• چهارشنبه / ۲۴ مهر ۱۳۹۸ / ۱۴:۳۳
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 98072418606
  • خبرنگار : 50289

نماینده ولی‌فقیه در استان همدان:

مرکز جامع تربیت دینی کودکان تشکیل شود

مرکز جامع تربیت دینی کودکان تشکیل شود

ایسنا/همدان نماینده ولی‌فقیه در استان همدان با بیان اینکه نیاز به ایجاد مرکز جامع برای دفاع عقلانی از اعتقادات اصیل اسلامی شیعه و سنت وجود دارد، گفت: باید مرکزی به صورت تخصصی، تبلیغی و ترویجی کار تربیت دینی کودکان و نوجوانان را انجام دهد.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین حبیب الله شعبانی موثقی چهارشنبه ۲۴ مهرماه در دومین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان همدان، با بیان اینکه ۵۰ درصد مصوبه جلسه گذشته شورای فرهنگ عمومی اجرا شده است، با بیان تذکری درباره آئین نامه اجرایی اظهار کرد: باید این شوراها با حضور اعضا و رسیدن به حد نصاب تشکیل شود و براساس تعریف فرهنگ عمومی، مشکلات فرهنگی استان شناسایی و مرکز تخصصی تبلیغی برای تربیت کودکان ایجاد شود.

وی با تأکید بر نیاز به وجود مرکز جامع آموزش دینی کودکان عنوان کرد: مرکزی لازم است که بتواند از اعتقادات اصیل اسلامی شیعه و سنت دفاع عقلانی کند و به صورت تخصصی، تبلیغی و ترویجی کار تربیت کودکان و نوجوانان را انجام دهد و زیرنظر آموزش و پرورش فعالیت کند.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان همدان با بیان اینکه بسیاری از مسائل موجود به علت وجود اختلاف های زیربنایی در اعتقادات است که به صورت یک فرهنگ و سنت در جامع جا می افتد، خاطرنشان کرد: به دنبال حلقه ای مفقوده در استان هستیم که نیروهای متخصص و مربیان را به دانش آموزان متصل کند.

وی به واگذاری امور مربوط به این موضوع به مجموعه های فعال در قالب کمیته تخصصی اشاره کرد و یادآور شد: آنچه در آن کمیته مصوب می شود به عنوان مصوبه شورای فرهنگ عمومی استان تلقی خواهد شد.

شعبانی موثقی اعضای کمیته تخصصی را برشمرد و گفت: نمایندگان فرهنگی دستگاه های تبلیغات اسلامی، آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد اسلامی، اوقاف، دانشگاه ها و معاونت فرهنگی ادارات از اعضای این کمیته هستند و ردیف بودجه ناچیزی که برای آن درنظر گرفته می شود، در حد امور فرهنگی شهرداری هم نیست.

امام جمعه همدان در ادامه از مهجور ماند برخی امامزاده های استان و استفاده نکردن از ظرفیت های گردشگری مذهبی آن سخن به میان آورد و گفت: وضعیت آرامگاه حیقوق نبی(ع) در شأن پیامبر الهی نیست و میراث فرهنگی اجازه توسعه با هدف جاذبه گردشگری آن را نمی دهد.

ضرورت برخورد تخصصی اسلامی و دینی با مشکلات جامعه

استاندار همدان نیز بر اهمیت و ضرورت برخورد تخصصی اسلامی و دینی با مشکلات جامعه تأکید کرد و گفت: جامعه زمانی به رشد و تعالی می رسد که زمینه های فرهنگی آن فراهم باشد و معضل ها از بین برود و ارزش ها بازسازی شود که لازمه آن تقویت باورهای نسل جوان است.

سیدسعید شاهرخی با بیان اینکه مشکل ساختار نداریم، افزود: ما مراکز متعدد فرهنگی داریم که با بودجه های استانی و ملی در حال فعالیت هستند و نیاز به ایجاد ساختار جدید نداریم.

وی با تأکید بر لزوم هدفمندسازی فعالیت های مراکز موجود بیان کرد: بیش از ۲۰ ساختار و سازمان فرهنگی آموزشی در استان داریم که لازم است با هم افزایی در راستای هدف مشترک حرکت کنند و با برنامه ریزی منسجم از ظرفیت های ویژه مراکز و کارشناسان آنها استفاده شود.

استاندار با اشاره به ۲۸۰ دانش آموز و ۸۰ هزار دانشجوی استان عنوان کرد: آموزش و پرورش و دانشگاه ها بیشترین مخاطب جوان را در اختیار دارند که بهترین ساعات عمرشان را در خدمت مراکز آموزشی هستند. ۳۵۰ هزار نفر از جوانان استان در مراکز علمی و فرهنگی حضور دارند که لازم است توانمان را بسیج کنیم تا بهره لازم را به آنها بدهیم.

وی با اشاره به ۴۰ هزار نفر کادر آموزشی و اولیا و مربیان مدارس خاطرنشان کرد: با احتساب سایر افراد مرتبط با آموزش و پرورش می توان گفت در آموزش و پرورش با ۸۰۰ هزار نفر در مجموع ارتباط آموزشی داریم.

شاهرخی تعداد گردشگران استان را دو میلیون نفر اعلام کرد و گفت: در سال گذشته ۵ میلیون بازدید از اماکن گردشگری استان صورت گرفته که این مطلب گویای ظرفیت خوبی است که در حوزه گردشگری استان وجود دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha