی از اولویتهای کاری ما ایجاد بازار کار برای آحاد کارجویان و خصوصا فارغ التحصیلان است.
وی با بیان اینکه عمران و آبادانی استان سمنان نیازمند بلند نظری است، ادامه داد: باید زمان مناسب برای اندیشیدن ایجاد کرده و بهترین بهرهمندی را از ظرفیتهای موجود ببریم.
چاووشی با اشاره به ظرفیتهای شرق استان افزود: شاهرود از جمله شهرستانهایی است که هم در بعد کشاورزی و هم در بعد معدن از ظرفیتهای فراوانی برخوردار است.
استاندار با بیان اینکه باید خام فروشی را در بخش معدن متوقف کنیم، ادامه داد: باید ارزش افزوده را در معادن افزایش دهیم تا از این رهگذر هم موجبات کارآفرینی و هم موجبات تولید ثروت را در استان فراهم کنیم.
وی با بیان اینکه صدور خدمات فنی در دستور کار ما قرار گرفته اضافه کرد: این مهم موجب گسترش خدمات در کشور و حتی کشورهای منطقه خواهد شد.
این مقام ارشد اجرایی با اشاره به نگاه ویژه دولت به مناطق روستایی گفت: برنامههای متنوعی برای ایجاد اشتغال در روستاها تهیه و تدارک دیدیم که بزودی ارائه خواهد شد .
وی با بیان اینکه باید استان سمنان به استانی با بهره وری بالا تبدیل شود، گفت: یکی از اهداف ما از این برنامهها کمک به تحقق مهاجرت معکوس از شهرها به روستاهاست.
استاندار سمنان اضافه کرد: اگر در روستاها تولیدات مختلف به ثمر رسید باید به گونهای برنامهریزی شود که برای این تولیدات بازار فروش هم ایجاد شود.
نظرات