به گزارش خبرگزاری ایسنا، "مسعودی" در جمع خبرنگاران در تشریح این خبر گفت: یک واحد مکانیزه پرورش ماهیان خاویاری در بخش ماهان به ظرفیت 50 تن در مساحت 2500متر مربع فعال و یک واحد 100 تنی پرورش ماهیان خاویاری نیز در بخش راین مجوز تاسیس گرفته که انشاءالله در سال جاری، کار احداث آن آغاز خواهد شد.
وی با بیان اینکه ارزش و اهمیت اقتصادی ماهیان خاویاری و تخم این گونه ماهیان بسیار بالاست، افزود: ماهیان خاویاری به تغییرات اقلیمی و اکولوژیکی تحمل زیادی دارند و از نظر اقتصادی یکی از ارزشمند ترین ماهیان دریای خزر هستند و بالا بودن قیمت خاویار در دنیا و مرغوبیت خاویار ایران دو مؤلفه مهمی است که ضرورت سرمایهگذاری و توجه به این محصول صادراتی و ارزآوری این گونه از آبزیان را مشخص میکند.
مسعودی بیان کرد: اگر هدف از پرورش ماهی خاویاری تولید گوشت باشد طی مدت زمان حدود سه سال گوشت تولید و آماده ارائه به بازار می باشد و قیمت هر کیلو گوشت ماهیان خاویاری بسته به گونه آبزی بین 40 تا 65 هزار تومان قیمت دارد که چیزی حدود 40 تا 50 درصد به ازای هر کیلوگرم گوشت سوددهی دارد. اما اگر هدف از پرورش، تولید و استحصال خاویار باشد به طور معمول هر قطعه ماهی خاویاری بسته به گونه آن بین 5-3 درصد وزن بدن خود در طی مدت زمان 10-6 سال خاویاری تولید میکند که بسیار با ارزش و اقتصادی است.
انتهای پیام
نظرات