غلامرضا مصدق در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: مردم لرستان به دلایل متعدد نگاه مثبتی به سرمایه، سرمایهگذار، ثروت، تولید ثروت، سودجویی و این مقولات ندارند؛ به عنوان مثال سودجویی که موتور محرک هر کسب و کار است، به نظر بسیاری از ما خصیصههای منفی است.
وی ادامه داد: این نگاه منفی به سرمایهدار و سرمایهگذار که تبلور عینی آن بخش خصوصی است، از کودکی به تدریج در ما شکل میگیرد به طوری که زمانی که در محیطهای زندگی با پالسهای منفی نسبت به ثروت و ثروتمند، سرمایه و سرمایهگذار مواجهایم و بدون اینکه متوجه باشیم این ضدیت با ثروت و ثروتمند بخشی جداییناپذیر از شخصیت ما میشود.
مصدق عنوان کرد: بسیاری از ثروتمندان، سرمایهگذارانی هستند که با کارآفرینی، خلاقیت و سختکوشی و احیاناً ارثیه به سرمایه و ثروت رسیدهاند در حالیکه ما نظر خوبی در جامعه نسبت به ثروت آنان نداریم!
این کارشناس ارشد مدیریت صنعتی یادآور شد: سرمایهگذار برای دلگرمی به همان اندازه که به امنیت فیزیکی نیازمند است، شاید بیش از آن به امنیت روحی-روانی نیاز دارد که این امنیت جز با نگاه مثبت دولت و مردم برای کسب مشروعیت اجتماعی این قشر ممکن نیست.
وی گفت: به هر میزان که فضای کسب و کار بهبود یابد به همان نسبت فضا برای سرمایهگذاری فراهم میشود و بهبود فضای کسب و کار شعاری بیسروته نیست بلکه روشی استاندارد و جهانی برای ایجاد فضای مناسب برای کسب و کار است.
مصدق افزود: اگر فضای کسب و کار در استان بهبود یابد با توجه به ظرفیتهای مختلف استان، امکان حضور سرمایهگذاران در این استان وجود دارد.
انتهای پیام
نظرات