به گزارش ایسنا، حجت الاسلام خزاعی در همایش توسعه و فرصت های سرمایه گذاری نهبندان اظهار کرد: باید با آغوش باز از سرمایهگذاران در این شهرستان استقبال شود.
وی با اشاره به اینکه مردم نهبندان فقیرانی روی گنج هستند، خاطرنشان کرد: شغل عمده مردم نهبندان کشاورزی و دامپروری بوده که در جریان خشکسالی های ۱۹ساله و همچنین فقدان بارندگی دستخوش تغییراتی شده است.
امام جمعه نهبندان یادآور شد: این شهرستان می تواند به عنوان یک قطب بزرگ برای فعالیت سرمایه گذاران در نظرگرفته شود.
استاندار خراسان جنوبی گفت: در حال حاضر 16 نقطه واجد ظرفیتها و پتانسیلهای بزرگ معدنی برای سرمایهگذاری در استان وجود دارد که باید برای ارتقای شاخصهای توسعه از آن بهره ببریم.
به گزارش ایسنا، محمدمهدی مروج الشریعه، در همایش توسعه و فرصت های سرمایه گذاری نهبندان اظهار کرد: با گذشت 14 سال از تاسیس این استان هنوز به توسعه مطلوب نرسیده ایم و رده این استان باید بالاتر برود.
مروج الشریعه با بیان اینکه باید قدر سرمایه های موجود را دانست، تصریح کرد: برگزاری همایش توسعه نهبندان، راهی برای تکمیل زیرساخت ها است. باید به سمت رفع مشکلات معیشتی مردم در زیرساخت های رفاه اجتماعی و روستایی در حوزه اشتغال و تولید برویم.
استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: جمعیت نهبندان به ویژه شهر آن بالاترین سرمایه نظام هستند و زمانی قدر این سرمایه را می دانیم که در فقدان آن به ازای هر یک نفر ناگزیر باشیم اعتبارات سنگینی برای تامین امنیت منطقه هزینه کنیم.
مروج الشریعه اظهار کرد: هر چند اقتضائات هر منطقه متفاوت است و در این خصوص نمی توان به جمع بندی واحد در کل کشور رسید اما باید متناسب با داشته های هر منطقه تصمیم گیری شود. آب در پایداری و توسعه سرمایه های انسانی اجتناب ناپذیر است، افزود: تامین آب برای سرمایه گذاری نهبندان نیز باید مثل شهرک صنعتی اردکان یزد یا سرچشمه کرمان در کشور دغدغه باشد.
انتهای پیام
نظرات