سیدقاسم موسوی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: منطقه شمالغرب شامل استانهای آذربایجانغربی، آذربایجانشرقی، اردبیل، گیلان و زنجان در مواقع بحرانی میتوانند مصدومان خود را برای درمان به بیمارستان مرجع به مرکزیت تبریز اعزام کنند. ولی این در صورتی اتفاق میافتد که تعداد مصدومان زیاد باشد و این افراد خدمات درمانی مکفی را از بیمارستانهای سریعالاستقرار دریافت نکرده باشند.
این مسئول با اشاره به اینکه امکانات بیمارستانهای اورژانسی و سریعالاستقرار استان زنجان در حال بهروزرسانی و تکمیل شدن است، ادامه داد: به محض وقوع بحران در هر استان، جمعیت هلالاحمر بلافاصله برای تکمیل و تیمبندی اعضای بیمارستان اورژانسی فراخوان میدهد و این در حالی است که در صورت تشدید بحران، تیمهای سریعالاستقرار از سراسر کشور به سمت استان حادثهدیده میشتابند. به عنوان مثال در زلزله کرمانشاه، از استان زنجان دو تیم به سر پل ذهاب اعزام شد و به ارائه خدمات درمانی برای زلزلهزدگان پرداخت.
وی با اشاره به اینکه اعضای تیم بیمارستانهای اورژانسی از سال 63، مانورهای سالانه برگزار میکنند و توانمندیهای خود را برای مواجهه با مواقع بحرانی ارتقا میدهند، افزود: در مواقع بحرانی از هر یک از شعبات جمعیت هلالاحمر استان زنجان، هفت تیم 13 نفره بلافاصله نسبت به استقرار بیمارستانهای اورژانسی اقدام میکنند؛ در واقع این تیم متشکل از دو نفر پزشک، دو نفر پرستار، یک نفر ماما، یک نفر کارشناس محیط، یک نفر کارشناس تغذیه، یک نفر روانشناس، یک نفر تکنسین دارویی، یک نفر تکنسین فنی و سه نفر امدادگر است.
موسوی تصریح کرد: درمانگاههای پایه جمعیت هلالاحمر نیز تیمهایی را شامل میشود که برای ارائه خدمات درمانی اصلا منتظر بروز بحران نمیماند و سالانه چند مرتبه به مناطق محروم و روستایی اعزام میشود. البته اعضای تیم درمانگاه پایه نیز در مواقع بحرانی و در صورت نیاز فراخوان و به مناطق بحرانزده اعزام میشوند.
انتهای پیام
نظرات