به گزارش ایسنا، منطقه همدان و به نقل از کمیته اطلاع رسانی همایش بین المللی راه ابریشم، عباس صوفی اظهار کرد: دبیرخانه رویداد جهانی راه ابریشم این روزها در تکاپوی برنامهریزی برای میزبانی از گردشگران است.
وی با بیان اینکه توسعه گردشگری و تحکیم مباحث فرهنگی جزو اهداف مهم در اخذ میزبانی نشستهای جهانی راه ابریشم است، اضافه کرد: همدان در سال ۲۰۱۸ به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای آسیایی انتخاب شد و میزبان نشست فعالان گردشگران کشورهای مختلف و نیز مجمع گردشگری آسیا بود که تاثیر بسزایی در معرفی این استان در مقصد توریسم بینالمللی داشت.
وی بیان کرد: نشستهای جهانی راه ابریشم با هدف توسعه همکاریهای فرهنگی بین کشورهای عضو و نیز رونق گردشگری و معرفی هرچه بهتر توانمندیها و جذابیتهای گردشگری همدان برگزار میشود.
صوفی عنوان کرد: بدون تردید برپایی اجلاس جهانی راه ابریشم در همدان به عنوان یک رویداد مهم بینالمللی بسیار حائز اهمیت است و تلاش میکنیم، میزبان شایستهای برای میهمانان این کنفرانس باشیم.
شهردار همدان خاطرنشان کرد: افزون بر این میزبانی، شهرداران آسیا نیز پیشنهاد برگزاری نشست هماندیشی مجمع شهرداران کشورهای آسیایی را ارائه کردهاند که استقبال میکنیم.
وی با تاکید بر اینکه امروزه رونق صنعت گردشگری موثرترین راهکار در رشد اقتصادی کشور به شمار می رود، گفت: میزبانیهای بینالمللی نه تنها به شناساندن ظرفیتهای گردشگری همدان در عرصه های مختلف کمک شایانی میکند بلکه میتواند به دروازه طلایی برای ارتقا سطح اقتصادی این استان تبدیل شود.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه همدان، به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران، نگین گردشگری راه ابریشم است و از این رو در بین شهرهای این مسیر در دنیا میدرخشد، گفت: همدان به واسطه موقعیت جغرافیایی و ترانزیتی خود در دورههای مختلف تاریخی به ویژه دوران اسلامی مورد توجه کشورهای راه ابریشم بوده است.
حمیدرضا حاجی بابایی با بیان اینکه امروز برگزاری نشستهای جهانی راه ابریشم در همدان موید این موضوع است که این خطه همچنان نقش غیرقابل انکاری در این مسیر دارد، به ظرفیتهای بالقوه و بالفعل همدان در حوزه گردشگری اشاره و اظهار کرد: زیرساختهای گردشگری همدان، قابلیت پذیرایی از گردشگران داخلی و خارجی را مهیا کرده است. امروز همدان به عنوان پایلوت فرهنگی در ابعاد مختلف در کشور و حتی دنیا شناخته میشود و باید از این ظرفیتها حداکثر بهره را برد.
وی با اشاره به مصوبات خوب مجلس در چند سال اخیر برای همدان عنوان کرد: تصویب قطار شهری، تغییر نام دانشگاه علوم پزشکی همدان به ابنسینا، تصویب اتصال راهآهن همدان به غرب کشور، راه اندازی بیمارستان هزار تختخوابی، ادامه تکمیل بیمارستان اکباتان، اتوبان تهران-همدان، راهاندازی دانشگاه D8، تخصیص اعتبار برای تکمیل موزه منطقهای همدان و موزه هنرهای معاصر و.... نشان از آن دارد که زیرساختهای لازم توسعه گردشگری در بخشهای مختلف ایجاده شده و یا در حال ساخت است.
حاجی بابایی با بیان اینکه به جرات میتوان گفت همدان در چند سال آینده جزو نخستین مقصدهای گردشگری در ایران خواهد بود، تاکید کرد: همدان در چند سال اخیر با برگزاری رویدادهای مختلف بینالمللی توانسته آوازه خود را در دنیا بیش از گذشته پرطنین کند. برگزاری اجلاس جهانی راه ابریشم نیز سبب خواهد شد تا بار دیگر نگاه دنیا به همدان معطوف شود.
وی ضمن اینکه از مسئولان استان خواست با رایزنی و پیگیری جدی، زمینه ثبت جهانی آثار تاریخی همدان را در یونسکو فراهم کنند، بیان کرد: متأسفانه همدان به حق خود دست نیافته که باید از فرصت اجلاس جهانی راه ابریشم بهترین استفاده را برد.
انتهای پیام
نظرات