سراجالدین عارف نیا در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه تاکنون اپیدمی اسهالی در مناطق سیل زده نداشتیم، اظهار کرد: گزارشات بیماریها در مناطق سیل زده را به طور مستمر رصد میکنیم تا مبادا اپیدمی خاصی رخ دهد.
وی گفت: برای تأمین آب سالم و بهداشتی، نظارتهای ما به طور مستمر با همکاری آب و فاضلاب ادامه دارد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان بیان کرد: خوشبختانه تاکنون پشه آنوفل و بیماری مالاریا در این مناطق مشاهده نشده است.
وی با اشاره به اینکه بیماری سالک نیز در مناطق سیل زده کنترل شده است، تصریح کرد: با طعمه گذاری و کشتن جوندگان و همچنین آموزش مردم در خصوص استفاده از لباسهای آستین بلند و استفاده از پشه بندها به دنبال کنترل بیماری سالک هستیم.
عارف نیا در خصوص گلایه مردم از جمعیت زیاد پشهها در این مناطق، گفت: به مردم اعلام کردیم هر جا که پشه زیاد وجود دارد اطلاع دهند تا مهپاشی انجام شود.
وی یادآور شد: ۱۳۰ تن آهک توسط بهداشت خریداری و به هر خانوار بین ۵ تا ۶ کیلوگرم توزیع شد. آهکپاشی در سطح شهر نیز توسط شهرداری با نظارت ما انجام شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان در خصوص اقدامات حوزه بهداشت روان، خاطرنشان کرد: بعد از عبور از مرحله بحران، غربالگری بیماریهای روحی و روانی در خانوادهها صورت گرفت. آموزشهای لازم پسا بحران توسط کارشناسان روان ارائه میشود.
انتهای پیام
نظرات