به گزارش ایسنا، آیتالله قربانعلی درینجفآبادی در دیدار با رئیس سازمان ملی استاندارد ایران که به اراک سفر کرده است، با اشاره به حمایت قاطع مجمع تشخیص مصلحت از سیاستهای سازمان استاندارد در حوزه تجهیزات پزشکی و طرح تقویت و توسعه نظام استاندارد افزود: ساخت تجهیزات پزشکی باید به صورت دقیق انجام شود و زیر نظر تشکیلات سازمان استاندارد باید از سلامت مردم دفاع کرد.
وی با بیان اینکه سازمان استاندارد کشور نقش مادر را در حوزه انجام تستهای مختلف بر عهده دارد و نباید به هیچ عنوان تحت تأثیر قرار گیرد، افزود: ترازوی سازمان استاندارد باید به صورت ۱۰۰ درصدی همه چیز ر ا تحت کنترل، قدرت، مهارت، تخصص، تجربه، صداقت و امانت قرار دهد و نرخ و نظر این سازمان در کل کشور یکسان باشد و در امر برندسازی و صادرات نیز باید نگاهی سختگیرانه داشته باشد.
امام جمعه اراک با تاکید بر اینکه استانداردهای این سازمان باید در تستهای تمامی دنیا به یک جواب واحد و خروجی برسد، تصریح کرد: مواد غذایی مردم باید در نهایت بهداشت و استاندارد تأمین شود، قطعاً حجم مصرف کود و سم در حوزه کشاورزی که در حال حاضر انجام میشود، لازم نیست و در واقع این حوزه به یک دکان تبدیل شده است به طوری که کشاورز برای تولید بیشتر از کود و سم استفاده میکند که اینکار ظلم به مردم است، حتی این رفتار در حوزه دامپروری نیز وجود دارد و برای یک کیلوگرم گوشت بیشتر هرآنچه که میتوانند به دامها میدهند. باید سازمان استاندارد کشور همه اقلام و مواد غذایی را مورد رصد قرار دهد و در امر صادرات نیز حساسیت چندبرابری داشته باشد.
وی افزود: سازمان استاندارد کشور باید دارای مأموران و پرسنل نفوذناپذیر باشد، مأمور خطاکار جایی در این سیستم ندارد چراکه این سازمان امین کشور، نظام و مردم است.
درینجفآبادی با تاکید بر اینکه دارو و تجهیزات پزشکی نیز باید تحت نظر استاندارد باشد و از بعد کیفی و تاریخ انقضا مورد رصد قرار گیرد و حضور پررنگ سازمان در این راستا ضروری است، در خصوص وضعیت استاندارد صنایع گفت: در سالهای گذشته بوفور شاهد حریق خودروهای پژو ۴۰۵ بودیم که به دلیل یک مشکل فنی و نقص ایمنی این حادثه بروز کرد و با پیگیری جدی اینجانب روند اصلاح و حتی فراخوان جایگزینی خودروها انجام گرفت.
وی اضافه کرد: خودروسازان کشور باید از نظر تولید در میان ۱۰ خودروساز برتر جهان و از بعد کیفیت نیز باید در بین ۱۰ کشور اول جهان به رقابت بپردازند و حتی میزان مصرف سوخت نیز باید در خودروهای ساخت داخل به ۵ تا ۶ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر برسد در حالی که امروز روزانه ۸۵ میلیون لیتر بنزین در کشور مصرف میشود.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با بیان اینکه خودروسازان هزینههای سربار خود را به مردم تحمیل میکنند، بیان کرد: در سال ۲۰۰۶ شرکت هیوندا سالانه ۲.۵ میلیون خودرو را با ۲۵۰۰ نفر نیرو در سه خط تولید میکرد، اما امروز ما شاهدیم حتی شرکت ایرالکو که در تأمین آلومینا هم با مشکل مواجه است، در حال حاضر ۴۷۰۰ نفر پرسنل دارد که قطعاً این امر هزینههای سربار به دنبال دارد و امروز این هزینههای سربار که در بخش خودروسازی هم مشاهده میشود، به مشکل این صنعت تبدیل شده است.
وی با اشاره به اینکه مشکلات صنعت خودرو بارها مورد تکرار و تاکید قرار گرفته است، گفت: شرکتهای قطعهساز بسیاری در استان مرکزی وجود دارد که میتوانند ۳۰ تا ۴۰ درصد قطعات مورد نیاز خودروسازان کشور را طی ۵ سال آینده تولید کنند و حتی میتوان محصولات آنها را به خارج از کشور نیز صادر کرد و در این راستا باید کیفیت را افزایش و هزینه تولید را کاهش داد، ما خواهان خودروی ملی با هزینه کم، کیفیت بالا، کاهش مصرف سوخت، دارای قدرت رقابت و طراحی مناسب هستیم و در این راستا باید با همت بالا و برنامه ریزی کلان و با رویکرد بازارهای جهانی پیش رفت و محصولات دارای قدرت رقابت با محصولات خودروسازان جهان و چین تولید کرد.
درینجفآبادی تاکید کرد: در شرایط کنونی که کشور زیر بمباران تحریمهای دشمن است برای حفظ و دفاع از عظمت و استقلال کشور باید در زمینه تولید به عنوان راه تنفس کشور خاصه تولید خودرو در عرصه بین المللی فعال بود هرچند که دیر شده است اما باید بیش از همیشه به تولید کشور توجه داشت.
امام جمعه اراک در پایان گفت: برای جابجایی مدیران استان مرکزی باید توجیه لازم صورت گیرد تا کار مدیران خوب پیش برود.
انتهای پیام
نظرات