• سه‌شنبه / ۸ مرداد ۱۳۹۸ / ۱۱:۲۰
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 98050803927
  • منبع : بوشهر

سرپناه زباله گردهای برازجان سوخت

سرپناه زباله گردهای برازجان سوخت

ایسنا/بوشهر اینجا سرپناهشان بود، خانه‌ای امن که وقتی از آن حرف می زدند چشمانشان می درخشید، و هنگامی که از زباله گردی های شبانه باز می گشتند در پناه آن آرام می گرفتند...

در پی انتشار گزارشی تحت عنوان «مردان و زنانی که دیده نمی شوند» در ایسنا منطقه بوشهر، رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر طی تماسی با ایسنا ضمن پرس و جو از مکان و تعداد این افراد عنوان کرد در صورت همکاری بهزیستی می توانند آنها را در مرکز ترک اعتیاد به شکل رایگان پذیرش کرده و از امکاناتی چون پزشک و مشاور نیز بهره مند خواهند شد.

ارسطو ترکمان منش، ضمن پذیرش مسئولیت انتقال کارتن خواب ها از برازجان به بوشهر گفت: در صورت جلب رضایت این افراد جهت انتقال به مرکز می توان به نتیجه بخش بودن اقدام ما امیدوار بود، در صورت عدم رضایت و همکاری نیز می توان با دستور قضایی و حکم دادستانی به این مسئله ورود کرد و پاکسازی را انجام داد.

پس از آن و طی تماس رییس بهزیستی دشتستان و با همراهی دو تن از کارشناسان اورژانس اجتماعی به محل زندگی و در واقع پاتوق شبانه کارتن خواب ها مراجعه کردند اما خانه ای که سه نفر از این افراد با بلوک و پلاستیک و پارچه ساخته بودند  سوخته و ویرانه یافتن و اثری از آنها نبود.

متاسفانه در این بازدید و جستجوی شبانه موفق به دیدن افراد کارتن خواب نشدند.

کارشناس اورژانس اجتماعی ۱۲۳ در گفت‌وگو با ایسنا عنوان کرد: در سازمان بهزیستی چهار معاونت با شاخه ها و وظایف مختلف وجود دارد که خط ۱۲۳ پیشگیری از آسیب های اجتماعی یا اورژانس اجتماعی یکی از دفترهای حوزه امور اجتماعی این سازمان است. 

سلطانی ادامه داد: هر گونه آسیب های اجتماعی و یا افراد آسیب دیده ای که رفتار مجرمانه ای را در پی نداشته باشد به بهزیستی ارجاع می یابند و بهزیستی نیز پس از بررسی و کارشناسی در صورت تشخیص اینکه مورد مربوط به بهزیستی است، اقدامات پیشگیرانه و درمانی مورد نیاز را انجام می دهد.

وی بیان کرد: بسیاری از آسیب ها همچون فرار از منزل، خشونت های خانگی، کودک آزاری، اعتیاد، بیماری های خطرناک و... در حیطه این وظایف قرار می گیرند.

این مشاور در خصوص طرح شناسایی و جمع آوری متکدیان و کارتن خواب ها اظهار کرد: ما چندین بار به این محل ها مراجعه کرده ایم و بازرسی هایی داشته ایم، اما برخی از این افراد حاضر به همکاری و مراجعه به شیلتر نیستند و برخی نیز پس از گذراندن مدتی تحت حمایت بهزیستی مجددا به نقطه اول برمی گردند. 

کارشناس اورژانس اجتماعی افزود: این افراد تا زمانی که تحت پوشش بهزیستی قرار نگیرند نمی توانیم کاری درباره آنان انجام دهیم، در واقع باید همکاری لازم از سوی خود افراد نیز صورت بگیرد.

جستجوهای خبرنگار ایسنا و کارشناسان اورژانس اجتماعی بهزیستی دشتستان برای یافتن این افراد و اطلاع از سرنوشت شان ادامه خواهد داشت. 


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha