• دوشنبه / ۲۵ شهریور ۱۳۹۸ / ۱۸:۰۸
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 98062512143
  • منبع : معاونت علمی ریاست جمهوری

توسط بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص)؛

همکاری‌های علمی با دانشمندان برجسته جهان اسلام افزایش می‌یابد

همکاری‌های علمی با دانشمندان برجسته جهان اسلام افزایش می‌یابد

بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) با هدف تقویت ارتباط دانشجویان و دانشمندان جوان کشور با دانشمندان برجسته جهان اسلام، فرصت‌هایی را در قالب همکاری‌های داوطلبانه ایجاد می‌کند.

به گزارش ایسنا، بنیاد مصطفی (ص) با هدف تقویت ارتباط دانشجویان و دانشمندان جوان با دانشمندان برجسته جهان اسلام، در نظر دارد طرح فرصت‌آفرینی همکاری داوطلبانه را در هفته اعطای جایزه مصطفی (ص) اجرا کند.

حوزه‌های همکاری در این طرح شامل ایجاد فرصت تعامل با دانشمندان برجسته در همراهی با مهمانان خارجی، مشارکت در فعالیت‌های رسانه‌ای و پوشش این رویداد بین‌المللی و همکاری در برگزاری رویدادهای علمی و فناوری هفته اعطای جایزه مصطفی (ص) است. از شرایط لازم برای داوطلبان می‌توان به فارغ‌التحصیلی در سطوح تحصیلات تکمیلی دانشگاه، تسلط به یکی از زبان‌های انگلیسی، عربی و یا فرانسه، حداقل سن ۲۲ سال اشاره کرد.

علاقه‌مندان واجد شرایط می‌توانند از طریق تکمیل فرم مربوطه در وب‌گاه step.mstfdn.org تا تاریخ ۳۰ شهریورماه آمادگی خود را کنند.

«نشست تبادل تجربیات علم و فناوری در کشورهای اسلامی»  از رویدادهای آن هفته است که به‌ منظور ایجاد فضای همکاری و تعامل بین متخصصان و دانشمندان کشورهای اسلامی برنامه‌ریزی و اجرا خواهد شد.

طرح فرصت‌آفرینی همکاری داوطلبانه، ضمن تبیین گفتمان علم و فناوری و توسعه شبکه ارتباطات دانشمندان جهان اسلام، به زمینه‌سازی برای ایجاد هم‌افزایی و توسعه همکاری‌های علمی می‌پردازد و زمینه توسعه فعالیت‌های علمی و فناورانه را در کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی مهیا خواهد کرد.

ششمین نشست استپ از ۱۸ تا ۲۱ آبان ماه در دانشگاه‌های صداوسیما، علوم پزشکی تهران، الزهرا (س)، امام صادق(ع) و صنعتی شریف با حضور بیش از یکصد دانشمند برجسته، مسئولان و فعالین حوزه‌های علم و فناوری از کشورهای مختلف جهان با تمرکز بر حوزه‌های مختلف سلامت، آب و انرژی، ارتباطات علم، بانوان و علم و فناوری، تامین مالی علم و فناوری برگزار می‌شود.

بر اساس سند اجرایی جایزه پیامبر اعظم، سورنا ستاری (معاون علمی و فناوری رییس جمهوری) رییس شورای سیاست‌گذاری و مهدی صفاری‌نیا (رییس پارک فناوری پردیس معاونت علمی) دبیر شورای سیاست‌گذاری این جایزه است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha