• دوشنبه / ۲۲ مهر ۱۳۹۸ / ۰۸:۴۵
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 98072216232
  • منبع : نمایندگی کردستان

رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری:

نابودی گون‌ زار جرم محسوب می‌شود

نابودی گون‌ زار جرم محسوب می‌شود

ایسنا/کردستان رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری، واگذاری مراتع دارای گون را ممنوع دانست و گفت: قطع و نابودی گون زارها جرم محسوب می‌شود و کسی این عرصه ذخیره‌گاهی را از بین ببرد مجرم شناخته‌شده و جریمه می‌شود.

به گزارش ایسنا، خلیل آقایی در شورای اداری منابع طبیعی استان کردستان، با اشاره به افزایش حضور و مشارکت مردم، اظهار کرد: برای انجام فعالیت در منابع طبیعی هیچ بن‌بستی وجود ندارد و انسان به‌عنوان اشرف مخلوقات در این مسیر همه راه‌ها به سویش باز است.

وی افزود: ما باید در سخت‌ترین شرایط خود را بسنجیم چرا که وقتی همه‌چیز مهیا و آماده باشد همگان می‌توانند به‌راحتی کار کنند.

رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور، فضای حاکم بر منابع طبیعی کشور را مثبت، ارزیابی و بیان کرد: مقام معظم رهبری، ریاست قوه قضاییه و مجلس از منابع‌طبیعی حمایت می‌کنند و این برای ما باعث دلگرمی است.

وی خطاب به روسای ادارات منابع‌طبیعی شهرستان‌های استان کردستان، گفت: ما امانت‌دار منابع‌طبیعی و مردم صاحبان اصلی منابع‌طبیعی هستند.

وی با تأکید بر اینکه وظیفه ما حفظ منابع طبیعی است و باید در این مسیر تعصب داشته باشیم، بیان کرد: به دنبال سفارش نیستیم و حق نداریم ذره‌ای حق مردم را بگیریم و آن را جز مالکیت دولت قرار دهیم.

آقایی اجرای طرح کاداستر را امری لازم در منابع‌طبیعی دانست و افزود: برای تعیین حدود و مرز مستثنیات اشخاص و منابع ملی نیازمند اجرای طرح کاداستر هستیم.

رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور، واگذاری مراتع دارای گون را ممنوع دانست و افزود: قطع و نابودی گون زارها جرم محسوب می‌شود و کسی این عرصه ذخیره‌گاهی را از بین ببرد مجرم شناخته‌شده و جریمه می‌شود. 

آقایی در شورای اداری منابع‌طبیعی استان کردستان به مسئولین ادارات توصیه کرد: به‌جای تقابل با مردم و تشکیل پرونده تخلف، می‌توان با تعامل، بسیاری از مشکلات را حل کرد.

وی گفت: بخشی از مشکلاتی که اکنون بین مردم و منابع‌طبیعی وجود دارد، تعامل نداشتن با مردم است. در واقع هنگام تصرفات بخشی از اراضی ملی که خیلی اوقات ممکن است از روی ناآگاهی صورت بگیرد می‌توان با نشست با مردم محلی به‌خوبی مشکل را حل کرد.

رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری ادامه کرد: این امر به‌منزله مقابله نکردن با زمین‌خواران نیست چراکه سازمان جنگل‌ها با دست‌اندازان به انفال و اراضی ملی به‌شدت برخورد کرده و با تشکیل پرونده آنان را به مراجع قضایی معرفی می‌کند.

وی به کارکردها و اثرات طرح‌های آبخیزداری اشاره کرد و گفت: هر جا طرح‌های آبخیزداری انجام شد، خسارت سیل و فرسایش خاک به میزان قابل‌توجهی کاهش‌ می‌یابد.

آقایی، با بیان اینکه منابع‌طبیعی عامل کند شدن روند توسعه در کشور نیست، گفت: منابع‌طبیعی باید نقشه راه را تعیین کند که کدام بخش از سرزمین برای بخش مسکن و کدام بخش برای اجرای طرح‌های عمومی و عمرانی مورداستفاده قرار گیرد.

به گفته رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور، نباید از اقداماتی که انجام می‌دهیم راضی باشیم بلکه باید با الگو گیری از استان‌های دیگر همواره به دنبال توسعه کار و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مختلف برای افزایش عملکرد باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha