• سه‌شنبه / ۲۳ مهر ۱۳۹۸ / ۰۸:۳۴
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 98072317130
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

استاندار هرمزگان تأکید کرد:

رعایت الزامات دامپزشکی و شیلات در تولید میگو/با متخلفان برابر قانون برخورد شود

رعایت  الزامات دامپزشکی و شیلات در تولید میگو/با متخلفان برابر قانون برخورد شود

ایسنا/هرمزگان استاندار هرمزگان گفت: تولیدکنندگان میگو باید الزامات دامپزشکی و شیلات را رعایت کنند تا محصول تولیدی در این صنعت از ایمنی و سلامت کامل برخوردار باشد.

به گزارش ایسنا، فریدون همتی شب گذشته(۲۲ مهر) در ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران هرمزگان،افزود: در این خصوص به مراقبت و نظارت جدی نیاز است و باید با متخلفان برابر قانون و مقررات برخورد شود.
وی به موضوع ساماندهی رودخانه‌های استان هرمزگان اشاره کرد و گفت: رودخانه‌هایی که در مسیر جمعیت شهر‌ها و روستا‌ها قرار دارند، نیازمند لایروبی و ساماندهی هستند و برای این کار باید از توان بخش خصوصی و دولتی استفاده شود.
استاندار هرمزگان افزود: با توجه به قرار گرفتن در نیمه دوم سال و احتمال وقوع بارندگی در استان هرمزگان، مردم نکات ایمنی را به ویژه هنگام عبور از آبنما‌ها و مسیر‌های عبور سیل به‌طور جدی رعایت کنند.
همتی با تاکید بر اینکه همه دستگاه‌های عضو ستاد پیشگیری و مقابله با بحران باید همواره از آمادگی لازم برخوردار باشند، خاطرنشان کرد: دستگاه‌های اجرایی موظف به برگزاری مانور‌های آمادگی در برابر بحران هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha