به گزارش ایسنا، باب اله فتحی یکشنبه 18 فروردین ماه در بازدید از محور آورزمان، با بیان اینکه پس از بروز این اتفاق، از حوزه های مختلف در شهرستان و مسئولان استان بازدیدهایی از این مسیر به عمل آمده است، افزود: باتوجه به احتمال خطر، این مسیر بسته شده و مسیر جایگزین آن از سمت سه راهی سامن، بروجرد به نهاوند تعیین شده است.
وی خاطرنشان کرد: مجموعه عوامل راهداری و حمل و نقل جادهای و دیگر دستگاههای مرتبط از روز گذشته با تمام امکانات فعالیت می کنند و به محض اینکه از بهبود وضعیت و ایمنی مسیر اطمینان حاصل شود، این مسیر بازگشایی می شود.
فرماندار ملایر در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به وارد شدن خسارات متعدد به زیرساختها، ابنیهها، باغات و مزارع کشاورزی و اماکن دامی شهرستان ملایر بر اثر بارندگیها و سیلابهای اخیر، گفت: هزار و ۵۴۰ واحد مسکونی این شهرستان بین ۱۰ تا ۱۰۰ درصد آسیب دید.
وی با بیان اینکه در بارشهای اخیر 6 شهر و 172 روستای ملایر درگیر آبگرفتگی و سیلاب بودند، اظهار کرد: با توجه به حجم بارشها و جاری شدن سیلاب و طغیان 15 رودخانه شهرستان تاکنون هزار و 540 منزل مسکونی در نقاط مختلف شهری و روستایی آسیب دیده و تخریب شدهاند.
فتحی افزود: بر اثر شدت بارندگیها 5 روستا شامل حسینآباد، مبارک آباد، کوسج خلیل، گنبد و زیرآبیه در محاصره کامل آب قرار گرفتند که فقط دستور تخلیه روستای زیرآبیه صادر شد و اهالی روستا به طور کامل تخلیه شدند.
وی با اشاره به اینکه مابقی روستاها با تلاش نیروهای آتشنشانی و امدادی از محاصره آب خارج شدند، ادامه داد: در اثر بارندگیها جاری شدن سیلاب تعداد 15 رودخانه شهرستان طغیان کرد که در این زمینه 8 پل تخریب و پل روستای گنبد نیز به طور کامل تخریب و شکسته شد.
معاون استاندار همدان خاطرنشان کرد: با توجه به حجم بارشها و شدت آبگرفتگی روستاها و شهرهای شهرستان حدود300 واحد مسکونی در روستاها تخریب و حدود 325 نفر از ساکنان روستاها تخلیه شده و در اماکن و سالنهای ورزشی شهرستان اسکان داده شده اند.
وی با اشاره به اینکه بر اثر بارندگی و آبگرفتگیهای اخیر به حدود 500 واحد دامی آسیب وارد شده و در این راستا 163 رأس دام نیز تلف شدند، گفت: 10 واحد تجاری شامل نمایشگاههای عرضه مبل و منبت نیز بر اثر بارندگی و سیلاب دچار خسارت و آسیب دیدگی شده است.
انتهای پیام
نظرات