• دوشنبه / ۲۵ شهریور ۱۳۹۸ / ۱۶:۴۱
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 98062512088
  • منبع : نمایندگی مازندران

وزیر علوم تاکید کرد

دانشجویان از هرگونه تفکر ناامیدکننده مصون بمانند/ضرورت انسجام نظام آموزش عالی کشور در استان‌ها

دانشجویان از هرگونه تفکر ناامیدکننده مصون بمانند/ضرورت انسجام نظام آموزش عالی کشور در استان‌ها

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر ضرورت انسجام نظام آموزش عالی کشور در استان‌ها، گفت: اساتید دانشگاه باید محیطی را برای دانشجویان فراهم کنند تا آن‌ها از هرگونه تفکر ناامید کننده مصون بمانند.

به گزارش ایسنا، منصور غلامی در نشست اعضای شورا و هیات ممیزی دانشگاه مازندران که امروز در سالن کنفرانس این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به نقش اصلی دانشگاه‌ها، تمرکزگذاری و واگذاری اختیارات می‌تواند سرعت عمل در تصمیم‌گیری را به همراه داشته باشد و برخی دانشگاه ها درسراسر کشور به عنوان دانشگاه مادر و معین معرفی شده‌اند.

وی تصریح کرد: یکی از مصادیق واگذاری مسئولیت‌ها نظارت ارزیابی و بررسی دانشگاه‌های مادر است که بار زحمتی برای آن‌ها دارد. بحث نظارت، ارزیابی و بررسی کیفی عملکرد در دانشگاه‌ها به دانشگاه مادر واگذار می‌شود.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری خاطرنشان کرد: مازندران بیش از ۴۰ موسسه آموزش عالی غیر دولتی دارد که نیاز به ساماندهی داشته و مسئولان باید دراین خصوص کمک کنند.

غلامی گفت: در استان‌ها توزیع ماموریت علمی بین مراکز دولتی صورت می‌گیرد و قرار نیست همه دانشگاه‌ها مانند دانشگاه‌های تهران شوند؛ چرا که هر دانشگاهی در زمینه خود می‌تواند کار مهمی را انجام دهد.

وی ادامه داد: دانشگاه مازندران نیاز به تقویت دارد و این امر باید از محل منابع داخلی و مصوبات شورای دانشگاهی تامین شود.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه انسجام نظام آموزش عالی کشور در استان‌ها مهم است و رقابت منفی شایسته نیست، افزود: دانشگاه‌ها در بحث راهبرد آموزش عالی استان کار کنند و ما نیز حمایت می‌کنیم.

غلامی اظهار کرد: نزدیک پنج هزار شرکت دانش‌بنیان کشور، بیش از ۴۳ هزار شغل پایدار ایجاد کردند که برای توسعه پایدار، کمک به رونق تولید و اشتغال‌زایی تاثیرات خوبی داشته است.

وی با بیان اینکه از درخواست احداث پارک علم و فناوری برای دانشگاه مازندران استقبال می‌کنیم، گفت: توسعه روابط بین‌الملل و پذیرش بیشتر دانشجویان خارجی در دستور کار است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه از وجه مثبت فضای مجازی برای انتقال تجربیات باید استفاده کرد، یادآور شد: اعتبارات عمرانی باید از سوی رییس دانشگاه مازندران پیگیری شود و همچنین نمایندگان مجلس رایزنی لازم را داشته باشند.

غلامی با تاکید بر لزوم توجه مسئولان استانی به این دانشگاه، تصریح کرد: مسئولین استانی در زمینه آموزش عالی انسجام بیشتری داشته باشند، چراکه دانشگاه مازندران نیاز به منابع استانی دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۶-۲۶ ۰۹:۱۹

نا امیدی جوانان ما از تغییر نیافتن ساختار متناسب با نیاز روز و تسلط تفکر نسل اولی های غیر دانشگاهی بر سیستم آموزش و پژوهش کشور است. بارها هشدار داده شده که با نصیحت های بدون عمل و تنبیه و خانه نشینی و بازنشستگی های اجباری متفکرین دانشگاهی نمیتوان پیشرفت و توسعه ایجاد کرد. همچنین با پافشاری به حفظ شرایط موجود، نمیتوان جلوی تغییرات در راه را گرفت و از طرح افکار اصلاحی و مترقی صاحب نظران جلوگیری نمود. چه بخواهیم و یا نخواهیم، بدلیل وجود پتانسیل نیروی عظیم انسانی نخبه خارج از خدمت و نیاز روز افزون به تولید علم در میهن اسلامی تغییرات لازم و برحق اتفاق خواهد افتاد و عدالت علمی تحقق و حق به حقدار خواهد رسید.