علی دولو در گفتوگو با ایسنا، اظهارکرد: بیش از 1 هزار مزرعه و استخر دو منظوره تکثیر و پرورش انواع ماهی در سطح استان وجود دارد.
وی تصریح کرد: استان همدان با تولید حدود 6000 تن انواع ماهیان گرمآبی و سردآبی و 4 میلیون و 200هزار قطعه ماهیان زینتی، در زمینه تولید ماهیان سردآبی رتبه یازدهم و در زمینه تولید ماهیان گرم آبی و زینتی رتبه دوازدهم را در سطح کشور در سال 97 به خود اختصاص داده است.
دولو تأکید کرد: استان همدان در زمینه تولید تخم چشم زده و بچه ماهی قزلآلا از استانهای پیشرو در کشور است به گونهای که در این زمینه در بین 3 استان برتر کشور قرار دارد.
وی یادآور شد: استان همدان در زمینه شیلات تنها به پرورش آبزیان اتکا نکرده است بلکه تلاش کرده با ایجاد صنایع مرتبط چرخه کامل تولید و بهرهبرداری بخش شیلات را در استان تکمیل کند که در این زمینه میتوان به راهاندازی واحد بستهبندی آبزیان در شهرستان نهاوند و نیز بهرهبرداری از 2 کارخانه خوراک آبزیان و نیز مزرعه پرورش کروکودیل در ملایر در آینده نزدیک اشاره کرد.
مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان همدان عنوان کرد: با برنامهریزیهایی که انجام گرفته پیشبینی میشود میزان تولید ماهیان گرم آبی و سردآبی در استان از 6000 تن در سال 97 به 6300 تن در سال 98 افزایش یابد.
دولو خاطرنشان کرد: پیشبینی میشود تولید ماهیان زینتی ار 4 میلیون و 200 هزار قطعه به 4 میلیون و 350 هزار قطعه و تولید تخم چشم زده ماهی و بچه ماهی سردآبی از 25 میلیون قطعه به 30 میلیون قطعه در سال 98 افزایش یابند.
وی افزود: بخش شیلات دارای پتانسیل عظیمی برای توسعه و ایجاد اشتغال در سطح را استان را داراست و سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با ارایه آموزش، مشاوره و ارایه تسهیلات به متقاضیان و فعالین این بخش یاری میرساند. در همین راستا در 6 ماهه اول سال 98 مبلغ 17 هزار و 850 میلیون ریال تسهیلات بانکی به 5 نفر از متقاضیان آبزیپروری پرداخت شده است.
انتهای پیام
نظرات