به گزارش ایسنا، "زهرا موسی پور" امروز 13 مهرماه در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان اظهار کرد: در راستای کاهش آسیب های اجتماعی دفاتر تسهیلگری در سال 97 در 10 استان فعالیت خود را آغاز کرد و هم اکنون تعداد این دفاتر در 22 استان فعال هستند.
موسی پور با بیان اینکه دفاتر تسهیلگری تنها در مراکز استان ها فعالیت می کنند و ما در روزهای اخیر موفق به دریافت مجوز ایجاد یک دفتر در شهرستان ریگان استان کرمان شده ایم تصریح کرد: در سال نخست کاری دفاتر تسهیلگری با همکاری جهاددانشگاهی استان کرمان به 100 درصد اهداف دست پیدا کرده ایم که تمام شماری دقیق از مناطق و شناسایی ظرفیت های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بود.
وی با اشاره به افتتاح دفتر محله سرآسیاب فرسنگی در روزهای اخیر با حضور معاون امور عمرانی استانداری کرمان بیان کرد: با فعالیت این دفتر جمعیت 50 هزار نفری را در سطح شهر کرمان توسط این دفاتر پوشش می دهیم.
مدیرکل دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان گفت: یکی از مهم ترین کارهای دفاتر تسهیلگری توانمندسازی افراد محلات است که کمک می کنند، مردم دارایی و ظرفیت خود را شناخته، مطالبه گری و به توسعه محله کمک کنند.
وی با بیان اینکه حدود 400 شغل توسط دفاتر تسهیلگری در شهر کرمان ایجاد شده است و پروژه های مختلفی در سطح مناطق مورد هدف اجرا کرده اند اظهار کرد: در سال جاری در حوزه مشاغل خانگی و خرد به همکاری بانک ها نیاز داریم تا بتوانیم افرادی که مهارت دارند، صاحب شغل کنیم که به کاهش نابرابری ها در مناطق کمک می کند.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان با اشاره به نیازسنجی در محلات مورد هدف دفاتر تسهیلگری تصریح کرد: 2 میلیارد و 700 میلیون تومان اعتبار دفاتر کرمان در سال جاری است.
موسی پور در پایان عنوان کرد: تدوین سند توسعه مشارکت محلات از اهداف دفاتر تسهیلگری است و دفاتر باید نیازهای منطقه را شناسایی و طبق سند توسعه مشارکت مشخص کنند طی سه سال آینده چقدر از این نیازها رفع شده و تا چه حد به بهبود زندگی مردم کمک شده است.
انتهای پیام
نظرات