• دوشنبه / ۸ مهر ۱۳۹۸ / ۱۲:۱۰
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 98070805927
  • خبرنگار : 50187

مدیرکل بهزیستی استان کرمان خبر داد:

وجود 7 هزار نفر دارای اختلال ناشنوایی در استان کرمان

وجود 7 هزار نفر دارای اختلال ناشنوایی در استان کرمان

ایسنا/کرمان مدیرکل بهزیستی استان کرمان با اشاره به اینکه از هر یک هزار تولد در دنیا سه نفر دچار اختلال ناشنوایی هستند، تصریح کرد: در استان کرمان از ۷۰ هزار معلول تحت پوشش و کددار بهزیستی ۱۰ درصد یعنی ۷ هزار نفر دچار اختلال ناشنوایی هستند.

به گزارش ایسنا، "عباس صادق زاده" امروز ۸ مهرماه در حاشیه مراسم راه اندازی ایستگاه تاثیر اختلالات شنوایی بر کیفیت زندگی خانواده در کرمان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ۸ مهر مصادف با ۳۰ سپتامبر روز جهانی ناشنوایان است که فرصت خوبی برای آگاهی دادن به جامعه و خانواده درخصوص اختلال ناشنوایی است.

وی افزود: این اختلال می تواند در بدو تولد مورد توجه و درمان قرار گیرد که در این صورت به شکل چشمگیری درمان اثربخش خواهد بود تا شاهد ناشنوایی یا اختلال در شنوایی نباشیم.

صادق زاده با اشاره به اینکه از هر یک هزار تولد در دنیا سه نفر دچار اختلال ناشنوایی هستند، تصریح کرد: در استان کرمان از ۷۰ هزار معلول تحت پوشش و کددار بهزیستی ۱۰ درصد یعنی ۷ هزار نفر دچار اختلال ناشنوایی هستند.

مدیرکل بهزیستی استان کرمان بیان کرد: غربالگری شنوایی در بدو تولد انجام می شود و پوشش بیش از ۹۸ درصدی در استان داریم اما در صورتی که نوزاد دچار اختلال ناشنوایی باشد با متوجه شدن در وقت طلایی، با کاشت حلزون می توان آن را درمان کرد.

وی افزود: در صورتی که کودکی بعد از تولد دچار اختلالات یادگیری شد خانواده باید مراجعه کرده و در سنین کمتر از ۱۰ تا ۱۲ سال امکان کاشت حلزون هست و در غیر این صورت کار درمان سخت تر است.

صادق زاده اظهار کرد: ۷ مرکز مادر و کودک ناشنوا در استان کرمان فعالیت می کند که بیش از ۲۵۰ کودک ناشنوای بعد از تولد تا ۶ سال را پذیرش کرده و آموزش های گفتاردرمانی و توانبخشی های این زمینه را ارائه می کنند و تلاش بر این است که در بدو تولد که وقت طلایی است، غربالگری را انجام بدهیم.

وی در پایان با بیان اینکه ۵۰ درصد از اختلالات معلولیت ناشی از ژنتیک است، گفت: در خانواده هایی که دارای یک نوع معلولیت بوده و ازدواج فامیلی است، ریسک بالاست و باید آزمایش ژنتیک انجام بدهد.

مدیرکل بهزیستی استان کرمان افزود: در این خانواده ها باید فرزندآوری با نظر پزشک انجام شود اما متاسفانه برخی توجهی به توصیه های کارشناسان ژنتیک ندارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha