• پنجشنبه / ۲۴ آبان ۱۳۹۷ / ۱۱:۳۸
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 97082411753
  • منبع : نمایندگی مازندران

توسعه صادرات و ارزآوری اولویت‌های مهم مازندران

توسعه صادرات و ارزآوری اولویت‌های مهم مازندران

ایسنا/مازندران سرپرست استانداری مازندران گفت: توسعه صادرات و ارزآوری اولویت‌های مهم استان است.

به گزارش ایسنا، «احمد حسین‌زادگان» در جلسه کمیته ویژه مرکبات مازندران با اشاره به این‌که در شرایط کنونی، ارزآوری و تقویت پول ملی یک ضرورت است، اظهار کرد: توسعه صادرات و ارزآوری یکی از اولویت‌های مهم  دولت و استان است.

وی با بیان این‌که دشمن به‌دنبال تضعیف پول ملی و ایجاد اخلال در اقتصاد کشور است، افزود: باید با حمایت‌های لازم تولیدکنندگان و صادرکنندگان این بخش با صدور محصولات خود در تأمین ارز مورد نیاز استان به نحو موثر نقش‌آفرینی کنند.

سرپرست استانداری مازندران بر ضرورت تشکیل یک اتاق عملیات ویژه برای رفع موانع صادرات تأکید و خاطرنشان کرد: موضوع مشوق‌های صادراتی، مسائل گمرکات، بازاریابی در کشورهای هدف، قرنطینه، تسهیل فرآیندهای اداری و ... از مسائلی است که باید از طریق اتاق عملیات ویژه برای توسعه صادرات با جدیت پیگیری شود.

وی با اشاره به این‌که وظیفه دولت، تسهیل‌گری و شناسایی موانع و رفع آن است و باید زمینه را برای تحقق قابلیت‌های صادراتی در حوزه مرکبات و کیوی به صورت عملیاتی فراهم کنیم، گفت: حجم تولید مرکبات در مازندران زیاد است و باید در حوزه بازرگانی داخلی و خارجی موثرتر عمل کنیم.

سرپرست استانداری مازندران با تأکید بر این‌که برای توسعه صادرات باید موانع واقعی را شناسایی و رفع کرد، افزود: باید افراد قوی و موثر را برای تجمیع ظرفیت‌ها در حوزه صادرات مرکبات و کیوی در قالب یک کنسرسیوم به همکاری جدی طلبید.

 مازندران بالغ بر ۷ میلیون تن تولید محصولات کشاورزی دارد

«حسن خیریانپور»، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری نیز در این جلسه با اشاره به این‌که مازندران بالغ بر ۷ میلیون تن تولید محصولات کشاورزی دارد، گفت: از این رقم، محصول مرکبات با ۲ میلیون و ۵۰۰ هزارتن و کیوی با ۱۸۰ هزار تن تولید از اهمیت خاصی در میان تولیدات کشاورزی برخوردار است.

خیریانپور وجود ۳ بندر فعال با ۲۸ اسکله و ظرفیت ۱۳ میلیون تن را یک ظرفیت برای صادرات محصولات مختلف استان به ویژه مرکبات و کیوی دانست و خاطرنشان کرد: دولت امسال بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای صادرکنندگان حوزه کشاورزی در نظر گرفته است.

وی با اعلام این‌که در سال گذشته بالغ بر ۲۳ هزار تن مرکبات و ۱۱۰ هزار تن کیوی استان صادر شده است، یادآور شد: باید در صادرات مرکبات بیش از پیش فعال عمل کنیم و در خصوص بازرگانی داخلی در کمیته مرکبات تصمیم گرفتیم تا نهادهای مسئول فعال‌تر عمل کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha