به گزارش ایسنا، به منظور بررسی و رفع ابهامات درخصوص استعدادیابی، ممیزی و حدنگاری منابع طبیعی جلسه ای با حضور معاون حفاظت و امور اراضی سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور برگزار شد.
دکتر محسن یوسف پور، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان در این نشست، به اهمیت رودخانه ها و بستر آن اشاره کرد و گفت: بستر رودخانه از مصادیق انفال است و در حوزه مدیریت منابع طبیعی قرار دارد.
وی افزود: به جز اراضی جنگلی واقع در حرائم رودخانه ها که مسئولیت رسیدگی آن با منابع طبیعی است، مرجع تعیین و متولی بستر و سایر نقاط حریم رودخانه ها وزارت نیرو می باشد.
این مقام مسئول، همچنین درخصوص قوانین طرح هادی در محدوده شهرها و روستاها، یادآور شد: طرح های هادی با توجه به تعریف قانون سال 84 در محدوده شهرها، شهرک ها و روستاها دارای محدوده و حریم هستند که طرح جامع آن را شورای عالی شهرسازی و معماری تهیه می کند.
دکتر مسعود منصور، معاون حفاظت و امور اراضی سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور نیز، به موضوع رفع تداخلات پرداخت و تصریح کرد: درخصوص رفع تداخلات برابر شیوه نامه مربوط به منابع طبیعی شهرستان ها نسبت به تهیه نقشه کاداستر شده اراضی ملی، مستثنیات اشخاص و مدیریت امور اراضی اقدام می گردد.
وی خاطرنشان کرد: با ادغام دو نقشه تهیه شده در کارگروه شهرستانی، نقشه تجمیعی همراه با سوابق پرونده برای تصمیم گیری به کمیسیون استان ارسال خواهد شد.
منصور، به اسناد تفکیکی در واگذاری های مشاعی اشاره کرد و گفت: در صورتی که قبلا در پلاک ملی سند مشاعی صادر نشده باشد با درخواست مدیریت امور اراضی و با هماهنگی ثبت اسناد املاک برای محدوده مورد نظر صورتجلسه تفکیکی تنظیم می شود.
انتهای پیام
نظرات