مجید کیهانی در گفتگو با ایسنا در رابطه با این که گفته می شود دیوان محاسبات کشور در مورد واریز وجه از اعتبارات وزارت ورزش به حساب سپرده جهت دریافت سود و همچنین ابهامات و اشکالات در محاسبه و پرداخت پاداش قهرمانان سال ۱۳۹۶، از فدراسیون دوومیدانی توضیح خواسته است، اظهار کرد: بند ۹ آییننامه مالی-معاملاتی فدراسیونهای ورزشی، به فدراسیونها اجازه میدهد که از کلیه اموال، داراییها و حسابهای بانکیشان جهت درآمدزایی برای رشته خود استفاده کنند. علاوه بر این فدراسیونهای ورزشی NGO هستند و ردیف بودجه مستقلی ندارند در نتیجه میتوانند از وجوه خود برای درآمد زایی استفاده کنند که یکی از این روشها سپردههای بانکی است و منع قانونی ندارد.
مگر این سود کجا و به جیب چه کسی میرود؟
او در این مورد افزود: یک بخش از درآمدمان سود است، مگر این سود کجا و به جیب چه کسی میرود؟ ما همه درآمدهایمان را خرج مسائل ورزشی میکنیم و هزینه دیگری نداریم. فدراسیون هزینههایی چون اعزام به مسابقات، برگزاری مسابقه، پرداخت پاداشها و غیره دارد که همه آنها از منابع درآمدی فدراسیون تامین میشود، حالا درآمد فدراسیون از طریق بودجه تخصیصی وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک یا حامیان مالی و کمکهای فدراسیونهای جهانی و آسیایی است که خرج مسائل ورزشی میشود. در مورد سپرده بانکی آیین نامه مالی- معاملاتی به صراحت میگوید فدراسیونهای ورزشی میتوانند از وجوه در اختیار خود در قالب سپردههای بانکی برای درآمدزایی در آن رشته استفاده کنند و دلیل دوم آن نداشتن ردیف بودجه مشخص است در نتیجه اینگونه نیست که بگوییم بودجه دولت را نباید سپردهگذاری کرد.
دیوان محاسبات میتواند اشکال وارد کند و ما هم پاسخ میدهیم
رئیس فدراسیون دو و میدانی در پاسخ به این سوال که با این وجود چرا دیوان محاسبات به این موضوع اشکال وارد کرده است؟ بیان کرد: دیوان محاسبات به هر چیزی میتواند اشکال وارد کند و ما هم پاسخ میدهیم. همه اسناد و مدارک ما موجود است. خوشبختانه فدراسیون دوو میدانی به دفعات مورد بازرسی و بازبینی قرار گرفته است. همه دستگاههای نظارتی وظایف خود را در قبال این فدراسیون انجام دادند و ما موظف هستیم همه اسناد را در اختیارشان قرار دهیم. خوشبختانه هیچ تخلفی در دو و میدانی اتفاق نیفتاده است. برخی اشکالات شکلی وجود دارد که آنها را رفع و رجوع میکنیم.
او در مورد برگزاری جلسه با مسئولان وزارت ورزش درباره این موضوع گفت: ما هیچ جلسهای نداشتیم چون موضوع قانونی است و نیاز نیست به کسی پاسخگو باشیم. اگر یک سند بیاورید که نشان دهد پرونده ما به دیوان محاسبات رفته به شما جایزه میدهیم. سازمان بازرسی و دیوان محاسبات میتوانند سوال کنند ما هم پاسخ میدهیم. تابع آیین نامه مالی- معاملاتی هستیم و هیچ دستگاه نظارتی نمیتواند ایراد بگیرد.
پاداش قهرمانان را تمام وکمال پرداخت کردیم
کیهانی در مورد موضوع نحوه پرداخت پاداش قهرمانان سال ۱۳۹۶ گفت: پاداش قهرمانان را تمام وکمال به آنها پرداخت کردیم و هیچ قهرمانی نیست که پاداشی از او کم و کسر شده باشد. علاوه بر این همه مربیانی که شاگردان مدالآور هم داشتند علاوه بر پاداش وزارت ورزش از طرف فدراسیون هم پاداش دریافت کردند. به عبارتی هم مربیانی که با شاگردان مدال آور خود در مسابقات بودند و هم کسانی که نبودند پاداش گرفتند.
فدراسیون دو و میدانی در بحث های مالی کاملا شفاف عمل کرده
او در پاسخ به این سوال که چرا از وجوهی که وزارت برای افراد مشخصی به شما داده به مربیان دیگری پاداش دادید؟ گفت: ما در فدراسیون دو و میدانی تصمیم میگیریم که چه باید بکنیم و تصمیماتمان هم کاملا قانونی است. هر پاداشی از هر کسی کسر شده، آن شخص تعهد کتبی داده و این تعهد در فدراسیون موجود است. پول کسر شده هم در قالب دیگری به مربیان پرداخت شده است. مثلا اگر جایی پولی از آنها کم شده جای دیگری به آنها اضافه شده است. مدارک و مستندات هم داریم و مشکلی وجود ندارد. از نظر من فدراسیون دو و میدانی در بحث های مالی کاملا شفاف عمل کرده وگزارش نهادهای نظارتی هم شاهد این موضوع است.
زمان ریاستم تمام شده و منتظر تصمیم وزارت ورزش هستم
کیهانی در بخش دیگری از این گفتوگو در مورد پایان دوره ریاست خود در فدراسیون دو و میدانی بیان کرد: روز گذشته(15 شهریور) چهارمین سال برگزاری مجمع و انتخاب شدنم به عنوان رئیس این فدراسیون بود و دوره ام از این نظر به پایان رسیده است اما ابلاغم را از ۱۸ مهر دریافت کردم، منتظر تصمیم وزارت ورزش هستم و هر تصمیمی که بگیرد را اجرا می کنیم.
او در مورد مطرح شدن گزینههایی چون گواری، مازیار ناظمی، مهدی مستجاب الدعوه و یا خسروی برای سرپرستی این فدراسیون گفت: در جریان گزینههای مطرح شده نیستم و در این زمینه کاملا تابع وزارت ورزش هستم.
رئیس فدراسیون دو و میدانی در مورد خشک شدن زمین شماره دو و کیفیت پایین زمین شماره یک مجموعه ورزشی آفتاب انقلاب گفت: برای این ورزشگاه برنامه داریم و برای این مجموعه سرمایه گذار هم پیدا کردیم و به توافقاتی رسیدم تا مشکلات آن را حل کنیم.
او در پاسخ به این سوال که دوره ریاست شما به پایان رسیده است، چرا الان سرمایه گذار جذب کردید؟ بیان کرد: اینجا مشکل آب دارد. علاوه بر این مشکلاتی در اسناد و مدارکش وجود داشت که نمیتوانستیم فعالیتی کنیم و زمان برد تا آنها را حل کردیم. علاوه بر این از آنجایی که این ورزشگاه ردیف بودجه مشخص ندارد سالها کسی به فکر احیای آن نبود در نتیجه مجبور بودیم از بودجه فدراسیون هزینه کنیم اما خوشبختانه ردیف بودجه آن را احیا کردیم و از سال آینده از طرف سازمان برنامه و بودجه، هزینه دریافت میکند. با این وجود برای مسابقات قهرمانی آسیا یک میلیارد تومان خرج سالن مجموعه کردیم.
هدف نهایی دو و میدانی کسب پنج سهمیه المپیک است
کیهانی در مورد پیش بینی خود از تعداد سهمیههای دوومیدانی ایران در المپیک توکیو گفت: هدف نهایی ما کسب پنج سهمیه است و با یاری خدا تا الان دو سهمیه محقق شده است. برآورد کردیم که تا پایان شهریور و اواسط مهرماه فرصت کسب یک سهمیه دیگر هم داریم. علاوه براین سال آینده امکان کسب دو سهمیه دیگر وجود دارد. به دفعات هم گفتم هر سهمیه دو و میدانی در المپیک باید به یک مدال در بازی های آسیایی ۲۰۲۲ تبدیل شود، یعنی سهمیههای این رشته باید کیفی باشد.
او در پاسخ به این سوال که در چه مادههایی شانس المپیکی شدن را داریم؟ بیان کرد: الان در ۴۰۰ متر با مانع نزدیک تر هستیم و باید ببینیم در پرتابها ودوها شرایط چگونه پیش میرود. قطعا سال آینده شرایط خیلی تغییر میکند و ورزشکاران شانس کسب سهمیه دارند.
کیهانی در مورد کیفیت دومین مرحله از قهرمانی باشگاههای کشور گفت: در سالهای قبل فقط یک باشگاه جدی در لیگ حضور داشت و بقیه باشگاهها این شرایط را نداشتند اما امسال ۱۱ باشگاه در لیگ مردان و ۷ باشگاه خوب در لیگ دختران داریم. با اطمینان میگویم که همه ورزشکارانمان در بخش دختران و پسران دارای باشگاه هستند که این نتیجه تلاش همکارانم در فدراسیون و استانهای مختلف است.
انتهای پیام
نظرات